MR2 jako ferrari ?

vše ohledně modelové řady MR2
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Marat píše:Moje Mr2 je teď jpn turbo verze a už je skoro dodělaná, bude to 400-500hp pro denní provoz. Měl jsem nebo mám všchny zde zmíněné vozy včetně toho exige a popravdě si myslím, že to bude pro tu toyotu moc velký výkon na tu zadní nápravu, už teď s cca 260 hp mi na okruhu na výjezdech klouzala,
jestli to tvoje emero je to vínove origo JDM tak není divu že klouže, nemá respektive když jsem ji viděl naposledy LSD a geo zadní nápravy bylo hodně silně sbihave, nastavené z UK kvůli tomu že jde daleko snadněji otáčet kolem své osy na místě :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

ona se nějaká mr2 v turbu vyráběla bez LSD? Zase novinka-já myslel že LSD měli turbíny všechny
set007
Člen Týmu

Ne tu vlastnim ja.

Příspěvek od set007 »

Ta vinova TRD je moje a LSD tam tenkrat opravdu nebylo a byla to docela zabiracka ji uridit.Dokoncuju predelavku na levou stranu a par dalsich uprav a snad,letos vyjedu,tak se treba nekde potkame :D
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Ne tu vlastnim ja.

Příspěvek od libor12 »

set007 píše:Ta vinova TRD je moje a LSD tam tenkrat opravdu nebylo a byla to docela zabiracka ji uridit.Dokoncuju predelavku na levou stranu a par dalsich uprav a snad,letos vyjedu,tak se treba nekde potkame :D
byla na ní převodovka z atmosféry. Ale jela úžasně. Jeden z nejlepších motoru 3s co jsem viděl a slyšel. Osobně jsem ji chtěl koupit tehdy jen kvůli tomu jdm motoru. A neboj se přidat tlak. Tahle jednotka má fuelcut v 1.2bar. A hlavně nedávej pryč ten kat respektive čidlo egt. Přišel by jsi o slušné stádo koníku.
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

takže by tím pádem měla jít, jak už jsem se tu několikrát ptal, přehodit i převodovka nebo samotný lsd na atmosféru z turbíny?ptám se proto, že novej samosvornej diferenciál jsem našel na atmo za 26.000,- od quaife, ale samotnej diferenciál na turbínu je občas na ebayi za pár éček
set007
Člen Týmu

TRD MR2

Příspěvek od set007 »

Taky jsem jí koupil protože mě ten motor učaroval.Chci ho jen z renovovat a nějaký to stádečko do něj dostat,jen zatím nevím jakou cesto se dát.Zatím bojuju s el.a potom bych to snad mohl provětrat,nemůžu se dočkat :lol:
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

marcelus píše:takže by tím pádem měla jít, jak už jsem se tu několikrát ptal, přehodit i převodovka nebo samotný lsd na atmosféru z turbíny?
ANO
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: TRD MR2

Příspěvek od libor12 »

set007 píše:Taky jsem jí koupil protože mě ten motor učaroval.Chci ho jen z renovovat a nějaký to stádečko do něj dostat,jen zatím nevím jakou cesto se dát.Zatím bojuju s el.a potom bych to snad mohl provětrat,nemůžu se dočkat :lol:
Stou elektrikou jsem ja bojoval 3 měsíce než sem našel zavadu a zprovoznil to. Zvýšení výkonu se bat nemusíš,ecu to zvladne motor take. Je to ten samy ktery se daval do 5g celicy CS
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

libor12 píše:
marcelus píše:takže by tím pádem měla jít, jak už jsem se tu několikrát ptal, přehodit i převodovka nebo samotný lsd na atmosféru z turbíny?
ANO
dík
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

Marat píše:Cca 15 tis. ale téměř vše k omezovači.. :wink:

a máš nějaké fotky té MRšky co děláš???? rád bych se čučl ;-)
MR2 2.0/129kw/r.v.94/klima/servo/targa

Ford Focus 1.8 TDDI/55kw (75HP)/r.v.02./klima/3 dveř.lehce v tuningu_pracant_
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D to si někdo dělááááááá pr.............dééééééééééééél :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Marat
Člen Týmu

Příspěvek od Marat »

konstrukce a stavba motorů
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 400m
mr2, exige, crx awd, eclipse gsx, 200sx aj.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

no to je teda "kočka"!! Musíte uznat sami že takovou nádheru zprznit nějakým nefunkčním "takytuninkem" by byla škoda. Původně měly jdm mr2 vzadu možnost regulace odklonu kola,ale jelikož to nebylo moc spolehlivé tak přešli k tomu co je tam teď. Hodně britských mr to mělo přestavenn. Na tom jejich uk foru je právě i vylepšení předního stabilizátoru jak ho jednoduše nastavit aby si při akceleraci "sedla" pořádně na prdel. Ale jsem líný hledat. :) v noci Ti po tom kouknu.
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

libor12 píše:
no to je teda "kočka"!! Musíte uznat sami že takovou nádheru zprznit nějakým nefunkčním "takytuninkem" by byla škoda. Původně měly jdm mr2 vzadu možnost regulace odklonu kola,ale jelikož to nebylo moc spolehlivé tak přešli k tomu co je tam teď. Hodně britských mr to mělo přestavenn. Na tom jejich uk foru je právě i vylepšení předního stabilizátoru jak ho jednoduše nastavit aby si při akceleraci "sedla" pořádně na prdel. Ale jsem líný hledat. :) v noci Ti po tom kouknu.

to jo to máš naprostou pravdu!!!! je opravdu nádhernáááá!!!! prostě pravej originál!!! :-) ;-) ;-) a to turbo :-O já ho chciiiii .-( :-( :-( :'(
Naposledy upravil(a) _Petan_ dne pát 18.02.2011, 12:01, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „MR2“