SUBARU <i> YOSHIMURA syst3M 4x4

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět

Mohla by Toyota prodávat v EU pod kodem Celica?

Jo
21
60%
Ne
14
40%

Celkem hlasů: 35

biscuit
Věčnej rejpal

Re: SUBARU <XV> YOSHIMURA syst3M 4x4

Příspěvek od biscuit »

je to furt ta sama srajda. a hnusna k tomu. tohle prece nema s designem nic spolecnyho... blizsi pohled prozrazuje tu ruskofrancouzskou kvalitu, ktera vice nez odpovida cene auta.
nevim na co takovy auto. tvoje i moje celica si s nim utrou prdel ve vsech ohledech nehlede na jejich temer veteransky vek. vlastne, utre si s tim zadek kdeco...
neblbni... nebud v ty skupine naivnich, ocekavajicich prichodu spasitele. neprijde z ruska, ani odjinud ;-) kdyz chces poradny auto, zaplat si, nebo hledej ojetou zachovalou fajnovku.
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Biscuit> ne neberu to jako spasitele :-) ale jako alternativu pro lidi co třeba fakt zajímaj jen motorky a na auta totálně kašlou ( jako muj brácha)... je to taková alternativa... jen na nákupy nebo na zimu...chápeš :-) a stojí jako mortorka :-) což je neuvěřitelný.
+ mně se ten design fakt líbí... decentní křídlo ze 7g by se tam hodilo :-) design je fakt fain, k tomu nemam výhrady... navíc jak je to prakticky vysoký... WOW.
Prostě neni pro mě, ale chci si to auto project... protože je to fascinující projekt. Člověk se musí vykašlat na to že to byl ruskej projekt, i kdyby to byl Tatarskej projekt, je to fascinující, že i po krachu to někdo refinancoval... to auto se nechce vzdát :-) Za žádnou cenu.... A to se mi líbí... je to šílenej projekt, ani bych si netipnul kolik milionů/miliard? v tom "hučí".... je to hukot... :biggrin:
Ale určitá pravděpodobnost úspěchu tam je... jinak by to nikdo nefinancoval... je to fascinující. Drzý... jako to autíčko má drsnou historii... a je fest pěkný a "praktický" v uvozovkách...
Cejtim že úspěch mít může... ale taky nemusí... je to hazard... ruská refinancovaná ruleta... to nic nemění na tom že se v tom chci ale project. :biggrin: Může to bejt "Napoli" nebo i ten nejhorší kůň... teď nevim jak se jmenoval, pamatuju si že to byla hnědá stáj :-) takovej chudáček... :biggrin: Nikdo ho nechtěl ani když člověk prosil, a k tý stáji dal ještě prachy jako bonus :-) :-)

No při nejhorším by se ty auta daly prodat na Kubu... mě tak napadlo :-) zrovna poslouchám Eso Que Anda... no proč ne :-) Tam by z nich byli nadšený... nejen domorodci ale i turisti... celkem by se tam hodily... proč by ne... místo žigulíků... taxi :bigups:
Jsou pěkný, turisti by nechápali... a jo hoděj se i k těm klasickým kárkám... jak by se o ně starali... kubánci :-) Všechno by si opravili sami doma v garáži... no celkem praktický auto na Kubu... ALE JAKO FAKT. Prostě kdyby EU prodej krachnul... je tu ještě Kuba... :biggrin: Rozdíl by byl v tom, že tady jich 100vky čeká na zákazníka a tam by čekalo 100 zákazníků ve frontě na pár kusů :-) Njn....

Dokonce bych si uměl představit i továrnu na tohle auto na Kubě... rozložej ho do šroubků.... a byli by schopný udělat to samý s motorem mitsubishi import china. To je prostě FAKT. Nový auta jsou pro kubánce problém, nikdy si na ně nevydělaj...kdežto na tohle se to relativně dá... :bigups:
Uměl bych si to auto představit i bez střechy.... na Kubě... spc edition... :biggrin:
Ale nejdřív bych si to auto otestoval sám... abych si udělal "obrázek"...

