souhlasím a kdo bude chtít - připojí se v lanžhotě na návsi (tam jak jsme loni zastavovali).....PetrD píše:Loni to bylo tak že jsme se domluvili a dali jsme si sraz v 7:00 na parkálu u benzinky OMV(dříve ARAL) u Shoping parku.Doufám že to bude super stejně jako loni
dlik píše:souhlasím a kdo bude chtít - připojí se v lanžhotě na návsi (tam jak jsme loni zastavovali).....PetrD píše:Loni to bylo tak že jsme se domluvili a dali jsme si sraz v 7:00 na parkálu u benzinky OMV(dříve ARAL) u Shoping parku.Doufám že to bude super stejně jako loni
no přece tak jako loniSlam píše:dlik píše:souhlasím a kdo bude chtít - připojí se v lanžhotě na návsi (tam jak jsme loni zastavovali).....PetrD píše:Loni to bylo tak že jsme se domluvili a dali jsme si sraz v 7:00 na parkálu u benzinky OMV(dříve ARAL) u Shoping parku.Doufám že to bude super stejně jako loni
A v kolik budete na návsi??
já myslím, že určitě JiriH bude v brně.....u sebe nevím jestli pojedu z brna, ale spíš to vidím, že se přidám taky v lanžhotě...Jirka píše:A bude někdo v Brně?????
já jsem taky pro skočit ze srazu přes Bratislavu do Vídně to je projížďka cca 100 km a projedem 2 státy repektive 3 i s ČR cestou domůJirka píše:To není špatnej nápad s tou Vídní.
J.
No tak to si děláš srandu?Tak to asi nebude jako loni...Kurňa,chlape pojď z brnadlik píše:já myslím, že určitě JiriH bude v brně.....u sebe nevím jestli pojedu z brna, ale spíš to vidím, že se přidám taky v lanžhotě...Jirka píše:A bude někdo v Brně?????