celoevropský celica sraz... 25-26 srpna 2007, Itálie (Parma)

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu

...sem si dovolil přidat i hlasování kdo by na sraz jel:

Anketa končí za sob 26.05.2007, 10:36

Ano jedu na 100%
3
20%
Uvažuju o tom (50/50)
7
47%
Říkejte mi pane zmlsanej, ale vynechám...
5
33%

Celkem hlasů: 15

ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

2.gen 3SGE 2.0, 155 koní (Evropa, Japonsko)
No nevim, protoze mam nejaky dokument ze v Jap byly 3SGE 165 konove, takze by me zajimalo jak to vlastne bylo..
[/url]
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

ja_ma píše:
2.gen 3SGE 2.0, 155 koní (Evropa, Japonsko)
No nevim, protoze mam nejaky dokument ze v Jap byly 3SGE 165 konove, takze by me zajimalo jak to vlastne bylo..
[/url]
Tomu bych klidně věřil protože Japonci prakticky využili každou příležitost pro nějakou "limited edition" nebo "anniversary edition" atd. Třeba má oblíbená SS-III byla dostání se třema různýmy výkony, třema variantama kitů karoserie a ještě k tomu udělali extra edici čítající 1000kusů která měla př. exkluzivní momo volant, řadící páku, budíky a "beams" dostal dalších 10koníku pod kapotu :wink:
Malpaso
Manager Týmu

Re: celoevropský celica sraz... 25-26 srpna 2007, Itálie (Pa

Příspěvek od Malpaso »

Malpaso píše: update X:
prosím všechny zůčastněné, aby zde doplnili seznam účastníkú (tzn. všichni co jsou 100% i 50/50) své údaje dle níže uvedeného vzoru. Vyjádřilo se zde 8 lidí a data mám jen od čtyř!!!:

- jméno nebo nickname (do závorky preferovaný kontakt kam budou odesílány novinky)
- počet osob které pojedou v jednom voze
- modelové označení vozu
- chci na závodní dráhu (ano/ne)
- chci se zůčastnit závodu "drag" (rovinky) (ano/ne)
- země (do závorky město odkud se pojede abychom mohli rozumně naplánovat místo sletu odkud se bude vyrážet hromadně)
- to nejdůležitější -> vyjádření "jedu určitě" (100%) nebo "chci jet, ale nic neslibuju" (50/50)

Malpaso (6gc.net@centrum.cz) - 2 - AT200 - ne - ano - ČR (Praha) - 100%

dává se totiž dohromady seznam potencionálních účastníků aby se udělala představa o tom kdo, kolik a co bude dělat (má zájem dělat). Díky.

update IX:
dle dosavadního stavu (brán pouze počet který je evidován na srazovém fóru*) to vypadá dle prvních hrubých (a maximálně optimistických :wink:) propočtů takto:
56 vozů
95 účastníků
17 co chtějí závodit na dráze
(no nic moc... vidím to s dráhou bledě)

*tzn. za naši federaci jen ti co mi dali vědět!
Tzn.:
1. Moje maličkost
2. fajry
3. ArnieGT
4. mike
5. olyk

JE BEZPODMÍNEČNĚ DŮLEŽITÉ DOPLNIT ÚDAJE!!!!
a opravdu to spěchá...
TheEagle
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheEagle »

Sice jsem hlasoval, že pojedu a byl jsem tomu i nakloněn, ale po tom, jak se věci kolem srazu vyvíjejí, tak se účastnit nebudu, takže mi příjde i zbytečné, psát sem jakékoli údaje... Toť info za můj vůz a posádku.
Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

TheEagle píše:Sice jsem hlasoval, že pojedu a byl jsem tomu i nakloněn, ale po tom, jak se věci kolem srazu vyvíjejí, tak se účastnit nebudu, takže mi příjde i zbytečné, psát sem jakékoli údaje... Toť info za můj vůz a posádku.
Díky za info...

btw. dnes byl zveřejněn harmonogram srazu (není to nic podrobného, ale alespoň bude představa): http://pecm2007.forumfree.net/?t=10682038
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

Konečně pořádná novinka, dráha bude!!! (sice jiná než původně plánované Varano, menší a pomalejší, ale zato bezpečnější a podstatně levnější :D).

Obrázek
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

update XIV
MIKE
Člen Týmu

Příspěvek od MIKE »

Čau, tak tedy doplňuji

- dráha ano
- drag ano

platí 50/50

myslim že tahle trať je lepší. čím víc zatáček tím větší zábava :D
tak snad to klapne. m
2.0 1987 3SGELC
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

MIKE píše:Čau, tak tedy doplňuji

- dráha ano
- drag ano

platí 50/50

myslim že tahle trať je lepší. čím víc zatáček tím větší zábava :D
tak snad to klapne. m
takže: mike - ST162 - 2 - ano - CZ - žádné ubytování ?
MIKE
Člen Týmu

Příspěvek od MIKE »

projel jsem si to celé znovu a nezjistil jsem jak se ubytujete vy ostatní.
půjdete do toho kempu? chtěl bych jet tak na ty tři čtyři dny. celý týden dovolenou ne. a hlavně s bandou. ne sám. kolik stojí ten kemp? kdyžtak se vyspíme v autě :)
2.0 1987 3SGELC
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