Na tý Kubě ty auta ale vidim... jsou ideální, sem si jistej že každýmu kubánci, kubánkyni se líběj... jsou tam špičkový automechanici, opečovávali by ty auta.... jo hodily by se tam... celkem bych i chtěl vidět na vlastní oči když by tohle auto kubánec viděl... jeho reakce :-) :biggrin: Vim že by to bylo fakt neuvěřitelně veselý... možná by se i rozbrečel radostí... a já taky :-) :biggrin:
Ještě jednu specialitku bych kubáncům nabídnul... jejich original barvu laku... každý auto original.... dle libosti... :bigups:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Tak hlavní silnice Voskovcova na barrandově je v rekonstrukci... tady Japonci testovali Subarata XV... a skoky na retarderech... sem zvědavej co nám tam přichystaj za překážkovou dráhu---
drsnější to může bejt jen těžko... že by víc do pohody? nechápu ale vůbec logiku... silnice byla v pohodě... jen ty drsný retardery... nechápu??? :stupid: tohle se asi ani pochopit nedá... možná tak že je nutný vyčerpat dotace EU...
Obrázek

Ale jo pobavil sem se zpáteční cestou ze šumavy do prahy... v serpentinách jela Kia... ale drsně musim říct, znala to tam... pilot jel perfektně a na max... chtěl subaru ztratit... což ale nešlo... mně občas pískaly i gumy... ale to je cajk... jel dobře, já taky... nechtěl sem ho prudit až moc, jako že ho předjedu.... nebyl důvod... jel perfektně :-) Ale chtěl mě ztratit... vyšší drzý subaru co to zná totálně stejně :-) krásná jízda... to mě bavilo--- pak musim pochválit ten novej nájezd na dálnici.... WOW WOW WOW.... tam se předtim dalo max 175... teď max MAX a max u subaru je podle papírů 187 ale real sem měl 196km/h víc ani prd.... ani omylem... ale jak si tu rychlost šlo udržet! wow... manual... celica tam dá 230, na to se těšim... za vhodných podmínek :-) tuhle dálnici miluju... zvláště ty zatáčky a hupy... člověk si to auto fakt vychutná... a auto si to vychutná když je perfecto. dokonalost...
Děkujuuuuu za tak krásnou sjezdovku na dálnici... nemá kurfa chybu... je to krásný, přímo božský dílo....
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Někde sem čet, že se chystá Subaru XV cca na září/ říjen Hybrid... Dřív to Subaru zkoušelo ale jen v Japan a USA... asi to ale nefachalo výborně... mělo to asi velký chyby... muselo to něco stát mít tu drzost a udělat si hybrida... na tak v uvozovkách malou značku... ale vady to asi mělo...
Koncem roku by sem mělo začít prodávat XV kde bude kombinace 2.0 Boxeru Subaru + Toyota elektro z priuse... To ověřený je, tahle kombinace by nemusela bejt vůbec špatná. Auto by mělo svištět... po Praze cca 70+ km jen na elektriku... a nebo kombinace a nebo jen 2.0 Boxer. No mohlo by to letět i těch 190km/h :-) což Prius asi těžko :-)
Mohlo by to bejt zajímavý... brácha má zásuvku v garáži, máti taky... A musíme se zbavit Nissanu Terrano 3.0TDi už fakt smrdí, toto smrdí :-) Ale je jeden z nejhezčích Terran... pude tak za 150.000,-
Vínová metla, motor cajk, interier cajk... jen smrdí, ale je to pracant... žádná rez... No samotná elekrika je napikaču, ale v kombinaci s 2.0 benzín boxerem by to bylo zajímavý...
Sem s tim... sice manuál to nemá, ale zase mít zásuvku v garáži, proč to nevyužít... já zásuvku nemam, takže preferuju manual a benzín :-)
Ale asi by to fachalo fain... z Prahy na Šumavu dálnice benzín, pak čistě na elektriku... jako proč ne... užívat si totální ticho nebo jen muziku... hlavně se nemusí člověk zabejvat kokotinama... že dochází baterka... cajk. Někde čekat na nabíjení jak trouba :-) Hovno :-)
Většinou se dávaj do těch elekro aut jen srandovní motory benzínový... aby to jako že jelo... trošku... ale 2.0 boxer to je fain... to opravdu neni jen záložní motůrek :-) záložní je právě elektromotor... takže obráceně... a tak je to správně.
Je to pro lidi co preferujou jistotu benzínu, ale rádi si vyzkoušej i elektriku... pro radost. Elektrika tě nijak neomezuje... je to jen řekněme bonus za chybějící 6MT. Takovej zvláštní požitek...
vždycky se dá vypnout a pálit benzín o 106 :-) 160PS.
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Zaujal mě tenhle človíček... neskutečný, fakt jako smekám... se divim že mu Subaru nepomůže s tim boxerem, resp, že ho nekoupí :-) Myslim že o něm nevědi, japonci... tak už jo :-) Já osobně bych si nechal poradit jak ho dodělat k dokonalosti, udělal bych 4 válec a ten jim střelil... :biggrin: Pak bude známej po celým japonsku... tohle prostě patří do muzea Subaru.
https://technet.idnes.cz/michal-zahradn ... chnika_pka
https://www.sklozam.cz/sklenene-modely/boxer/
https://www.youtube.com/watch?v=MqOh76PGfO0

