No nevim, protoze mam nejaky dokument ze v Jap byly 3SGE 165 konove, takze by me zajimalo jak to vlastne bylo..2.gen 3SGE 2.0, 155 koní (Evropa, Japonsko)
[/url]
Tomu bych klidně věřil protože Japonci prakticky využili každou příležitost pro nějakou "limited edition" nebo "anniversary edition" atd. Třeba má oblíbená SS-III byla dostání se třema různýmy výkony, třema variantama kitů karoserie a ještě k tomu udělali extra edici čítající 1000kusů která měla př. exkluzivní momo volant, řadící páku, budíky a "beams" dostal dalších 10koníku pod kapotuja_ma píše:No nevim, protoze mam nejaky dokument ze v Jap byly 3SGE 165 konove, takze by me zajimalo jak to vlastne bylo..2.gen 3SGE 2.0, 155 koní (Evropa, Japonsko)
[/url]
Malpaso píše: update X:
prosím všechny zůčastněné, aby zde doplnili seznam účastníkú (tzn. všichni co jsou 100% i 50/50) své údaje dle níže uvedeného vzoru. Vyjádřilo se zde 8 lidí a data mám jen od čtyř!!!:
- jméno nebo nickname (do závorky preferovaný kontakt kam budou odesílány novinky)
- počet osob které pojedou v jednom voze
- modelové označení vozu
- chci na závodní dráhu (ano/ne)
- chci se zůčastnit závodu "drag" (rovinky) (ano/ne)
- země (do závorky město odkud se pojede abychom mohli rozumně naplánovat místo sletu odkud se bude vyrážet hromadně)
- to nejdůležitější -> vyjádření "jedu určitě" (100%) nebo "chci jet, ale nic neslibuju" (50/50)
Malpaso (6gc.net@centrum.cz) - 2 - AT200 - ne - ano - ČR (Praha) - 100%
dává se totiž dohromady seznam potencionálních účastníků aby se udělala představa o tom kdo, kolik a co bude dělat (má zájem dělat). Díky.
update IX:
dle dosavadního stavu (brán pouze počet který je evidován na srazovém fóru*) to vypadá dle prvních hrubých (a maximálně optimistických) propočtů takto:
56 vozů
95 účastníků
17 co chtějí závodit na dráze (no nic moc... vidím to s dráhou bledě)
*tzn. za naši federaci jen ti co mi dali vědět!
Tzn.:
1. Moje maličkost
2. fajry
3. ArnieGT
4. mike
5. olyk
Díky za info...TheEagle píše:Sice jsem hlasoval, že pojedu a byl jsem tomu i nakloněn, ale po tom, jak se věci kolem srazu vyvíjejí, tak se účastnit nebudu, takže mi příjde i zbytečné, psát sem jakékoli údaje... Toť info za můj vůz a posádku.
cituji update XIIMIKE píše:projel jsem si to celé znovu a nezjistil jsem jak se ubytujete vy ostatní.
půjdete do toho kempu? chtěl bych jet tak na ty tři čtyři dny. celý týden dovolenou ne. a hlavně s bandou. ne sám. kolik stojí ten kemp? kdyžtak se vyspíme v autě
Jak jsou na tom Italové s nocováním v autě fakt nevimMIKE píše:no jo, jsem slepejdík. tak hotel je moc velkej luxus. nevíš jestli italům vadí nocování v autě?
že bych někde zaparkoval a dal si šlofíka v kufru
vypadá to tedy na kemp. a kde bude spát ten zbytek z té skupiny? a kdy tam tedy chcete jet, abych věděl na kdy si rezervovat kempík
snad jsem nepřehlíd nějakej update