Kubrti_Facelift_AT200

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Myfune píše:Kubrte palubovku bych měl, ale s tebou je těžké se na něčem dohodnout. :wink:
http://myfune.galerie.cz/4518728-celica-na-dily#

Ten středový plast co jsi chtěl jsem ale už prodal.
Stredovy plast uz nepotrebuju, delam to trosku jinak takze to uplne predelavam. Jinak ja jsem ti psal ale ty jsi mi uz neodpovedel takze nevim nevim, mic jsem kopnul na tvoji stranu....

Nevzpomenu si presne zneni toho mailu, ale psal jsem ti cenu kterou jsem ochotnej dat za to ze to neni top a pak jestli mi to posles protoze nemame sanci se potkat. Odpoved jsem nedostal takze jsem po tom pak uz nepatral.

Nase komunikace mela dve faze, ja jsem ti rekl co potrebuju ty jsi rekl ze to mas, dohodli jsme se na cene, nemohli jsme se schodnout na predani. pak jsem zjistil ze to neni top stav o kterej me slo takze nastala faze dve.

Faze dve, navrhnul jsem ti cenu kterou jsem ochotnej za ne top stav dat a uz jsem nedostal odpoved. Jak jsem napsal nahore mic jsem ti kopnul, ze jsi ho ignoroval nebo prehlidl ja jaksi za to nemuzu a tudiz neni spatna domluva semnou. Ja uz to proste pak kaslu, nejsem typ co doliza vyvolava a knuci, pripomina se a tak.

To ze seto trosku vleklo, tim ze to nebylo uplne hned na poprve co melo byt (top stav), ze jsme se nemohli domluvit na predani a ze se nam nedarily uplne fotky k tomu proste nekdy patri, to me nejak nevadi.
Cekal jsem az co me rekne lakos co se stane kdyz to prestrikam a tak. Rozhodne jsem ale nenechal nic vysumet. Jednoduse se to protahlo, protoze jsi nemel uplne to co jsem chtel.

Vzdycky obchoduju jednoduse, pokud neni cena dana, sam ji navrhnu s ohledem kolik jsem ochotnej za danou vec dat, pokud se shodnem odesilam za predpokladu ze jde o duveryhodnou osobu okamzite penize, nebo do druheho dne vkladam na ucet prijemce, podle banky jakou ma.

Ocekavam balicek, az prijde raduju se z koupe. MYslim, ze kazdej kdo semnou kdy neco obchodoval me da zapravdu, ze to tak je.

Jinak dekuji, ale na zapujceni palubky uz mam nabidku. POkud neklapne tak se ozvu.
Naposledy upravil(a) Kubrt dne pon 31.01.2011, 12:29, celkem upraveno 3 x.
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

stenky píše:kubrte, smelo do toho.
Stenky dik zapodporu, asi se do toho vrhnu a uvidime. Ja se vzdycky bojim, delam sraba, pak to dokazu na 1 az 2, pak se radosti ozeru neco provedu, vezou me domu v klepetech a tak dokola. :D

Napadlo em to udelat tak ze vemu palubku na ni nalepim sacek tak abych ji nezasral a nejakou hmotou asi penou na to napiplu co pujde. necham to zatvrdnout a pak nozem orezu kopyto. to pak polaminuju atd az do konce.

Uvidime no, jak rikam nikdy jsem s tim neprisel do styku. :twisted:

stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

presne tak som to chcel robit aj ja. PUR pena izolacna (idealne daka nizkoexpanzna nech je taka hutna) a orezat to. pruser je ze ten model nebude nikdy taky skvely. a ver mi, vsetko co na modeli/forme spravis sposobom "to je dobre, to sa na laminate vybrusi" 10x horko olutujes :D laminat sa exht zle brusi.
neskor som zvazoval cestu plasteliny pripadne modulitu.

nakoniec ma kamarat vystudovany priemyselny designer ukecal, ze mu doma po dakych atelieroch s BMW ostalo oma trocha clayu (robia z toho modely aut a je dost drahy). tak som sa na to vrhol.

