Zdravím majitele HSD a Priusů zvlášť. Staří mazáci jsou z těchto příspěvků možná unavení, ale přesto. Uzrál čas na výměnu téměř důchodce Megane I. uštvaného na stavbě a při následném hnízdění. Teď konečně chceme taky začít normálně jezdit. Prius je jasná volba. Díky za vaše zkušenosti na tomto foru (

zatím jsem priusák teoretik). Bydlím v TDI enklávě (Mladoboleslavsko), tudíž byť jen zahlédnout hybrid, rovná se svátek. Je nám se ženou jasné, že pro okolí budeme opět exoti, ale na to jsme zvyklí už z období stavby domu, máme dřevostavbu opláštěnou slaměnými panely. Nejsme ekoteroristi, jen máme rádi netradiční řešení, a nejsme příliš stádní typy

.
Takže k věci, existuje tady v okolí ochotný budoucí kolega, který by nám věnoval chvíli svého času a předvedl nám svého miláčka in-natura? Současný Renault má ještě rok do STK, takže nás netlačí čas. Původně jsem uvažoval o PIII, ale dnes vyšel, tento inzerát. Na RV 2006 mi přijde poněkud dražší, navíc bez servisní historie. Tu uvádí majitel jen za poslední rok. A je to PII, co vy na to?
https://auto.bazos.cz/inzerat/122957647 ... omotor.php
BTW občas někdo z vás dává echo, že chce obměnit vozový park, kdyby se k tomu někdo z vás chystal, dejte prosím vědět. Jsem na zelenáče moc troufalý?