hehe to nebol umyseljozohuzo píše:ja mam yarisa 1,33 09 ročnik a mam tam 75 Ah.

mám Yardu 06_2001.Do dnešního dne je baterka stále origináljosuk píše:tak já mám pátou zimu a baterku jsem nikdy nedobíjel.. podle mě v zimě stačí aspon tak dvakrát do měsíce nějakou delší štreku mimo město a dobije se.
Kdo jezdí jen krátké vzdálenosti v zimě s ventilátory naplno, odmlžováním a vyhřívanými sedadly.... tak to je samozřejmě něco jiného
koukám, co jsem tu psal před třemi roky... Mám ji ještě!! Delphi. Se zeleným okem.MIZ píše:mám Yardu 06_2001.Do dnešního dne je baterka stále origináljosuk píše:tak já mám pátou zimu a baterku jsem nikdy nedobíjel.. podle mě v zimě stačí aspon tak dvakrát do měsíce nějakou delší štreku mimo město a dobije se.
Kdo jezdí jen krátké vzdálenosti v zimě s ventilátory naplno, odmlžováním a vyhřívanými sedadly.... tak to je samozřejmě něco jinéhoauto jezdí po městě léto zima každý den cca 30-50km. řemen originál a třeba dnes bylo -18-start napoprvé. Tu baterku by stálo vrátit výrobci s děkovným dopisem.
Zdar,nevím jak to je když vytáhnu baterku co se stane(zakoduje se radio nebo něco jiného.Mám baterku cca 3,5 roku a napadlo mě,že když jednou odejde jak ji mám přehodit.Jestli nevadí odpojení kabelů a následné zapojení.Dík za radu.jakubbukaj píše:otazka:
je dobry napad vyberat v tychto mrazoch (-30°C) na noc bateriu z auta? Ake su pre a proti?