garfielld píše:kua.. bych si fakt zahrál, ale na klávěsnici je to prostě něco hroznýho, zlatý NFS(jakýkoliv), to zase nedokážu ovládat s volantemnechcete radši dát to? nebo co třeba Unreala nebo Flatout? jinak zrovna pařim NFS Porsche, to je co se jízdních vlastností týče asi nejlepší NFS vůbec, respektive v náročnosti ovládání, ty auta se fakt chovaj jak bourací kladivu
ztáhni z www.lfs.net a zkus to z volantemDesidee píše:dejte mi odkaz na stažení, ci taky hrát![]()
![]()
hraju NFS, ale s volantem je to na ... lepší je klávesnice
garfielld píše:kua.. bych si fakt zahrál, ale na klávěsnici je to prostě něco hroznýho, zlatý NFS(jakýkoliv), to zase nedokážu ovládat s volantemnechcete radši dát to? nebo co třeba Unreala nebo Flatout? jinak zrovna pařim NFS Porsche, to je co se jízdních vlastností týče asi nejlepší NFS vůbec, respektive v náročnosti ovládání, ty auta se fakt chovaj jak bourací kladivu
A když máš jen demo, tak nemůžeš hrát po síti? Mam tam zatim jen 3 auta odemknutý a jen jednu dráhu. Včera jsem to zkusil..je to trochu citlivější, ale dobrýSeeJ. píše:Já to mám cracklé,.. demo stačí když neni volant:DRaimok píše:Vy jste to krekli nebo zaplatili??
Jj v demu se dá hrát po síti, Ten crack už asi nikde nenajdeš, protože ho zrušili a funguje pouze na starou verzi X, jinak zajezdit s náma můžeš, stačí se domluvitRaimok píše:A když máš jen demo, tak nemůžeš hrát po síti? Mam tam zatim jen 3 auta odemknutý a jen jednu dráhu. Včera jsem to zkusil..je to trochu citlivější, ale dobrýSeeJ. píše:Já to mám cracklé,.. demo stačí když neni volant:DRaimok píše:Vy jste to krekli nebo zaplatili??Dobrá je ta formulka. Zkusim někde najít nějakej crack. Chci hrát s váma