Toro MKII

vše ohledně modelové řady Supra
sfyklg
Řidič

Příspěvek od sfyklg »

Toro, jak jsi nakonec vyřešil ty doklady?
Chci po toyotě schválit výměnu karoserie, za zcela schodnou, i stejná barva, dle EPC sedm měsíců výroby od sebe, poslány kopie TP, fotky štítků, i výpis s EPC jsem jim posílal. Vyjádření: Neprodávali jsme to, nemáme dokumentaci, nemůžeme se vyjádřit, obraťte se na zkušebnu .... a jsem v kruhu jako ty.
To je banda, ta toyota :mad:
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

sfyklg píše:Toro, jak jsi nakonec vyřešil ty doklady?
Chci po toyotě schválit výměnu karoserie, za zcela schodnou, i stejná barva, dle EPC sedm měsíců výroby od sebe, poslány kopie TP, fotky štítků, i výpis s EPC jsem jim posílal. Vyjádření: Neprodávali jsme to, nemáme dokumentaci, nemůžeme se vyjádřit, obraťte se na zkušebnu .... a jsem v kruhu jako ty.
To je banda, ta toyota :mad:
Ofiko to nemá řešení... Sice se musí shodovat prvních 6 znaků, ale vždy zůstaneš na tebou uvedeném... Vlastně je ještě Dekra, ale to se prohneš a z 80% neprojdeš, takže to budou jen vyhozené peníze...
NEofiko, je možnost jí vyvést do země původu, tam daj vše do pořádku a zpětně přivést... (co si budem povídat... Téměř nemožné).
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
sfyklg
Řidič

Příspěvek od sfyklg »

A přitom to napohled vypadá snadně, toyota chce na webu schodu šesti znaků VIN, mě se jich shoduje dvanáct :(
Reimport do Švýcarska vzhledem k dopravě, clu, pojistění, přihlášení, odhlášení, dalšímu clu atd. nepřipadá vůbec do úvahy.
Tím jsme tedy vyčerpali oficiální řešení, ale přece ji nesešrotuji, že ..... :wink:
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

jednoznačně ne :wink:
Toyotě jde o vymícení těchto krásek včetně i novějších (GT4) z CZ silnic... (o ně tu nestojej)...
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Odpovědět

Zpět na „Supra“