Doky přestavba 6G 3S-GE na 3S-GTE/300-350 hp/ předokolka
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť při testování když jsem v podstatě zavřel wg a šel s tlakem na 1.2bar od 3500 se celica nedala vůbec řídit a po km jsem to sundal zpět na 0.8. Osobně mi je bližší koncepce rwd s motorem vpředu nebo rwd s motorem uprostřed -mr2 nebo fiat 127
jinak kdyby nás při té zmiňované projížďce chytila policie tak nás na místě zastřelí. Ovšem na to by ty jejich koncerny museli stačit. 

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Libi nyní se změníš na veteránistu
, dnes jsem se projel a netoužím rozvešat auto po jehličnanech v okolí stačí to co tam je k svezení a po navýšení výkonu netoužím.Vždyť to bych přišel i o rodní list.
A to co budeš stavět má jedno i druhé náhon na zadek
Gabko děkuju, ten nárazník se povedl měl jsem z něj strach je jak z fabriky.

A to co budeš stavět má jedno i druhé náhon na zadek

Gabko děkuju, ten nárazník se povedl měl jsem z něj strach je jak z fabriky.
Nějaké ty auta doma jsou.
No dostavba přestavba fiátku 127 s 2.0 TB místo zadních sedaček se zřejmně vzhledem k něčí sázce bude muset posunout do jiných dimenzí přeci jen někde y tři vteřiny manka budeme muset nahnat i když turbo by bylo IC taky a programovatelná jednotka bude stačit msq....Takže rekapitulace cca 400PS zhruba 400NM a váha 700kg a náhon na tu správnou nápravu
doufám že vše vyjde tak že příští sezona už bude v létě testovací a odjedeme nějakej ten sprintík aby se dalo z něčeho vycházet....
A samozřejmně se těšim na renovace těch dvou krásek o kterých sme mluvily
s tim počítám....příští týden se jdemem všichni kouknout a dohodnout renovaci dalšího veterána ale trošičku více staršího a trošku většího .-) tak doufám že se dohodnem a pustíme se z větší části do renovací veteránů
toť můj sen...a stavba závodních-v provozu legálních strojů.....
benzínu zdar 

A samozřejmně se těšim na renovace těch dvou krásek o kterých sme mluvily

Ok tohle je slovo do bitky, beru to za domluveno a jdu učinit adekvátní kroky a přesuny...... Libor po novém roce skočí po novej ,,tajnej základ" a já skočím taky po věci které jsem si domluvil s Arniem.A vy ostatní pokuď do 16.1. vyjdou věci o kterých mluvím myslím že budete více jak mile překvapeni.Príšera je fenomén , přelud který se splnil ale tohle bude umění za to Vám všem ručím.Opět jsem si něco naprojektoval a bude to něco pro fajšmekry
sice je to o studiu,o možnostech ošetření materiálů, možnostech technických atd.ale bude to stát za to.To garantuju jaks Doky jsem
, A myslím že v ČR to bude unikátní záležitosti ohledně aut se znakem draka.Nechám to pod pokličkou ať to nezakřiknu a když se věci hnou tak to vše ukážu a vysvětlím.
P.S.tak myslím že budoucí rok nás čeká hezká zábava taky.Něco končí a něco začíná!!!!

P.S.tak myslím že budoucí rok nás čeká hezká zábava taky.Něco končí a něco začíná!!!!
Došel mi jinej termostat vzhledem k tomu že auto budu jezdit v létě tak to bude lepší.No a již se těším kdy budu moci po zimě namontovat křídlo a upravit ty silentbloky motoru, jezdit nyní nejezdím spíše jsem jen ve výjměčně teplý den vytáhl príšeru na malou projížďku a udělal si radost.Hrozně se teším na léto.
Pak hodím fotky termostatu má ho Libor.
Pak hodím fotky termostatu má ho Libor.