https://www.youtube.com/watch?v=EPq6JHREFYk
šlape jako toyota :-) je tam ten zvuk... :bigups: :choon: šicí stroj
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Mnooo já se snažim pořád spojovat Subaru a Toyotu... ty značky jsou spojený, ale neni to jednoduchý... Toyota chce bejt jakoby jen Toyota a Subaru taky, jen Subaru.... já ale vim že spojený jsou... a tak je beru... Někdo prostě nechce Rav4 hybrid, ale XV hybrid, proč? no protože má lepší motor Boxer a nechce mainstream... tak chápu oboje značky... a to je fain. Subaru je pro lidi co chtěj kapku blbnout... nejezdit "sterilně"... takže když si toyota a subaru pomáhaj, má to smysl... Toyota jsou slušný... Subaru zlobivý... No je to tak... :biggrin: :biggrin:
S rav 4 nepojede človíček 195 aby zjistil maximum auta... se subaru pojede z 90% :-) Protože to prostě chce zjistit... a to je ten rozdíl... kterej nás spojuje :-) Subaru jsou magoři :-) Ale nikdy nejsou viníky ani oběti nehod... takže pozor. My ty auta máme přesně spočítaný... co a jak se dá... a právě že se s nima dá víc než s jinýma, tak proto to baví :-) majitel Subaru zná hranice, ale ví že i přes ně se dá ject... musí se soustředit, ale i to se dá... Auto poslouchá člověka a člověk auto... elektronika se tam sere, ale nemá hlavní slovo.
No ale prostě jsme spojený SUBARU + TOYOTA.... a sem rád že jo...
Kdysi mi fogi řikal subaru, to maj jen magoři... nene :-) Podle mě už má jinej názor... než kdysi, ale stejně tam zůstává ta "drzost" provokace subaru :-) :biggrin: Už ale ví, že magoři jsme, ale řídit umíme... :wink:
Nebojí se... iv extremních situacích se XV chová lahodně... a je to prostě požitek... z hard coru.... chtěl sem po něm aby už mělo dost, Subaru... aby jakože ne... pauza... hovno :-) Jen já sem si musel odpočinout... Subaru ne...
no a tak nějak mě subaru baví... jak je drzý, sprostý, zlý :-) a perfektní ...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

1 pěknej test s jumpem, takovej jump sem znal jen z celicy... tam to bejvalo populární :-) i XV se umí odlepit od země... to čumim :-) a jak ladně přistálo... :biggrin:
no kdybych věděl kde to je... ten krásnej jump, doskočim dál :-) je tam návod kde přibližně to je :-) krásnej skokánek... :bigups:
https://www.garaz.cz/clanek/videotest-s ... e-snu-3551
Obrázek
Jako musí to bejt supr zážitek, se takhle odlepit... u celicy bych se trochu bál dopadu... aby to nebyla moc rána... u subaru se toho člověk bát nemusí, s tim se počítalo... což je fain :-)
Ale dostal bych ho... moje XV je cca min o 250kg lehčí... díky 6MT to by čučel na jump :-)
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Ale jo Yoshimura dala 200 rovných z tý "sjezdovky" po cestě ze Šumavy... ale fakt přesně, sice mě brzdil jeden jouda ve VW, kterej nechápal že chci prostě maximum... :-) je to vynikající sjezdovka 195 pravá zatáčka, levá... všechno v limitu a jak se to auto chová vzorně... adrenalin to je, člověk se zpotí :-) a radost to je... že by někdy 205? takže max neni 195/196 ale 200 zatim :-) 2. pokus.
Řikal sem si, proč zkoušet max znova? ale jo... ta sjezdovka je fakt černá :-) ty já rád... prostě musíš :-) už 30km před se celej člověk těší.... bezpečný to tam je... ale jak ten pot kape z podpaždí v těch 190-a vejš :-) Vynikající požitek ten strach/adrenalin

