biscuit> no problém je v tom, že sem jaksi přirozeně velice línej tvor, a nemam vůbec náladu ani čas se stresovat několik měsíců... řešit to, a vůbec se s tim srát... žijem kurnik v globalizovaným světě, a už nejsou 90 léta aby si člověk povedenou káru musel složitě vozit z dalekých končin? Nebo jsme se tam "krizí vrátili"? Já bych byl pro jednodušší řešení, normálně si zaject ke Freyovi, udělat si hezkej víkend, zacvakáme, podáme si ruce a všichni budem spokojený...

i 650.000,- by se dalo... jen ten komfort, radost, klídeček... pohodička, takovej normální obchod... no stress! Papíry vyřídí pěkně Toyota, nahodí tacháče v Km, maj jich dost

... nemam čas a nervy se s tim babrat... stresovat se koupí novýho auta, tak to se mi fakt krutě nechce, když to má bejt opačný, přitom by to ze zámoří bylo ještě víc psycho než kdyby bylo auto ojetý že

daně přihlašování, samý sračky...
Stejně tu kárku prodávaj v US/CAN pořád ve větším množství dealeři Toyota, kdežto Scion kšefty ustupujou, a s tim celá koncepce Scion-different dealerships... jak to tak pozoruju... cvak cvak tic tac... TIME
Já jen doufám, že se Toyotě "rozsvítí" konečně v palici i tady v EU, nebo Švajcu... ve vyhledávači google tenhle topic celkem jede, s klíčovýma slovama

a je fakt škoda zabít Celicu... 86tkou, ne absolutně a rezolutně odmítám konec rodu CELICA, nástupce je tahle pixla...
Nyní si dáme pár foteček, pochopit to charisma... podivej se jí do očí! je tam, a je tam víc, nabízí fakt dost

otočená nějakým vtipálkem... RHD

gimme SPACE!!!

No comment...
Nooo vedle astona je to provokace

pěkně na trávníčku, celica/scion nežere totiž trávu kolem silnice, ale jinak "má ráda trávu"

ale vypadá líp než pejsek astonek

je to prudička

"Taakže jsi tady na koberečku, u pana ředitele, ty jedna" "Tak co si provedla tentokrát?" Já sem zlobila... to je u tebe normální, No a dál?

Moc sem zlobila

No to vidim, koukáš tak...

tentokrát to vyřešíme domluvou

.... protože víš co... no však ty víš... moc dobře...
Zlatíčko, prostě musíš stát jako Suzuki Grand Vitara new circa... míň než 86, to by ty zakrsloni s ohonem na zadek nepřenesli přes zadek... kdybys stála stejně

ale nabízíš víc...kromě pálení gum... 365 dní v roce supr vizuální a jízdní zážitek plně dostačující normálnímu v uvozovkách řidiči a celý případně 4 členný posádce... nedělaj tě v turecku, nic proti turkům, ale přeci jen, Japan is Japan... only High-End cars are still made in Japan... + I love you!!!
další fotky na cestě, už mam zdroj...
otázka je, co se stane v nejbližší době, např. v číně... Toyota.cn nabízí pořád tu starší "řekněme nudnou" verzi ZELAS, jenže číňani až uviděj tohle... no tak to je jasný

budou pěkně naježený, a budou jí chtít ihned, a taky jí mít budou, ty si to uměj vydupat.... dááááále...... bude jako co? Noooo tak.... EUROPE kurva fix, musíme počkat na čínu... jak zareaguje... ale podle mě už reaguje... kdežto stránky toyoty nikoliv...ani v číně
http://www.toyota.cn/vehicles/zelas/index.html
http://www.zelaschina.com/
+ je tam 1 video kde porovnávaj Zelas/Celicu/ Scion versus Hundee Genesis + Mazdu 3... no celkem si to dává

na FWD, neni to šmélo...vzornej výkon předvádí
I WANT YOU HERE---- scion is fain, but Toyota Celica is Better... open a beer... and THINK... FAST