SUBARU <i> YOSHIMURA syst3M 4x4

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět

Mohla by Toyota prodávat v EU pod kodem Celica?

Jo
21
60%
Ne
14
40%

Celkem hlasů: 35

abc
Člen Týmu

Re: SUBARU <XV> YOSHIMURA syst3M 4x4

Příspěvek od abc »

Je to jedno ale subjektivně jsem si myslel že 110 kw ve 2,0 l pojede líp.
biscuit
Věčnej rejpal

Příspěvek od biscuit »

je to jedno, protoze podle cisel nemuzes prece nejak vazne posuzovat, jak to jede ;-)
on az se tady zaloguje micron, on ti vysvetli, jak to jede :-D to se neco teprv dozvis... hezky svatky 8)
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
abc
Člen Týmu

Příspěvek od abc »

biscuit píše:je to jedno, protoze podle cisel nemuzes prece nejak vazne posuzovat, jak to jede ;-)
on az se tady zaloguje micron, on ti vysvetli, jak to jede :-D to se neco teprv dozvis... hezky svatky 8)
Podle čísel ne ale podle fáze měsíce asi ano. :biggrin:
abc
Člen Týmu

Příspěvek od abc »

Asi bych měl počkat pokaždé 1/2 hod protože jak napišu odpověď ti už máš upravení příspěvek. Takhle se nedá diskutovat. Dobrou noc.
p.s.Micron teprve ožije. Noc je jeho. :bomb:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

https://www.novinky.cz/auto/458502-spec ... zitek.html
Já taky rád muziku, a teda s Borla laufem jsme subaru a já dost spokojený, ten sound nemá chybu... v kombinaci s boxerem. Fakt dělá radost... ale ještě lepší koncert? No proč ne? :-)
No bez borly by mě subaru celkem nudilo, umí to vyloudit fakt pěknej sound... sem zvědavej jestli projde STK tenhle rock... psst nenápadně, certifikaci- homo-lokaci nemá... na to sem zvědavej :-)
Spíš asi bude považovanej za original... i když logo Borla tam je... nenááápadně :-) Potřeboval bych se zbavit totiž původní laufu, co jako novej mi leží ve sklípku... překáží. Nikdy bych ho tam nedal zpátky, jen třeba na STK že :-) Nedá se to poslouchat, co to vydávalo za pšouky a chrastění :-) sound degradace boxeru.

Jinak jak sem koukal tak chtěj prvotně ladit pro civic typeR... dobrá volba, zní totiž stejně debilně original lauf asi jako u subaru... slyšel sem a viděl sem novej typeR a když na to šlápnul a já byl na balkoně, musel sem se smát... byla to tragedie... Kiwik si zaslouží lepší sound... a to Borla umí... :bigups:

Na celice by mohla borla znít taky fain... ale tam to neni potřeba, original aka lehce modifikovaná kopie Bosal zní s 3SGE fainově, má to grády tak akorát... někdy to hučí a vibruje celkem až moc solidně :-) je tam určitá fáze, přesná, o určitý frekvenci a to je hukot jako prase :-) až zalehnou uši v kabině :-) vznikne rezonance jako prase (venku to musí znít taky zajímavě), takže to pobaví, tam je original a kopie co se zvuku týče v cajku. Myslim že jde nasimulovat při jízdě na barrandov na 3. v určitých otáčkách a zápřahu do kopce... je to vibrace nehorázná :-) i sedačka brní pod prdelí :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

