Marat píše:Moje Mr2 je teď jpn turbo verze a už je skoro dodělaná, bude to 400-500hp pro denní provoz. Měl jsem nebo mám všchny zde zmíněné vozy včetně toho exige a popravdě si myslím, že to bude pro tu toyotu moc velký výkon na tu zadní nápravu, už teď s cca 260 hp mi na okruhu na výjezdech klouzala,
jestli to tvoje emero je to vínove origo JDM tak není divu že klouže, nemá respektive když jsem ji viděl naposledy LSD a geo zadní nápravy bylo hodně silně sbihave, nastavené z UK kvůli tomu že jde daleko snadněji otáčet kolem své osy na místě
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Ta vinova TRD je moje a LSD tam tenkrat opravdu nebylo a byla to docela zabiracka ji uridit.Dokoncuju predelavku na levou stranu a par dalsich uprav a snad,letos vyjedu,tak se treba nekde potkame
set007 píše:Ta vinova TRD je moje a LSD tam tenkrat opravdu nebylo a byla to docela zabiracka ji uridit.Dokoncuju predelavku na levou stranu a par dalsich uprav a snad,letos vyjedu,tak se treba nekde potkame
byla na ní převodovka z atmosféry. Ale jela úžasně. Jeden z nejlepších motoru 3s co jsem viděl a slyšel. Osobně jsem ji chtěl koupit tehdy jen kvůli tomu jdm motoru. A neboj se přidat tlak. Tahle jednotka má fuelcut v 1.2bar. A hlavně nedávej pryč ten kat respektive čidlo egt. Přišel by jsi o slušné stádo koníku.
takže by tím pádem měla jít, jak už jsem se tu několikrát ptal, přehodit i převodovka nebo samotný lsd na atmosféru z turbíny?ptám se proto, že novej samosvornej diferenciál jsem našel na atmo za 26.000,- od quaife, ale samotnej diferenciál na turbínu je občas na ebayi za pár éček
Taky jsem jí koupil protože mě ten motor učaroval.Chci ho jen z renovovat a nějaký to stádečko do něj dostat,jen zatím nevím jakou cesto se dát.Zatím bojuju s el.a potom bych to snad mohl provětrat,nemůžu se dočkat
set007 píše:Taky jsem jí koupil protože mě ten motor učaroval.Chci ho jen z renovovat a nějaký to stádečko do něj dostat,jen zatím nevím jakou cesto se dát.Zatím bojuju s el.a potom bych to snad mohl provětrat,nemůžu se dočkat
Stou elektrikou jsem ja bojoval 3 měsíce než sem našel zavadu a zprovoznil to. Zvýšení výkonu se bat nemusíš,ecu to zvladne motor take. Je to ten samy ktery se daval do 5g celicy CS
no to je teda "kočka"!! Musíte uznat sami že takovou nádheru zprznit nějakým nefunkčním "takytuninkem" by byla škoda. Původně měly jdm mr2 vzadu možnost regulace odklonu kola,ale jelikož to nebylo moc spolehlivé tak přešli k tomu co je tam teď. Hodně britských mr to mělo přestavenn. Na tom jejich uk foru je právě i vylepšení předního stabilizátoru jak ho jednoduše nastavit aby si při akceleraci "sedla" pořádně na prdel. Ale jsem líný hledat. v noci Ti po tom kouknu.
no to je teda "kočka"!! Musíte uznat sami že takovou nádheru zprznit nějakým nefunkčním "takytuninkem" by byla škoda. Původně měly jdm mr2 vzadu možnost regulace odklonu kola,ale jelikož to nebylo moc spolehlivé tak přešli k tomu co je tam teď. Hodně britských mr to mělo přestavenn. Na tom jejich uk foru je právě i vylepšení předního stabilizátoru jak ho jednoduše nastavit aby si při akceleraci "sedla" pořádně na prdel. Ale jsem líný hledat. v noci Ti po tom kouknu.
to jo to máš naprostou pravdu!!!! je opravdu nádhernáááá!!!! prostě pravej originál!!! a to turbo :-O já ho chciiiii .-( :'(
Naposledy upravil(a) _Petan_ dne pát 18.02.2011, 12:01, celkem upraveno 1 x.
MR2 2.0/129kw/r.v.94/klima/servo/targa
Ford Focus 1.8 TDDI/55kw (75HP)/r.v.02./klima/3 dveř.lehce v tuningu_pracant_