Koupě ojetého Aurisu nebo Yarisu
- Tomi71
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupě ojetého Aurisu nebo Yarisu
Zdravím všechny, obnovuji moje téma z loňského roku. Stále platí, že chci pořídit ojetinu s nájezdem do 125 000 km v cenové relaci do 150 000 Kč, pokud možné méně, ale rozhodně ne litrový a tříválec. Doma máme z Německa dovezenou Toyotu Corollu Verso, benzín 1,8+LPG, r.v. 2005, kterou mohu občas využívat. Auto primárně slouží pro denní dojíždění do práce 10 km tam a 10 km zpět z vesnice do malého města a občas po okreskách za vyřizováním či sportem, roční nájezd do 10 000 Km. Sledoval jsem a zjišťoval různé info, pořád jsem váhal mezi jazzem a yarisem, ale v poslední době padla volba zpět k Aurisu. Yaris jsem jako malé auto s malým kufrem zavrhl při volbě mezi Jazzem a Aurisem mně přesvědčily lepší jízdní vlastnosti, interiér a pohodlí, a to že již doma taťka má Toyotu a měli bychom jednoho servisáka. Vzpomenul jsme si na toto téma, kde se probíralo, že motory 1.33 byly jednak problematické a že motory 1.6 Valvematic jsou jedny z nejlepších a že 1.33 na Aurise nestačí. Takže teď jen zvažuji, jestli hledat po novém roce opravdu jen 1.6, i když mám ty cesty 10 km tam a zpět a po okreskách, ale bude to svižnější auto. Mám si dát při výběru ještě na něco pozor? Předpokládám, že budu vybírat mezi ročníky 2007-2010. Díky za jakékoliv reakce.
Toyota Prius HSD II, 1.5., r.v. 09/2007
Toyota Corolla Verso, r.v. 2005, 1.8. benzin/LPG
Toyota Corolla Verso, r.v. 2005, 1.8. benzin/LPG