Byli jsme dnes v autosalonu omrknout Aurise TS a Corollu.
Auris nakonec zvítězil, jelikož by moje maličká ženuška měla problém s hůře přístupným kufrem u sedanu.
Co se týče místa na zadních sedadlech u Aurise, tak je to kompromis za cenu kufru. Mám 185 cm a v kombinaci s nohama č 11 to za mnou není žádná hitparáda. Sám za sebe jsem si byl schopný sednout. Delší cesta by také nebyla problémem.
Příští týden se budou vyřizovat formality. Čekání na nový vůz snad rychle uteče
Toyota Yaris 1,5 Selection (2019-)
Toyota Auris TS 1.6 Valvematic Trend+ (2018-)
Hyundai i20 1,2 (2012-2019)
Opel Vectra B 1,6 (2006-2009)
Coati píše:Byli jsme dnes v autosalonu omrknout Aurise TS a Corollu.
Auris nakonec zvítězil, jelikož by moje maličká ženuška měla problém s hůře přístupným kufrem u sedanu.
Co se týče místa na zadních sedadlech u Aurise, tak je to kompromis za cenu kufru. Mám 185 cm a v kombinaci s nohama č 11 to za mnou není žádná hitparáda. Sám za sebe jsem si byl schopný sednout. Delší cesta by také nebyla problémem.
Příští týden se budou vyřizovat formality. Čekání na nový vůz snad rychle uteče
Tak gratulujem, neviem akú motorizáciu a výbavu bereš, ale určite sa dá odporučiť HSD prípadne 1.6 s CVT a LED svetlá.
Skvělá volba, 4.1.2018 jsem si vyzvedával naprosto stejné auto a zatím naprostá spokojenost, executive se určitě vyplatí a barva je fakt krásná, já si dal hned i ToyotaProtect na ochranu laku a dobře jsem udělal - auto se daleko lépe udržuje čisté. Co mě ale vadí je zavírání pátých dveří, žádné tiché doklapnutí, ale rána jak u 1203 . To je ale nepodstatné proti závadám u jiných aut
Coati píše:@evzen
Díky
Vypadá to na 1.6 s výbavou Executive
A CVT nebo manuál? Jinak barva super, mám jí také a špína není skoro (dobrá, tak trochu samozřejmě... ) vidět, měl jsem před tím bílou, ufff, žádná sláva. Výbava také Executive. Palec nahoru
Toyota Corolla E09, hatchback, 1.3 12 V, r.v. 1991 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+, r.v. 2016 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic CVT, Executive, r.v. 2017
Toyota C-HR, 1.8 HSD, full pack, r.v. 2019
@Srpenec
Jj předběžně to vychází na polovinu dubna. Budu tento týden teprve vyřizovat formality a podepisovat smlouvu.
Zítra večer asi neusneš Hlavně pozor, aby jsi cestou domů z autosalónu nezachrápal
Coati píše:Manuál pane.
Teším se už jako malý. Den před předáním asi nedospím
O CVT jste/jsi nepřemýšleli? Manuál a obzvláště kulisa a celé řazení je opravdu povedené a dlouho jsem takové neměl. Bohužel problém současných modelů je v letargické odezvě na elektronický akcelerátor. Roční zkušenost mě posunula k rozhodnutí, že přejdu na CVT. Pokud jsi měl možnost před objednávkou vyzkoušet manuál a nasledně CVT, tak ten rozdíl je opravdu znatelný. Nehledě na to, že dávkování výkonu u CVT ve spojení s 1.6 motorem je příkladné. I přesto se dá na odezvu "plynu" zvyknout a musí se tomu jít naproti. Spojka je méně citlivá, či spíše tupá a zabírá o něco výše.
Přeji, aby Ti to rychle uteklo, znám to také a čas se ke konci pěkně vleče. Ale pak ten pocit, když si sedneš do svého a jedeš...
Toyota Corolla E09, hatchback, 1.3 12 V, r.v. 1991 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+, r.v. 2016 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic CVT, Executive, r.v. 2017
Toyota C-HR, 1.8 HSD, full pack, r.v. 2019
Popravdě jsme o CVT vůbec nepřemýšleli. Věřím, že budeme spokojeni i bez něj.
Jinak se věci trochu komplikují. Financování s nulovým navýšením má "malý" háček. Nevýhodnou pojistku s vysokou spoluúčasti. Budeme to ještě řešit, ale určitě to nezabrání koupi.
To je taky řešení, ale pro mě nepřijatelné.
Současné auto bylo za šest let čtyřikrát v lakovně (3x cizí zavinění) a dobrá pojistka mi ušetřila hodně peněz.
Jak se znám, tak s mým štěstím do měsíce nějaký hňup Aurise poškrábe nebo jinak poničí