tu neodmontuješ.... lištu to je to samý jako křídlo na kapotě v zadu... zarezlo kámo....

nerezne ale nepovolíš to ani kdyby ses připosral prdnul si nenápadně a krknul zároveň

dosšlo mi víno ale dobrý ýýýý musim říct... od local vietnameese dealera proč ne usmějou se a jsou to milý lidi... ale měl sem rád "rose south africa a neni jediná fláša.... tak sem tak zkoumal a tohle teda taky neni zlý, příjemný supr vínečko jen má komplikovanj název... a je růžový... LES REMPARTS DU SUD" + "SYRAH GRENACHE" nooo to je hooodně zajímavý

ale je to hooodně v cajku takže si jdu ještě pro flášu... 2 flášy... pzn. redaktor... tak tohle víno je fakt cajk... žádnej knedlík v hubě... neagresivní milý víno s krásnou barvou opíjí mírně je skvělý... bez jídla bez ničeho je fantastický... daj se vypít i 3 flášy... a pohoda... děsivě dlouhej název ale kvalitka teda... 100,- fláša to jo toto...

sice nejsem na vína ale máme čas od času degustace v hotelu... ale tohle víno by podle mě bylo vypitý... je prostě pitný... až až... france... francie mě nazajímá, nechutnaj mi šampaňský francouzskýto spíš bohemia sekt... ale tohle víno je vyjímka... je vynikající... chuť,vůně, barva, opíjitelnost, magická schopnost udržet se ve flašce /aniž by měla většina degustátorů opito" AK "přepito":-) ... aby měl popíjející pocit že je pořád dost času... jo bingo jako tohle víno ++++ umí zastavit čas... zastavit čas... a zamyslet se... že

případně... ale jde o to zastavit čas... běží totiž moc rychle... zbrkle... čas by měl člověk vnímat klidnějc... v klidu... mam prostě pocit že čas uměle jakoby běží nějak kurva rychlejc než by měl... a jde i o ty milisekundy... prostě je debilně zbrklej skoro nemocnej... kde je ten klid kterej člověk vnímal při tikotání hodin na chalupě u babičky-dědy... ten klidnej tikot.... teď to kurva nevim proč tiká strašně rychle a neni to normální...