LFS - Vanocni Zavodni Turnaj:D:D

hry nejen s Toyotami
Odpovědět
Desidee
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Desidee »

dejte mi odkaz na stažení, ci taky hrát :woot: :woot: :blush: hraju NFS, ale s volantem je to na ... lepší je klávesnice :wink:
http://xchat.cz/PrincessDevils
Ďábelská CELICA 2.0 GTI :D
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

kua.. bych si fakt zahrál, ale na klávěsnici je to prostě něco hroznýho, zlatý NFS(jakýkoliv), to zase nedokážu ovládat s volantem :D nechcete radši dát to? nebo co třeba Unreala nebo Flatout? jinak zrovna pařim NFS Porsche, to je co se jízdních vlastností týče asi nejlepší NFS vůbec, respektive v náročnosti ovládání, ty auta se fakt chovaj jak bourací kladivu :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Celi-johnny »

tak hru ke stazeni najdes na www.lfs.net musis se i zaregistrovat....at je nas co nejvic ..felaru byla plna prdel .. a z toy klubu jenom my tri... o vanocich dame dalsi..
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

garfielld píše:kua.. bych si fakt zahrál, ale na klávěsnici je to prostě něco hroznýho, zlatý NFS(jakýkoliv), to zase nedokážu ovládat s volantem :D nechcete radši dát to? nebo co třeba Unreala nebo Flatout? jinak zrovna pařim NFS Porsche, to je co se jízdních vlastností týče asi nejlepší NFS vůbec, respektive v náročnosti ovládání, ty auta se fakt chovaj jak bourací kladivu :)

no flatouta bych nekde i oprasil ale uplne toho prvniho... ale zase to nebude mit moc lidi...jinak to lfs se na klavesnici da uplne vpohode ale musis se dotoho dosta.. brzdit do zatacek atd.. a zvyknout si nato... ja vcera na klavesnici jezdil 1,3,4mista a to tam byli borci s volantama... ArnieGt to taky hral poprve a celkem mu to slo a dobre sme se bavili...
SeeJ.
Manager Týmu

Příspěvek od SeeJ. »

Desidee píše:dejte mi odkaz na stažení, ci taky hrát :woot: :woot: :blush: hraju NFS, ale s volantem je to na ... lepší je klávesnice :wink:
ztáhni z www.lfs.net a zkus to z volantem :wink: nic lepšího není :twisted:
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door

Facebook - SeeJ. Photography
SeeJ.
Manager Týmu

Příspěvek od SeeJ. »

garfielld píše:kua.. bych si fakt zahrál, ale na klávěsnici je to prostě něco hroznýho, zlatý NFS(jakýkoliv), to zase nedokážu ovládat s volantem :D nechcete radši dát to? nebo co třeba Unreala nebo Flatout? jinak zrovna pařim NFS Porsche, to je co se jízdních vlastností týče asi nejlepší NFS vůbec, respektive v náročnosti ovládání, ty auta se fakt chovaj jak bourací kladivu :)

No jo, NFS Porsche bylo zlatý :D ,..... ale pořád arkádový :lol: Zkus to LFS a nauč se to na klavesnici, chce to jen trochu cvyku a budeš to umět:)

ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Jo jo musím konstatovat že jsem to hrál poprvé a po takových 2hod. se do toho člověk trochu dostane aby se dalo vyjet na okruh s ostatníma,....ale sranda to teda byla,... :lol: :lol: zapotil jsem se u toho docela dost,...
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

SeeJ. píše:
Raimok píše:Vy jste to krekli nebo zaplatili?? :)
Já to mám cracklé,.. demo stačí když neni volant:D
A když máš jen demo, tak nemůžeš hrát po síti? Mam tam zatim jen 3 auta odemknutý a jen jednu dráhu. Včera jsem to zkusil..je to trochu citlivější, ale dobrý :) Dobrá je ta formulka. Zkusim někde najít nějakej crack. Chci hrát s váma :)
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

prave kdyz si tam das crack tak ti to po internetu nepujde... .stejne hrajeme porad s tema malyma puntama...to je tak nejsnadnejsi na ovladani... a po internetu to jde normalne das online hra.. pripojit na server.. a my ti tady vzdycky vypiseme jmeno serveru a heslo akorat m usis byt zaregistrovany na www.lfs.net
:wink:
SeeJ.
Manager Týmu

Příspěvek od SeeJ. »

Raimok píše:
SeeJ. píše:
Raimok píše:Vy jste to krekli nebo zaplatili?? :)
Já to mám cracklé,.. demo stačí když neni volant:D
A když máš jen demo, tak nemůžeš hrát po síti? Mam tam zatim jen 3 auta odemknutý a jen jednu dráhu. Včera jsem to zkusil..je to trochu citlivější, ale dobrý :) Dobrá je ta formulka. Zkusim někde najít nějakej crack. Chci hrát s váma :)
Jj v demu se dá hrát po síti, Ten crack už asi nikde nenajdeš, protože ho zrušili a funguje pouze na starou verzi X, jinak zajezdit s náma můžeš, stačí se domluvit :wink:

Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Tak jsem regnutej. Až zase pojedete...dejte vědět :)
LK
Člen Týmu

Příspěvek od LK »

Podte dneska zahrát, třeba po 8h?
čelda 1.8 (97)
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

tak jsem se asi zaregistroval,ale nevím jak dálNeumím anglicky.prosím o radu jak a kde to stáhnu tu hru.Díky.
Obrázek
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Amadeus píše:tak jsem se asi zaregistroval,ale nevím jak dálNeumím anglicky.prosím o radu jak a kde to stáhnu tu hru.Díky.
Máš to tam i v češtině, když klikneš na českou vlaječku :) Na těch stránkách jsou downloady.
Půjdem teda dneska hrát?? :D
LK
Člen Týmu

Příspěvek od LK »

http://www.gamershell.com/download_28506.shtml

a klikni tam na Download, čím míň procent ve vytíženosti tím líp

Raimok, no já bych chtěl
čelda 1.8 (97)
Odpovědět

Zpět na „Gamesky“