Zároveň sem ale cestou na šumavu udělal malou chybičku... tu sem si vyčítal celkem dlouho. Je tam jedna super zatáčka, kterou si normálně rád dávám s pískacíma gumama, ale pršelo, bylo fakt mokro fest... je to vracečka... má cca 120° dá se ject v 90 krásně ale na suchu, ještě přidat plyn v maximu :-) jenže mokro je mokro... jeduuuu nikdo v protisměru tak sem na to dupnul, auto jelo jak sáňky bokem do protisměru, vyhodilo mě to, 1/2 auta byla v protisměru, ale přesně bokem vyhazoff celkem elegantní... s normal autem a ne 50/50 4x4 by auto asi dostalo hodiny... tady ne... jen si ulítlo a hned se vrátilo, řikal sem si uff... to sem přesral... než sem tenhle test udělal tak sem se ale ujistil že tam žádný auto neni... kdyby jo... problém... takže mokro + zatáčky vracečky víc než 90° pozor i se 4x4 50/50.
Moje chyba, jsem poučen :-) Celkem mě to "vykolejilo" a pamatuju si to navždy... zároveň ale + subaru, jak se ten skluz dal srovnat... vynikající wow, bylo to jak na ledu-sněhu... uklouznutí.
Nejsem si jistej jestli by se podobně chovaly i subaru s automatama kdy neni system přesně 50/50 4x4... možná by to chtělo ulítnout pod plynem víc... tam je to tušim cca 60/40...
No vyletělo by podobně ale mělo by jinou trajektorii... podle mě zcela jinou...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

si tak frčim k zubařce a na jižní spojce se mi rozsvítila kontrolka hladiny oleje Wow... tak přece jen funguje :-) Tuhle kontrolku mam rád, je i v celice... nikdy hladinu totiž nekontroluju... na tuhle kontrolku je spoleh, jak u 29 letý toyoty, tak koukám i u subaru :-) pak zhasla a jako že nic... checknul sem tedy manuálně... noooo podle manuálu by měla bejt hladina do druhý dírky na měřáku... byla přesně cca v 1/2... rozdíl mezi dolní a hodní dirkou je cca 1 litr... tak sem tam dolil 0.5l přesně akorát... 19/20000km. Zdravim kontrolku :-) příští rok dostaneš novej olej, tenhle ti stačí :-)
Sem zvědavej kdy spotřebuje těch 0.5l... joooo to bude asi tim že sem dal boxerovi napít--- 200km/h točení v 5.5/6000rpm atp... no jo, mě to baví :-) prohnat těch 160 poníků pěkně. Maj to rádi :-)

Olej byl měněnej před rokem... podle mě ho tam dali krapet míň, určitě ne přesně... blbě se to měří, nikdy to neni úplně přesně. Faktem ale je že subaru boxery ten olej prostě schramstnou, kdežto celica ho vyplivává :-) u celicy když mi svítí chvilku hladina oleje, doleju litr. Ani nic nekontroluju... subaru 0.5l napapat :biggrin: jako kdyby ta kontrolka neexistovala, to by byl celkem průser :-)
Subaru sem kupoval i právě kvůli tomu, že tam ta kontrolka je... dost často nebejvá u aut... mam jí rád, má mojí 100% důvěru.
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Celkem zajímavej test filtrů
https://www.youtube.com/watch?v=GS69owXpGdY
Je vidět že originály prostě propouštěj míň... bavlněnej k/n propouští víc +5 poníků.
Což by odpovídalo tomu, jak sem kdysi testoval konus filtry v mý spc úpravě... a proč Subaru nepobere kvalitní bavlněnej konus Simota racing.

Lidi se ho ptaj, proč to nevyzkouší bez filtru... tvrdí nene, že to se nesmí :-) Tak já přesně vim co se stane... stane se totiž to samý jako když tam dáš konus Simota.
po několika km auto začne protestovat a rozsvítěj se kontrolky všeho možnýho... MAF a jednotka tolik vzduchu vyhodnotí jako chybu.
Po několika km když se tam vrátí původní, tak se kontrolky uklidněj... resp po pár startech, chyba se vyresetuje.
Ten výkon na grafu by ale moh bejt doost zajímavej... :twisted:

Funguje jen obyč konus, kterej nepropustí tolik jako bavlněnej. Mam ho tam přes 3 roky, pořád jako novej... myslim, že dává ještě víc než těch 5 poníků než box K/N, protože propustí víc...
Bavlněnej konus propouští tak moc, že to nelze použít.

