ach jo to je kráva, to jinak říct nelze. Kdyby to řekla rovnou a neblbla mohla být u mne v garáži už před pár mesíciToro píše:nesedí číslo motoru (údajně), ale pokud to bude stenej typ, tak to nevaIdaho píše:no me bylo řečeno že ji dává bez papíru jelikož "tam nejak nesedí čísla a nemohla projít převodem"..... ( tohle mi aspon ta paní tvrdila, takže pozor paní bude neví co říká, že každému řekne neco jiného, nebo je tam neco shnilého v tom státě Dánském... )Toro píše:
Papíry má CZ, ale co sem pochopil, tak někde zašantročily SPZ a německej techničák... Navíc ten maník na kterého je pasná je po mrtvici...
s tím pohybem to tak hrozné není ( nuikde ení stanoveno co znamená to omezení doslova a osoben znám dost "veteránistu" co jezdí s autem denne do práceBeaver píše:Gratulace. Jinak na V znacky bych osobne auto nedal, zbytecne se tim clovek omezi po mnoha strankach jak co se tyka pripadnych "vystrelku" s motorama, tak co se tyka volneho pohybu auta po silnicich.
neni co dodat...Idaho píše:ach jo to je kráva, to jinak říct nelze. Kdyby to řekla rovnou a neblbla mohla být u mne v garáži už před pár mesíciToro píše:nesedí číslo motoru (údajně), ale pokud to bude stenej typ, tak to nevaIdaho píše: no me bylo řečeno že ji dává bez papíru jelikož "tam nejak nesedí čísla a nemohla projít převodem"..... ( tohle mi aspon ta paní tvrdila, takže pozor paní bude neví co říká, že každému řekne neco jiného, nebo je tam neco shnilého v tom státě Dánském... )