4> abc>
Zrychlení nelze absolutně brát podle hodnot co jsou na papírech... Celica zrychlí na semaforech rychlejc než Subaru XV... ale jen když neni mokro, nebo blevajs, nebo sníh atp... pak subaru 50/50 4x4 sprintuje rychlejc než blesk :-) Výkon obou aut je podobnej, hmotnost podobná ( málokdo tuší že subaru XV v manuálu s benzínem 4x4 vlastně váží jen cca o 100kg víc než celica. Kombinace manuálu a atmo benzinu vážila prostě nejmíň... Subaru je lehoučký... a když umíš s těma 160 koníkama hospodařit, tak že je rád využiješ v plným zápřahu, tak je to zábavný vozítko... musí se ale vytáčet, stejně jako atmo celica 3SGE tak Boxer atmo začíná dělat parádu až od 4000 rpm do limitu... když dáš plnej kotel 2,3 řadíš v 5-6000 tak u 4. zjistíš že jakmile překoná hranici 4000rpm dostane auto grády... stejně jako u celicy kde je zkrácený sání. Acis + audio rezonance... tak subaru boxer taky má něco podobnýho... nevim co, ale je to tam, když začneš drsnějc... 2, 3, a vytočíš řádně, tak od 4000 rpm jak na 2,3,4 tak ucejtíš že jde pak najednou víc do otáček... ale od 4000 vejš... resp. tam kde diesel končí, tam atmo začíná mít grády. Podle mě je tam nějaká komora někde v sání, která se aktivuje v těch 4000rpm... do 4000rpm to po sešlápnutí na podlahu jede konzistentně, ale od 4000 to jede razantnějc--- něco tam prostě je nějaká zásobárna vzduchu nebo nevim co :-) ale rozdíl při zrychlení je citelnej asi o 40-50% od 4000rpm vejš.
No ale momentálně jsou na prodej jen automatky, takže s páčkama pod volantem a snahou spořit už se to co sem psal vlastně nikoho netýká... automatka vždycky vyhodnotí že nechce vytáčet nad 4000 a nechat se řadit se jak pán chce :-) to se jí nelíbí, ta chce jen spořit, ne bavit :biggrin:
Myslim že kdybych si dal závod ze srandy s diesel boxerem/ automat/ manual fuck, nebo atmo automatkou, vždycky bych vyhrál s mojí kombinací Atmo + 6MT+ Borla + open sání. I bych si na sebe vsadil :-) :biggrin: já řadim přesnějc a v otáčkách který jsou bloklý... dostanu prostě ze svýho subaru víc...protože mě poslouchá na slovo boxer, řídí se mnou, a já si ho rád pak poslechnu... s borlou. :biggrin: Ta akcelerace co je v tabulkách prostě neodpovídá realitě... neni to maximum co se dá z auta vyrazit :-) když je člověk spojenej s autem. prostě je to blbost. Resp. ta hodnota je asi dělaná, že tam sedí línej robot :-) nebo automat--- ne já. :biggrin: I celica má podle mě lepší zrychlení než je tabulkový... ty data jsou jeblý.... nepočítaj podle mě s maximem, ale s průměrem... nějakým...
Prostě nejsou ty hodnoty real... neřadim v omezovači... ale před... ale i tak jsou ty tabulky bláboly... stejně jako spotřeba... kapišto? Tabulková spotřeba je stejnej blábol jako zrychlení. Pilot modifikuje oboje, má-li tu možnost... což mam :biggrin:
Můžu ject jemně z barrandova na anděl za 6.5- 7.5l... ale zpátky jedu jako prase za 12l...kopec a prostě si to užívám, takže cca 10l město jako celica cajk... full 4x4 50/50 cajk.
Líbí se mi ta jistota... profi jistota, třeba dneska po ránu... silnice vypadaly namrzlý... celkem nebezpečný... ale to já rád a subaru totálně i když má jen ty gumy na který všichni skoro nadávaj... universal yokohama... já je mam rád... dávám si taky trochu bacha... ale rozhodně nejedu jak připosranej... jako jela většina... prostě najednou sem měl volnej celej levej pruh pro sebe... všichni se plížili v pravým poslušně se staženým zadkem... tohle máme se subaru rádi... volno- a nikdo se nesnaží tě pronásledovat... i bez profi pneu... třeba si je někdy koupim, ale to pak pojedu fakt jako prase :-) Takhle sem slušnější... nemůžu si věřit 100% ale jen na 80%... Ale asi je to lepší, moh bych dělat ultra kravinky... zlobit... potřebuju mít "trochu tý nejistoty" a tu si ovládat--- Tyhle universal gumy jsou totiž skvělý na zasněžený parkoviště a drifty... což by s dobrýma zimákama nešlo... se pěkně roztočit... Yokohamy jsou zábavnější :-) :biggrin:
Jako na 2kolku bych universal nikdy nedal, tam by šlo o hubu... na sněhu. Aleee protože sem byl zvyklej na 2 kolku a dokážu ocenit 4 kolku, tak ty yokohamy geolandar mě bavěj... je to mnohem větší jistota než 2 kolka s nej gumama... mnooohem větší... to kurva jako že je... proto nechápu proč na ně vůbec někdo nadává... jsou cajk, ale musí se trochu bojovat, pochopit je :-) :biggrin: Yokohamy Geolandar rády bojujou... a mě to baví... jim to vysvětlovat... :biggrin: No prostě jsou trochu neposlušný... ale to se dá pořešit pilotem... protože ta neposlušnost se může hodit na zábavu... :bigups: :biggrin: rotation... 360, subaru XV se s yokohama roztočí i na místě... 360... na uplácaným sněhu. a to je koží :biggrin: Mam vlastně rád i to občasný "uklouznutí" a korekci, ovládání tý chyby... ejjj kurva to bylo hustý kurva... a člověk má radost jak auto zareagovalo jak já zareagoval a může ti bejt jen líto těch za tebou... co to nedaj... jestliže pojedou stejně jako já--- jejich problém že nemaj subaru :-) :biggrin: Neni prostě dobrý pronásledovat subaru, pořád se ti bude zdát že jede stejně... jo ale to ty nemůžeš :-) takže odstup... nebo vylítneš z trati... :biggrin: :biggrin: cubydup.
No ta špetka strachu co Yokohama Geolandar nabízí, ovšem za tu zábavu rozhodně stojí... zábavu z nejistoty a zábavu z rotace... zábavu... ze života. Takže vy co na ty pneu nadáváte polibte mi prdel!!! nepochopili jste podstatu, logiku... neni to špatnej produkt, jen jste ho nepochopili... dokonalost je totiž v tý nedokonalosti... :bigups: to je hláška :-) TM micron :"dokonalost je v nedokonalosti" moh bych to rozvinout> jasnost je v nejasnosti... (nooo jo víno :-) pochopit je lepší než chápat a nepochopit co? No to podstatný :biggrin: co je nepodstatný...