ak by si chcel dake rozumy s formou a laminovanim tak daj vediet, parkrat som uz laminoval, ziadna slava ale teoreticke zaklady mam :) zvdy dohliadal kamarat designer ktory uz ma co to nalaminovane.
Obrázek
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Kubrte rovnou ti říkám že jsme to vyzkoušel s pěnou a mám od Matese půjčenou palubku a taky jsme měl oddělenou palubku taky jak píšeš. Výsledkek mizernej vzdal jsme to po 2 pokusu.
Nějaké ty auta doma jsou.
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Kurna Doky nestras, holt budem nuset vykouset co pujde. :twisted:

PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

ono to nebude tak lehky s temi budiky :( dnes jsem sundal celej ten stredovej panel, jednak chci opravit ty stredove ofuky a pak premejslet kam to dat a hlavne jak to uchytit... chci to dat prave nekam na ten stredovi panel a ponechat toho co nejvice a co nejmene rezat. nedovedu si prectavit jak to budu hladit aby se tam stratil jaky koliv zasah.
Jakou penu mate namysli? montazni?
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Ano montazni.Jsou ruzny druhy. Kurna mit dva budiky tak si piskam a uz tam jsou :D

Obrázek
Naposledy upravil(a) Kubrt dne ned 30.01.2011, 20:16, celkem upraveno 1 x.

PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

Kubrt píše:Ano montazni.Jsou ruzny druhy. Kurna mit dva budiky tak si piskam a uz tam jsou :D
:-) tak porad :( Montazni pena se po nekolika leteh droli ... To nevim jestli je dobry napad v aute kde jsou stale otresy... Zase pravda par let to vydrzi...
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

PerryCZ píše:
Kubrt píše:Ano montazni.Jsou ruzny druhy. Kurna mit dva budiky tak si piskam a uz tam jsou :D
:-) tak porad :( Montazni pena se po nekolika leteh droli ... To nevim jestli je dobry napad v aute kde jsou stale otresy... Zase pravda par let to vydrzi...
MOntazni pena je pouze na vyrobu kopyta na kterym pak udelas lamino. Je to jen na to ze to z toho vyrezes. Ne na to ze to z toho bude porad. :wink:

Vlezou ti pekne misto radia :D

PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

Kubrt píše:
PerryCZ píše:
MOntazni pena je pouze na vyrobu kopyta na kterym pak udelas lamino. Je to jen na to ze to z toho vyrezes. Ne na to ze to z toho bude porad. :wink:

Vlezou ti pekne misto radia :D
:( a radio kam? tyo... Ta fotka to je co? AIRBUS nebo boing?
Toyota Celica 2.0 GT
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Radio z auta pryc. delam si srandu.

Hele a co takhle jak to ma borec tady u radicky. Sezen ten spodek jeste jeden a zkus to olaminovat .....

Obrázek

PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

to se mi libi a prave asi pujdu touto cestou ale musim vyresit to zapalovani :) prave o teto moznosti jsem ti napsal SZ :)
Toyota Celica 2.0 GT
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

PerryCZ píše:to se mi libi a prave asi pujdu touto cestou ale musim vyresit to zapalovani :) prave o teto moznosti jsem ti napsal SZ :)
Zapalovac posun k popelniku u rucky, mista je tam dost.

ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Koukám na velmi slušný projekt,...no pokud budeš dělat lamino a kopyto z pěny,.tak to jsem zkoušel na přední nárazník a musím říct že je to dost masakr,...nakonec po několika desítkách hodina jsem ho hodil do koše.
Pokud budeš chtít dělat kapličky na budíky tak mohu poradit že se to dobře dělá z punčoch. Tu punčochu natáhneš na daný tvar (plastový díl palubky, tu si nejříve je třeba podlepit aŤ si ji nezničíš) a ony krásně zaoblí přechody pak ji napustíš několikrát pryskyřicí a až to má trochu pevný tvar tak dolaminuješ z vnitřní strány do pořadované pevnosti :wink:

pozitiv kopyto ObrázekObrázek
a tydy s požitím te punčochy natažene na trupky potřebného rozměru
Obrázek
[/url]
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Puncochu uy ma nastudovanou a skoro nachzstanou, spis bude evidentne problem z ceho udelat to kopyto. Tak penu kaslem teda. Co dal? Neco tam napapaplat musim. Odmitam to delat ze dreva :D

Odpovědět

Zpět na „Celica“