nová klubová

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: nová klubová

Příspěvek od micron »

tu neodmontuješ.... lištu to je to samý jako křídlo na kapotě v zadu... zarezlo kámo.... :biggrin: nerezne ale nepovolíš to ani kdyby ses připosral prdnul si nenápadně a krknul zároveň :biggrin: :biggrin: dosšlo mi víno ale dobrý ýýýý musim říct... od local vietnameese dealera proč ne usmějou se a jsou to milý lidi... ale měl sem rád "rose south africa a neni jediná fláša.... tak sem tak zkoumal a tohle teda taky neni zlý, příjemný supr vínečko jen má komplikovanj název... a je růžový... LES REMPARTS DU SUD" + "SYRAH GRENACHE" nooo to je hooodně zajímavý :biggrin: ale je to hooodně v cajku takže si jdu ještě pro flášu... 2 flášy... pzn. redaktor... tak tohle víno je fakt cajk... žádnej knedlík v hubě... neagresivní milý víno s krásnou barvou opíjí mírně je skvělý... bez jídla bez ničeho je fantastický... daj se vypít i 3 flášy... a pohoda... děsivě dlouhej název ale kvalitka teda... 100,- fláša to jo toto... :bigups: :biggrin: sice nejsem na vína ale máme čas od času degustace v hotelu... ale tohle víno by podle mě bylo vypitý... je prostě pitný... až až... france... francie mě nazajímá, nechutnaj mi šampaňský francouzskýto spíš bohemia sekt... ale tohle víno je vyjímka... je vynikající... chuť,vůně, barva, opíjitelnost, magická schopnost udržet se ve flašce /aniž by měla většina degustátorů opito" AK "přepito":-) ... aby měl popíjející pocit že je pořád dost času... jo bingo jako tohle víno ++++ umí zastavit čas... zastavit čas... a zamyslet se... že :wink: případně... ale jde o to zastavit čas... běží totiž moc rychle... zbrkle... čas by měl člověk vnímat klidnějc... v klidu... mam prostě pocit že čas uměle jakoby běží nějak kurva rychlejc než by měl... a jde i o ty milisekundy... prostě je debilně zbrklej skoro nemocnej... kde je ten klid kterej člověk vnímal při tikotání hodin na chalupě u babičky-dědy... ten klidnej tikot.... teď to kurva nevim proč tiká strašně rychle a neni to normální...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

jak se ale zbavit všeho a přitom bejt součástí něčeho.. až se mi z toho zamotala škeble :-) to bylo dobrý :biggrin: :biggrin: sport sportovní disciplína... pít víno a komentovat... živě to chybí civilizaci.... a pod... no to už sem si ujel že si to i sám zcenzoruju... šajze... sorry kurva cosi to napsal kámo tak tohle ti vymažem... :biggrin: co já nevim nic... to je jedno sež magor... musíme chránit slušnou společnost zvídavou :biggrin: teď sem ztratil doutníček kurva... ale nasrat... jsou tu dležitější záležitosti... tak co je tu tak důležitýho že si chce někdo někdo napsat... cokoliv

ok tak začnu kdyby někdo kdokoliv chtěl mě zapojit do války... mizim z jkýkoliv země... sem neviditelnej... a budu jim... nikdy nikdy nikdy bych se nepostavil proti problému předem ale jen zády,,, zadkem.... pprotože je to všechno uhozený..... takže mi polibte prdel... já symptizuju s celicou TOY|OTA a nazdááár vodíci :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: jedině že by kldr mš inspirovala a uděláme business.... 100.0000 raket s jakýmkoliv doletem.... a zlikvidujem celej internet... chci 40 % celýho světovýho imperia bezz internetu :-)
problém všeho tkví v tom že ty nevíš co si vůbec můžeš dovit a o tom to je kámo.... :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

No ale za to ty lidi chtěj???? práci? co za to chtěj? když se tak snažej---- reklamu propagandu... ne to je nezajímá.... je zajímá to co by mělo zajímat právě vás... tebe a soudruhu od vedle co zrovna si dožra psycho burger....