Nooo se nám to tu trochu popletlo :-) zamotalo do sraček :-) jo i to umim :biggrin: :biggrin:
chtělo by to něco klidnýho na relax...
http://www.psyndora.com

+++
Jinak podotýkám znova... pohotovostní hmotnost Subaru XV 6MT 4x4 2.0 Boxer Atmo je cca 1300+ něco. Pohotovostní hmotnost Celicy 2.0 GTi 3SGE 2wd je 1200+něco... je tam cca 100kg rozdíl ale i ten je vtipnej... nepodstatnej... rozdíl dělá schopnost vytočit motory a akcelerace.... resp. !!!!jak rychle se !!! vytočej!!!! schopnost akcelerace... kurfa
Kurfa ale k čemu to je je kurfa :-) ta ryba řiká furt kurfa... no nevim kurfa... :biggrin:
kurfa zadám na gooooglu kurfa ryba a vyskočí tohle kurfa
Obrázek
no asi se to to nějak vykurfilo... kurfit na to kurfa... :biggrin: :biggrin: Prečo sa to to takto vyjebalo... kedže to neni totálněě vyjebané???'?? lebože nie? čo do prdele.... :biggrin: :biggrin: Sato to naozaj posralo komplet... pojebalo sa to... vyjebanos.... kurfa :biggrin:
ponechám to v admine,,, hrdlo, heslo je mrdamnato1 afmin
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

kurfa kde se tam vzal ten kurfa kapr kurfa musim řešit kurfa kapra... si děláte snad prdel :biggrin: kurfasnad ještě dejchá a něco nám k tomu řekne... chlapík :biggrin:
jak si představuje budoucnost, svuj život atd... smyls souhvězdí, planet, meteoritů, chujovin atp...sraček, kurfa ne že !!!zmrdneš!!!
Naposledy upravil(a) micron dne pát 29.12.2017, 22:55, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázekObrázek
abc
Člen Týmu

Příspěvek od abc »

Micron ty nikdy nezklameš. Na zdraví.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

abc> sem se tak soustředil na příběh až sem se nanapil... ale jdu na to :biggrin: :biggrin: takž taky na zdraví... o silvestru bych chtěl bejt co nejmíň, ale tak člověk ví hovno :biggrin:
de mam mobil? chci na wc bluetooth mam ale nemam mobil... :biggrin: das ist ein problem----
Naposledy upravil(a) micron dne pát 29.12.2017, 23:02, celkem upraveno 2 x.
ObrázekObrázekObrázek
abc
Člen Týmu

Příspěvek od abc »

Děláš dobře. :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

kurfa kde si vzal vůbec ABC? ssi hacker nebo co :-) :biggrin: :biggrin: ne jen mě to pobavilo... známej z práce dneska tak jméno más JS a heslo... noooo jaký chceš heslo :-) jáááá nevim doprdele... ne nevim... noooo tak řekni mi heslo :-) :biggrin: :biggrin: taaak třeba jouda1 počkej, já si to zapíšu :-) :biggrin:
Hele ale tady je jouda 1 s pomlčkou, což sem nezadával... jeeee sorry to neni real.... fake kurfa :biggrin: sám muj údaj je fake... hustý :-) ani sem o tom nevěděl :-) medvedel :-)
sam sem o tom medvedel... aky heslo mamejuk :biggrin: top secret kurfa

kdyby přijel nějakej herec "jouda mitrin" vim kde bydlí a číslo pokoje... kdy se přihlásil, kdy si objednal cokoliv...) tak asi tak :biggrin: přitom media by o něm nevěděli ani hovno...
Naposledy upravil(a) micron dne sob 30.12.2017, 02:53, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ele ale tady je jouda 1 s pomlčkou, což sem nezadával... jeeee sorry to neni real.... fake kurfa :biggrin: sám muj údaj je fake... hustý :-) ani sem o tom nevěděl :-) medvedel :-)
sam sem o tom medvedel... aky heslo mamejuk :biggrin: top secret kurfa

