Stredovy plast uz nepotrebuju, delam to trosku jinak takze to uplne predelavam. Jinak ja jsem ti psal ale ty jsi mi uz neodpovedel takze nevim nevim, mic jsem kopnul na tvoji stranu....Myfune píše:Kubrte palubovku bych měl, ale s tebou je těžké se na něčem dohodnout.
http://myfune.galerie.cz/4518728-celica-na-dily#
Ten středový plast co jsi chtěl jsem ale už prodal.
Nevzpomenu si presne zneni toho mailu, ale psal jsem ti cenu kterou jsem ochotnej dat za to ze to neni top a pak jestli mi to posles protoze nemame sanci se potkat. Odpoved jsem nedostal takze jsem po tom pak uz nepatral.
Nase komunikace mela dve faze, ja jsem ti rekl co potrebuju ty jsi rekl ze to mas, dohodli jsme se na cene, nemohli jsme se schodnout na predani. pak jsem zjistil ze to neni top stav o kterej me slo takze nastala faze dve.
Faze dve, navrhnul jsem ti cenu kterou jsem ochotnej za ne top stav dat a uz jsem nedostal odpoved. Jak jsem napsal nahore mic jsem ti kopnul, ze jsi ho ignoroval nebo prehlidl ja jaksi za to nemuzu a tudiz neni spatna domluva semnou. Ja uz to proste pak kaslu, nejsem typ co doliza vyvolava a knuci, pripomina se a tak.
To ze seto trosku vleklo, tim ze to nebylo uplne hned na poprve co melo byt (top stav), ze jsme se nemohli domluvit na predani a ze se nam nedarily uplne fotky k tomu proste nekdy patri, to me nejak nevadi.
Cekal jsem az co me rekne lakos co se stane kdyz to prestrikam a tak. Rozhodne jsem ale nenechal nic vysumet. Jednoduse se to protahlo, protoze jsi nemel uplne to co jsem chtel.
Vzdycky obchoduju jednoduse, pokud neni cena dana, sam ji navrhnu s ohledem kolik jsem ochotnej za danou vec dat, pokud se shodnem odesilam za predpokladu ze jde o duveryhodnou osobu okamzite penize, nebo do druheho dne vkladam na ucet prijemce, podle banky jakou ma.
Ocekavam balicek, az prijde raduju se z koupe. MYslim, ze kazdej kdo semnou kdy neco obchodoval me da zapravdu, ze to tak je.
Jinak dekuji, ale na zapujceni palubky uz mam nabidku. POkud neklapne tak se ozvu.