koupě nového Yariska 1.3

vše ohledně modelové řady Yaris
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Ked si u predajcu budem preberat Yarisa, je mozne si vypytat aj malu testovaciu jazdu pred samotnym definitivnym prevzatim? Aby som zistil, ci je prevodovka OK, riadenie a podobne.

A este sa chcem spytat na povinnu vybavu. Bola sucastou automobilu, alebo ste si ju museli dokupovat?
Milan SE
Řidič

Příspěvek od Milan SE »

Neviem ako je to u iných predajcov ale v TN mi nabalili aj celú povinnú výbavu zdarma a okrem toho som dostal ešte niekolko bezplatných bonusov - koberčeky,gumovú podložku kufra,DO na centrál,strešný nosič.Je to otázka dojednania sa s predajcami,ja som natrafil na najlepších.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

aj u mojho predajcu som dostal povinnu vybavu zadarmo a aj dokonca lano co som dovtedy nevedel ze je sucastou povinnej vybavy. Central, koberceky boli samozrejme k tomu
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

JA som v KE dostal to co Tomko, okrem LANA :D musel som kupovat.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Jojo
Navigátor

Příspěvek od Jojo »

Potvrdzujem aj ja,povinnú výbavu som mal,taktiež koberčeky,zásterky som dokupoval.s tou "testovacou jazdou" neviem poradiť :roll:
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

borland píše:, je mozne si vypytat aj malu testovaciu jazdu pred samotnym definitivnym prevzatim? Aby som zistil, ci je prevodovka OK, riadenie a podobne.
Urcite ti nikto nebude namietat,ak si o to poziadas. a poziadaj,lebo si to budes stale potom vycitat. Akurat nie kazdy predajca ti natankuje tolko benzinu aby si sa dostatocne povozil.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Takze auto ste si preberali zrejme bez nejakej okruznej jazdy. Ja sa radsej spytam, ci by som si to mohol obehnut.

Pri kupe som dostal zlavu na ine veci. Na povinnu som sa zabudol spytat :?
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

spytaj sa, ja som sa neprebehol ale zato som si dal vysvetlit zakladne narabanie,obsluhu a hlavne otvaranie kufra,kapoty,benzin.dvierka,VIN cislo, a ine v interiery....drzim palce... aku mas farbu?
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Vybral som si 1G3, t.j. seda - popolava. Na slovenskych strankach Toyoty z neznamych pricin nie je uvedena. Dozvedel som sa o nej nahodou. Konecne som ju minule videl na Yarise a bolo rozhodnute. Uz sa neviem dockat. Len ma mrzi, ze sa opat ochladzuje a budem musiet kupit zimne gumy. V tomto topicu
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=1216
tolko vychvalovane Goodyear-ky su za "slusnu" sumu...
Odpovědět

Zpět na „Yaris“