Tajný dokument nečíst kurfa (nur Karl- ta ryba blbečku)

Si tu tu kurfa nedozviem ani novinky lebo čo sa do lečakurfadiejie do prdele...vyjebanos kabanos "tož si lahni tu" my si pak poradime... čo kurfa s tobou...
ty si ktory pičus? alebo najsi v našej databazi... čo ty si :biggrin: :biggrin: čo si kurfa :biggrin: lebo ide do tuheho... kurfa :biggrin:
naozaj si nedelam prdelky ani pičorky... :biggrin: V tomto pripade sa jedna o porusenie kazne 111/222 navrhujem sber kastanov.... 2 dny :biggrin:
Možem sa naozaj opytiat... sluchadla možem? Čooooooo ani omylem budeš poslouchat jen křupnutí kaštanu... hudbu, tu si poslouchej pěkně až budeš mít volno blbečku :-)
Kurfa ani muziku mi tu nedovolej... kundy... noooo du se vychcat, snad to je zdarma...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Prosba... až někdo narazíte na fakt dobrou horkou čokoládu... chci info... většina i když maj certifikát kvality ze schweizu chutná jako voňavá voda---- ale já chci voňavou čokoládu, ne vodu... :biggrin: sem prostě náročnej.... :blush: Možná že většině lidí humanoidům stačí jen voňavá voda po čokoládě... ale já bych prosil fakt kurfa kurfa KURFA čokoládu a to nejsem žid... prostě dobrou čokoládu... kurfa :biggrin: do prdele :biggrin: sračky prodávaj... zmrdi :biggrin: a to i ty precizní švajcové---- prej 3 lžičky... vyhrálo to jako nej čokoláda 2008 ste se asi posrali????
Kurfa.... takže 5 lžiček je málo... chutná to jako voda s příchutí čokolády... vzdáleně... hooodně vzdáleně kundy... 5/6 lžiček... ne 3 dle návodu... takže s tim bych prosil si vyjebat... a danke... 4 sheize.... :roll:

Ty zmrdi si tam dali i na plechovku vyznamenání... takže tohle ne... od teď se budou věnovat kromě kávy... což problém neni... i čokoládě... což problém je... kurfa :biggrin: sračky
vyloženě se těšim až ochutnám výbornou horkou čokoládu... ne mrdku... kávu máme jo dokonalou... i restaurace by záviděly... ale čokoláda se musí poladit---
Kafe máme fakt vynikajcí... k tomu nelze nic dodat... to je samosebou nejdůležitější... ale tak sem narazil na pixlu s čokoládou schweiz... sem si řikal tak to asi bude fain... no neeee.... neni to fain je to poduck--- i schweiz je podfuck, ale najdu hustou výbornou čokoládu... tohle bylo trapný... taky to nikdo nepil... joooo ale blbce z mě dělat čokoláda nebude... :biggrin:
Jako že je fain kafe, tak bude i čokoláda kurfa.... jo nikdo nepil čokoládu---- protože to byla sračka aleeeeeee..... :biggrin: musí se to poladit--- kafe je vynikaící--- ale to je málo co nabídnout.... takhle vynikající čokoládu--- to se jen tak nevidí---- specialitka--Klient si vybaví babičku-dědu.... při čokoládě.... noooo jo :biggrin: a ještě si jí vezmou rádi ssebou... musí bejt ale ultra výborná... ne nuda vodová.... ale něco extra1
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Prostě na horkou čokoládu se musí brát stejně drsnej pohled jako na kafe mafiii... je prostě čoko mafie :-) a když chceš to nej.... musíš platit a něco to stojí...
otázka je jestli je to pytelný.... a neni to jen sajrajt... sem s tim
Naposledy upravil(a) micron dne sob 30.12.2017, 02:25, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázekObrázek
biscuit
Věčnej rejpal

Příspěvek od biscuit »

jen jsem plejtval energii a casem. uz to nebudu delat...
Naposledy upravil(a) biscuit dne sob 30.12.2017, 02:30, celkem upraveno 3 x.
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“