Vyborne, chvalim a muzu jedine doporucit co se tyce vzhledu!
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Je to pravda, pokud je kolo limcove, tak opticky zmensuje svoji velikost!
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Cau lidi,nevim co myslite vy,ale mě se tahle corolla sakra líbí.Kdyby jste někdo věděl kde se dají sehnat dobré díly na Corollu E11 tak dejte vědět,dík
Velice pekna, ale rekl bych, ze to bude vetsinou domaci prace, takze to bohuzel nikde nesezenes
Zdravím všechny-zaujala mě ta rozpěrná tyč-chci si jí taky zhotovit,ale nevěděl jsem,že origo je uchycená k přepážce za motorem. Je to i u áva??Máte to někdo?? Mám sedan benzin 98r.-81KW-uvítám radu,fotku.
Jj, origo je prichycena i tam, ale ja to tak taky nemam a nevadi to!