MIKE píše:projel jsem si to celé znovu a nezjistil jsem jak se ubytujete vy ostatní.
půjdete do toho kempu? chtěl bych jet tak na ty tři čtyři dny. celý týden dovolenou ne. a hlavně s bandou. ne sám. kolik stojí ten kemp? kdyžtak se vyspíme v autě :)
cituji update XII :wink: :

mám pár poznámek od organizátorů:
1. každý by měl na 100% vědět zda chce jet nebo ne (jasně stát se může kdykoliv, cokoliv, ale podstatné je to že člověk chce)
2. každý by měl už teď na 100% vedět jak se chce ubytovat...
a) v kempu u dráhy za cca 25€* (musí si zařídit sám a to ideálně hned!) http://www.campingipianelli.com/Engcamp.htm
b) v hotelu za cca 85€** (bude se zařizovat hromadně na konci května)
c) "jinak" (každého vlastní starost kdy a za kolik)

3. každý by měl na 100% vědět zda se bude účastnit nějaké z akcí (závody na dráze, drag race)

...no a podle toho dát vědět mě aby se vědělo s čím se dá počítat (kolik lidí má v plánu co, šak víme)

*cena za jednu noc (stan, auto, dva lidi).
** cena za dvoulůžák na jednu noc se snídaní a hlídaným parkovištěm.

p.s.: Za naši skupinku, do hotelu jsme zatím dva, kemp neuvedl nikdo (ale co vím tak kempovat bude celá delegace z Británie, takže by jsi rozhodně samotou netrpěl :lol: )
MIKE
Člen Týmu

Příspěvek od MIKE »

no jo, jsem slepej :) dík. tak hotel je moc velkej luxus. nevíš jestli italům vadí nocování v autě? :D že bych někde zaparkoval a dal si šlofíka v kufru :lol: vypadá to tedy na kemp. a kde bude spát ten zbytek z té skupiny? a kdy tam tedy chcete jet, abych věděl na kdy si rezervovat kempík :) snad jsem nepřehlíd nějakej update :)
2.0 1987 3SGELC
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

MIKE píše:no jo, jsem slepej :) dík. tak hotel je moc velkej luxus. nevíš jestli italům vadí nocování v autě? :D že bych někde zaparkoval a dal si šlofíka v kufru :lol: vypadá to tedy na kemp. a kde bude spát ten zbytek z té skupiny? a kdy tam tedy chcete jet, abych věděl na kdy si rezervovat kempík :) snad jsem nepřehlíd nějakej update :)
Jak jsou na tom Italové s nocováním v autě fakt nevim :?, a jak je na tom většina lidí co se vyjádřili že pojedou nevím taky (viz poslední update a seznam).

Co se týká samotné cesty, možností jak se k tomu postavit je několik:

1. připojit se k někomu
2. utvořit vlastní "podskupinku" a zařídit si vše podle toho co tobě/podskupince nejlépe vyhovovat

uvádím hrubý plán za sebe:
- vyrazit v pátek dopoledne z ČR a přesunout se k Rakousko-Italským hranicím (někde za Innsbruckem využít odpočívadlo a zůstat na noc)
- v sobotu brzo ráno (hodně brzo ráno) vyrazit směr Parma... příjezd Parma cca 10:00 dopoledne a najít tu závodní dráhu kde se bude vše konat
- držet se programu pořadatelů až do pondělí ráno (nocleh 2x hotelu)
- pondělí: vyrazit k pobřeží (La Spezia) a projet podél moře směrěm na sever do Francie (tam někde v okolí Nice nocleh)
- úterý: kochání se Rivierou a cesta do Švícarska (tam nocleh, ještě nevim kde, ale to se doladí)
- středa: cesta Švícarskem a pravděpodobně Rakouskem zpět do ČR (když už člověk bude mít zaplacené ty rakouské dálniční poplatky).
- čtvrtek: dávání se dohromady po cca 3000 km najetých během posledních 6ti dní :D

další možnosti:
A)
Ze severu pojede docela dost aut z "Celica Club Poland" (http://www.celica-club.org.pl/) a pojedou tak, aby dorazili do Itálie už v pátek (ověřeno). Pojedou buď přes ČR (trasa Varšava-Ostrava-Brno-Vídeň...), nebo přes Německo (přece jen německá dálnice je německá dálnice... ;)) každopádně je možné se k nim po dohodě během cesty kdekoliv připojit...
B)
trasu ČR->I, kterou budu mít naplánovánu já, jet tam i zpět v jiném časovém rozvrhu (př.: tam ve čtvrtek pozdě večer, zpět v pondělí ráno, pokaždé ta samá trasa)
C)
...vždycky je ještě další varianta která mě zrovna nenapadla :D

To celé ale vyžaduje aby každý alespoň věděl jestli chce někam jet (jak už jsem psal, podělat se může kdykoliv, cokoliv. Otázka ale je zda CHCI jet nebo ne). No a potom se začít bavit o tom co jak provést společně...
MIKE
Člen Týmu

Příspěvek od MIKE »

čau, tak měl jsem chuť jet jen na otočku. ale jak jsi se rozepsal o tom cestování švýcarskem, asi se přidám. kdo ví kdy se tam zas dostanu a zvlášť s takovou bandou celic a nadšenců... zní to fakt dobře :P
2.0 1987 3SGELC
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

já sem sice dával 50/50, ale ted už vim jistě že nepojedu, bohužel finance to nedovolujou
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“