hele-
YARIS 08.
To auto máš ešte velmi málo na to,aby si mohol zhodnotiť,čo je dobré a čo nie. Možno ak len prvé dojmy...
Vieš,každé auto -či už je to toyota alebo iná značka-,má svoje cestičky,ktoré majiteľ musí nájsť a tak trochu sa prispôsobiť.
Čo sa týka tej jednotky...No, viacerí tu majú s tým "problémy",no napr. mne ide dať od začiatku jednotku aj v 30-tke.Tebe je možné,že sa ti poddá po najazdení napr.5000 km. Všetko si musí na tom aute sadnúť a 500km je velmi málo na to,aby bolo TIP-TOP všetko zosynchronizované-bud trpezlivý.
K tej palubovke v strede:- no aj ja si myslím,že mal si možnosť to vyskúšať a ak ti to vtedy nevadilo,neverím,že by ti to z ničoho nič začalo vadiť. Len si už to auto viac všímaš už do detailov.Okrem toho-náhodou...to,že je číselný tacháč digitalny,je aj docela výhoda.Veď ak je niekde 40-tka a tacháč ukazuje 50,tak ti musí automaticky dojsť bez premýšlania,že 50 je väčšia ako 40.To znamená,že musím spomalyť. Mne to napr. vôbec nevadí (ale bál som sa toho tiež)-opäť ide len o zvyk
To čalunenie-alebo teda tie plasty ma tiež velmi nepotešili ale sklamaný som zasa tiež nebol. Treba sa o auto starať a aj zvnutra namazať bohužial dosť málo odolné plasty nejakým balzamom. Ja používam Toto:
Kupil som to náhodou na benzinke a je to docela dobrý balzam,ktorý palubovku tak dokonale vyčistí a naleští,ako keby si to auto zrovna kupoval. Dokonca su po nej plasty viac odolné proti poškriabaniu.
Minule som bol v TOYOTE a všimol som si ich kozmetiku. Možno sú tiež dobré a čudoval som sa,že neboli vôbec drahé (proste 300-400 Sk)
Môj kolega hovorieval-...auto je na to,aby slúžilo mne a nie ja jemu...
Veď ano-mal pravdu,ale je pravdou aj to,ako sa budeš o neho starať ty,tak ti bude slúžiť