,,,
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

no good
ObrázekObrázekObrázek
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Stane už jsem se s tím zareznutím matek na té ofukové liště kapoty, co je zvrchu kapoty skoro u čelního skla, taky setkal a jestli na to nespěcháš a máš doma uvolňovač zarezlých závitů, tak to na to zkus našplíchat a klidně den dva nechej pracovat. Malino má takovej účinek i WDčko, ale řekl bych že není tak účinné. Jinak se ti stane že při povolování té matky prostě urveš ten šroubek v místě kde je do té ofukové lišty zalepený. A když budeš mít smůlu, tak se ten materiál té lišty kolem šroubku dost rozpraská a vydrolí, takže by oprava byla docela pakárna. Ale i v tom místě to může být vyrezlé a pak ani ten šroubek v té liště vlastně nedrží. Ideální by bylo, kdyby ten šroubek čouhal kus z té matky ještě ven, že by jsi si ho mohl podržet nějakejma kombinačkama a opatrně zkoušet povolovat, nebo kdyby ten šroubek na konci co kouká z matky měl zářez pro šroubovák, tak by jsi si ten šroubek mohl podržet, ale stejně je docela tenkej v průměru, takže by se tam ten zářez ani nevešel. Takže hlavně ten uvolňovač zarezlých závitů.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

mno tak to divný francouzský víno neni špatný, ale člověk se rozjede jak šílenec... takže neni dobrý, dá se říct že je až teroristický :-) sem úplně odpadnul a druhej den sem se až odhlásil... asi sem nedopsal něco co nevim proč... no a trochu po něm bolej zuby... je trochu agresivní na sklovinu, jsou ale mnooohem horší případy... ale neni zlý na žaludek... spíš na mozek, zavaří ho :biggrin: takhle možná dobrý víno pro spisovatele... nebo umělce... já zůstanu u toho z jižní afriky rose... to neni tak praštěný :-) sorry za kemzy :-) ale jo bouchá se do klávesnice po tom francouzským víně solidně dobře při muzice... až na to že člověk pak odpadne a neví co psal... no neni to špatný víno, ale neni ideální... je moc ukecaný a pak totál výtuh... jej ještě mam flašku, tak tu musim dát volnějším tempem... jinak už bych nerozuměl ani já sám sobě :-) :biggrin: ale neni po něm blbě... což je teda ok... zmatlat umí nenápadně to pěkně graduje :-)
No to byly kecy... wtf :-) :oops: no divnej matroš vinus... čo bolo to bolo :-) hrůůůza :oops: :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
Stan
Carina crusader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stan »

Soráč byl jsem o víkendu mimo, tak jsem nereagoval. Micron ovíněn chybně přeložil přední lištu jako tu, co je u okna. Já myslel tu přední karbonovou na hraně kapoty.
Každopádně jsem včera od uruema dovezl na střeše GT4 kapotu, která nemá ofukovej spojleřík u stěračů. Moje stará kapota půjde brzo do šrotu, tak se pokusím z ní obě lišty sundat - karbonovou přední i tu ofukovou. Uvidíme jak to půjde. Chvilku jsem přemýšlel dát ofukovku na GT4 kapotu. Určitě bych ju tam nešrouboval, ale jenom nalepil. Ale zas si řikám, že je to komplikace při každým umývání auta, leštění a voskování. Tak se na to asi vyseru. Přední karbon lišta pak bude k mání za hubičku.
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Stan
Carina crusader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stan »

Proč vždycky, když jedu do garáže, musím myslet na Hitchcocka?
ptaci.jpg
(201.08 KiB) Staženo 2041 x
Nutno dodat, že ze 3 stran garáže přímo sousedí s hlavním hřbitovem :-). Výhled z hajzlíků máme přímo na náhrobky.
Stan
Carina crusader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stan »