Přesně jak sem psal kdysi... tohle video mi dává za pravdu. :bigups: goood

2015 to bylo... nj :-)
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... &start=330
Obrázek

Simota si lebedí v celice... ta je jen spokojená s větším množstvím vzduchu... zvláště v kombinaci s ACIS, 4800 a vejš je pak napumpovaná ideálně :-)

Nikdo mi nevyvrátí že !!je to pravda!! Nikdo Nikdo a Nikdy neodstoupim :-) :-) :-) :-) NIKDY :biggrin: :biggrin:
https://www.stream.cz/babisovy-dobroty/ ... vs-policie
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

http://www.auto.cz/subaru-xv-plug-in-hy ... ius-125968
No ale, že to trvalo.... a ještě to potrvá.... brácha by měl fakt zájem... může nabíjet v garáži 30km cca / 110km/h na Prahu paráda... gratis parking blue ozone...
Akorát teda ten kufr se smrsknul :-) To je ale fuck.... dalo by se... využilo by se to. Jak čistě electro, tak hybrid, tak i fain 2.0 Boxer + 4x4, no ale už se čeká fakt dlooooouho...

Delica taky zajímavý.... Problém je že mitsubishi nemá kule tohle prodávat v EU... i když sem si jistej že by o to zájem byl.
http://www.auto.cz/mitsubishi-delica-d- ... suv-126043
Good Delica, v japan normal... tady v EU by se to ale mohlo zalíbit... fest :-) Mně se to líbí.... :bigups: delikátní krabička, supr sedačky, supr jezdící dveře. Good.
Obrázek

Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Jízda se subaru supr... až teda na to občasný drnčení z pod-palubky u spolujezdce... vim kde to je... přesně, mlátim do toho pěstí občas :-) Ale jo podivám se na to pořádně... přihrádka, air filter, všechno ven... proklepnu to pořádně... a vycpu molitanem... no vibrations... jinak ale spokojenost.... až na tuhle píčovinku, kdy si tam cvoček začne vibrovat... dám mu co pro-to. Ruší tu dokonalost :-) A ruší fest... si tě najdu... a pak se těš... drnčící zvuk plastu... ultra ho nesnášim :-) Tohle si vyřešim osobně :-) tohle je už osobní záležitost :-) ten drnčící zvuk :-)
Ale jo jinak cajk.... celá kárka je cajk... 2014-2018 bez chybičky--- po akci pružin a instalaci MK Kashiyama předních destiček. Fain. Pak Bez chybičky.... good. 5 let cajk :-) no problemo. 0.5l oleje 20.000km cajk... krátký jízdy a točení do 6000rpm... cajk.... :biggrin: Motor je ideálně zajetej.... vytáčet se umí... :biggrin: člověk si ten motor musí vychovat :-) po vzoru celicy. Ale musí se snažit víc, protože pracuje se 4ma kolama zároveň...
Dneska jsme viděli v příkopu na plzeň bmw... ne fakt zadní pohon ne... NIKDY.... ani zadarmo.... buď přední nebo ideál 4x4.... vim že se to vyplatí :-) bylo mokro hnusně.... a k.o.
Naposledy upravil(a) micron dne sob 24.11.2018, 21:12, celkem upraveno 2 x.
ObrázekObrázekObrázek
Corolla2014
Věčnej rejpal

Příspěvek od Corolla2014 »

cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne čtv 07.09.2023, 21:38, celkem upraveno 1 x.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Corolla2014> no nevyznám se v těch krabicích tak moc... ale fakt je že když se ta krabice vychytá... je pak hustá... většina těch fotek jsou hrozný... mě zaujaly tyhle 2... pak je to totiž zajímavý SEXY... :biggrin: ladit se to dá.... ale nevim proč se bojej s timhle do evropy???? Ten čas podle mě právě nastal... 6MT asi ne... škoda.... ale je to sexy. Případně supr sexy taxi hotelovej....
Naposledy upravil(a) micron dne sob 24.11.2018, 21:20, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázekObrázek
Corolla2014
Věčnej rejpal

Příspěvek od Corolla2014 »

cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne čtv 07.09.2023, 21:37, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“