Tak co jste dostali na Vanoce?
Mr. Yaris píše:http://img261.imageshack.us/img261/856/andlcisv3.jpg
Parada, uz sa tesim. Nemozes napisat prosim ta niejake podrobnosti, ci to na sklapanie svetiel, ako je delena optika........., nemozem sa uz dockat

Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Mr. Yaris píše:Těš se. Jsou parádníUž přemýšlím nad xenonama. Je to na H1čky. Jena 35 a druhá 55w. Prostředek dálkové, krajní klasika. Víc nevím co napsat. Chtěl bych je vyzkoušet, ale před autem mám sedačku a sní nehnu. Budu to zkoušet nejdříve za týden
Zřejmě budeš první, záleží kdy si to objednal.
Dakujem za odpoved. Mne to kamarat objednaval iba tento pondelok, tam min. tyzden budem asi cakat. Do kelu, mam na aute prestavbovu sadu xenonov na H4. Tak ju budem musiet asi predat. Nemaju nasvietene asi ani 50 hodin.
Ozaj nie su to nahodou H7-ky? Nieco som o tom cital, ale neviem, ci tie svetla neboli od druheho vyrobcu.
Mr. Yaris píše:100% to jsou H1. Mám to tu před sebou.
Ospravedlnujem sa, nebolo to Autostyle. Co som pozeral, tak ako predohra

Na Honde mam H7, tak ak by mal niekto seriozny zaujem o dost profesionalnu prestavbovu sadu H4 na bixenon, nic sa nepreraba........, p.c. bola 20 000 Sk teraz + nepopuzite vybojky za cenu svetiel tu spominanych (cca. 6500 CZK).
Vyskusaj tam poslat maila, maju tam napisane od 1998-2005, mohli by mat aj model s tym oblucikom.Ičo píše:zaujimava sumai ked aj mna laka angel eyes
len mam model s novymi svetlami a tie maju parkovacku inac,teda aj tvar svetiel je kusok iny...
a gitovat a prerabat naraznik,zasa nejdem....