Snad bude aspoň trošku vidět pokrok, že se neflákám..
Dokud je kapota dole, pokračuje čištění motoru. Levá půlka vpodstatě hotovo, pravá v progresu. Samozřejmě zatím čištím jen zvrchu všude kam se dostanu. Co je rezavý, natírám. Zespod budem pokračovat až jak se dostanu pod auto na jaře. Předek (- chladiče a mrkačky) bude rozebrán taky až posléze. Stejně mě čeká montáž mlhovek. Taky blatníky půjdou dolů.
Motor tak, jak byl při koupi..
motor cel pred.jpg
(242.15 KiB) Staženo 2038 x
Stav dnes..
motor cel prubeh.jpg
(231.54 KiB) Staženo 2038 x
Současně proběhlo odrezení a natření rezavejch míst pod těsněním předního okna. Jakmile zaschne druhá vrstva alkytonu (v té zimě to jde fakt pomalu), tak se objednávám na nový přední okno. Pak ještě trošku očistit zespod "novou" kapotu a nahodit ju. Taky "novej" zadní nárazník půjde během 14ti dnů na místo současnýho rozbitýho. Pak holku asi na nějakou dobu uklidím do stodoly, protože chudákovi carině pobyt na ulici moc nesvědčí. Hlavně je mi líto blackdiamond kotoučů od Libora, který každodenní solnou sprchu od projíždějících stovek kamionů moc nedávají.
Stan
Carina crusader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stan »

Tak ofuková lišta ze staré kapoty u stěračů šla dolů. Jeden šroub rupl jak byl uhnilej. Tam by ani namáčení do uvolňovače nepomohlo. Ostatní tři šly povolit lehce. Takže lišta uchována a možná ju hodím na GT4 kapotu. Ale určitě ju tam nebudu šroubovat, ale jen lepit. Přední karbon lišta sundávání moc nepřežila. Resp. asi už předtím byla v hajzlu a držela tam jen silou vůle. Funkční zůstal snad jen jeden úchyt. Případně by lišta asi šla přilepit lepidlem na spoilery. Kdyby ju někdo chtěl, tak daruju, popř. pošlu poštou.
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

I ty havrani jsou u těch garáží stylový 8)
Pozoruješ po vyčištění motoru nárůst výkonu? O kolik tak zhruba koníků.......? :wink:
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
uruem
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uruem »

Jimmi píše:I ty havrani jsou u těch garáží stylový 8)
Pozoruješ po vyčištění motoru nárůst výkonu? O kolik tak zhruba koníků.......? :wink:
Mne narostl výkon po vyčištění o 0,75-0,85 koníka neumím to přesně určit ale něco mezi tím. Tak jsem zvědav kolik narostlo bílé tváři.
Stan
Carina crusader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stan »

Bledá tvář nenajela víc jak 20 kiláků za celý dva měsíce, co je holka u mě. Navíc teď v zimě bez předního okna a kapoty by to nebylo úplně ono :-) Ale až to dodělám...
..tak uvidíte :-) Na brzdu pojedu až vyměním ty starý popraskaný hadičky za nový červený. To teprv dodá výkon. A vlastně nasávání na kapotě to podpoří taky :-D
uruem
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uruem »

Stan píše:Bledá tvář nenajela víc jak 20 kiláků za celý dva měsíce, co je holka u mě. Navíc teď v zimě bez předního okna a kapoty by to nebylo úplně ono :-) Ale až to dodělám...
..tak uvidíte :-) Na brzdu pojedu až vyměním ty starý popraskaný hadičky za nový červený. To teprv dodá výkon. A vlastně nasávání na kapotě to podpoří taky :-D
nasávač na kapotě zajistí aby ti dostatečně teklo do motoru :D
Stan
Carina crusader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stan »

Vyrobim si a v kufru budu vozit spunt pro pripad deste 8)
Odpovědět

Zpět na „Celica“