Reknu jen muj osobni nazor:
Trojblik je na prd...nekdy je 3x malo a nekdy je to moc, kdyz ten blinkr das omylem nebo Ti tam nekdo vjede, nejde to vypnout...zvyknu si na to, ale nepovazuju to jako benefit nebo rozhodovaci kriterium. To bych taky mohl rict, ze Toyota ma nadrz vlevo a snadneji se mi tankuje, protoze nestojim rady u benzinek
Uz jsem tady nekolikrat psal, ze mame v rodine O2 s Aurisem mam najezdeno pres 65tis km s Oktavkou okolo 10tis km(myslim s tou konkretni jednou). Srovnavat se to proste neda, oktavka je o 4roky konstrukcne starsi a je to hodne znat. Komfort je vetsi mozna pri prejezdu nerovnosti, ale to z duvodu balonovych pneumatik 195/65/15. Podvozek oktavky na limitu uplne tragicky dle meho. Ve skole smyku jsme meli prime srovnani Auris vs Oktavka...tady neni o cem s oktavkou byl porad problem ji zvladat, Auris to byla hracka. Dale chronicke problemy zadni napravy na oktavce, neustale se spatne sjizdejich zadni pneu od vibraci zadni napravy...tragedie. Co se tyka kufru, ano, oktavka ma o 200l vice. Kdyz jsem si kupoval domu novou sedacku, ktera byla na 2 dily(stejne velke +/- par cm) do oktavky to veslo hure nez do Aurise pri sklopenych sedadlech(zadnich)...neveril jsem, ale bylo to tak.
Ale at mi nekdo nevyklada o kvalite vw...turbo u TDi v prdeli do 200tis km zarucene, utrzene stabilizatory na zadku, interier po 100tis km rozhodne neni ve stylu das auto...a ja nevim, co vsechno bych si jeste vzpomnel. Mozna je Golf jina liga v mkVI a mkVII jsem nejel, neumim srovnat...