....možná jsi měl chvíli počkat ikdyž těch 21,-kč.. - také ještě nepřišlo nic...jestli tedy pošlou i mně...možná je to poštou ? - dnes mělo dorazit do schránky další číslo - není...
...tak,pánové - jak v Praze ? . ...na venkov dorazil výtisk SM s dovětkem šéfa ...tak už máme časopisy dva
Jinak,Petře - nějak jsme zamluvili to "foukání pneu "- kolik dáváš těm 17" - fakt míň než 2,2 ?
Tak jsem se šel podívat do garáže, na kolik že jsem nafoukl kola. Ale zámek na vratech někdo vyměnil! Po několika desítkách minut jsem narazil na souseda, který tam včera viděl pracovat nějaké pány, že prý se původní zámek rozbil. Je to společná garáž ve správě Prahy 4. Ale nikde žádná zpráva ani oznámení! Telefony byly samozřejmě hluché, protože není úřední den. Ráno mám jet propagovat plavby mimo Prahu. Mám chuť zavolat hasiče nebo armádu nebo rovnou bombardér. Hlavně, že zase zdražili parkování!
...tak hlavně,aby tam "pánové" nerozebírali na náhradní díly....třeba baterie,ne? někde se o tom tu už psalo..."kdo by to sem furt vozil z Emeriky"....
Ahoj všem! A zase tu máme nový Prius, který asi každému vyrazil dech. Pátou generaci bych mohl brzy dostat na testováni. Chtěl bych udělat článek pro Svět motorů a taky natočit video pro svůj YouTube kanál. A k tomu bych zase potřeboval nejlépe všechny generace aut a samozřejmě postřehy priusáků z nového auta
Budu včas informovat! Doufám, že jste všichni, co jste se zúčastnili minule, v pořádku.