moje NGK co tam byly a zbytečně sem je vyměnil po 8 letech maj vyraženo "JAPAN" na kovu... můžu ti je vyfotit, když se prohodily za Denso nic se nezměnilo... můžu tu najít moje rok starý téma... ale už se mi fakt nechce ho hledat a znova opakovat dokola ty debility.
motor neztrácí výkon, nemá nepravidelnej chod... jede perfektně... jen prostě znova... ale jo já to zopakuju třeba 1000x jen v mrazu cuká po startu cca 30 sec a jen když je odstavený... to znamená promrzlý. čim větší je mráz a čim dýl odpočívá, tim víc pak cuká... jakmile je teplota nad 0 neni žádnej problém a neni žádnej problém... jen to cuká když je to zmrzlý a mrzne. Prostě máš pocit, že to auto fakt bolí... a nemůžu mu pomoct... máš pocit že se jakoby dusí- buďto vodou, nebo vzduchem, nebo benzinem. prostě to nepříjemně rozvibruje celý auto, pak to utichne a ihned potom slyšim tu tekoucí vodu jak teče v trubkách do topnýho tělesa. což mě strašně rozčiluje, protože to nějak souvisí s tim cukáním. Na svíčky s prominutím fakt jebu.
Rozdělovač? ten měněnej nebyl... sonda těžko říct... každopádně to souvisí s mrazem - jedině když mrzne tak to cuká... souvisí rozdělovač s mrazem? ne. souvisej svíčky s mrazem? ne... zeptám se opačně co může způsobit změnu chování auta po startu s mrazem?

joooo to je oč tu běží
třeba to bude to čidlo teploty vody... třeba taky ale nebude...