10, najtrv to rozchod na seriovych hodnotach. Mozes dat aj 12, ale budes mat vacsie riziko detonacii. Predsa len turbiny su k tomu nachylnejsie. Al ena jar ked nebude taky suchy vzduch tak mozno aj a vyskusam dat na 11 predstih..ale viac nie..bojim sa. skor si myslim ze by to mohol byt sytic.. skus dat dolu intercooler, otvor klapku, pozri na sytic ci nebude strikat ked prepojis palivove cerpadlo na diagnostickom konektore.Diablo píše:dík,ale ty manualy už mám... No,zkoušel už sem všechno,jen ty vstřiky ještě ne!-Ale taky mě to napadlo,jestli nejsou otevřené furt potvory malý! Kdyby jo,tak co s tim?Na kolik je optimal předstih? V příručce 10,někdo tvrdí 12 stupnů...
majitelia ST 185 kuk sem
Celica All-trac
ked s tym nemas problem sa tam dostat bez rozoberania, tak odpoj konektor zo syticu, ked sa nic nezmeni tak sa kukni ci nestrieka stale ako som pisal. Ked nebude striekat stale, tak treba pozriet vstrekovace. ale myslim ze keby isli vstrekovace na 100% tak to zachvilu skape. na klapke si nastavoval snimac polohy, ze? Potom este treba pozriet teplotne cidlo pre ECU. A tiez pozri ci nemas prasknutu hadicu na sani. Volnobeh mas stabilny?Diablo píše:Lambdu,čerpadlo,vahu vzduchu,dneska klapu,předstih.Chybovy kod mi blika 21 (lambda,ale ta je OK až k jednotce) ale muže to byt tím že zaznamenává bohatou směs.... Měnil sem 3 lambdy,a všechny stejné hodnoty...
Celica All-trac
- Diablo
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
A je po problemu-Předtih!!! 12 Stupňů nezkoušej pokud nevlastníš rafinerku
je sice efektiní plamen z výfuku jak v Rychle a zběsile při každém podřazení,ale jak řek kamoš-,,Se nediv,když to chrste kelimek benzínu do výfuku" takže už sem v klidu.... Spotřeba +- 8,5litrů
PS: For Mison:Dík za pomoc.

TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD

Inak ten predstih mi stale nejde do hlavy. ked je seriovy predstih 10 stupnov, tak ked das 12 tak sa zacne zmes zapalovat skor. To moze mat za nasledok dve veci: bud ze ti to bude klepat a tym padom bude ECU posuvat predzapal, pripadne obohacovat zmes. ale zatial som sa docital ze by mal len posunut predzapal. Ale ked to trafis spravne tak by mal byt trochu narast vykonu. Ale pri tychto turbach to moze byt trochu problem. Keby si mal predzapal na 8 stupnov tak by to zapalovalo neskor a doharalo vo vyfuku a boli by tam aj plamene. cize teraz neviem co si tam vlastne mal. Inak nastavoval si predzapal s prepojenym diagnostickym konektorom nie?Diablo píše:A je po problemu-Předtih!!! 12 Stupňů nezkoušej pokud nevlastníš rafinerku :D je sice efektiní plamen z výfuku jak v Rychle a zběsile při každém podřazení,ale jak řek kamoš-,,Se nediv,když to chrste kelimek benzínu do výfuku" takže už sem v klidu.... Spotřeba +- 8,5litrů 8)
Celica All-trac
no jasne ze so stroboskopom, ale ci si aj konektor prepojil. Ako si zistil tu spotrebu? mas tam pocitac? ten chybovy kod lambdy ti uz zmizol?Diablo píše:No,ne,nastavoval sem ho na stroboskopu... taky mi to nejde do hlavy,ale na nic jinýho sem nešah,mezi tím... Vyměnil sem co se dalo,a furt bohatá směs...Pohnu rozděkovačem,a byl klid... tak sem včera celý den jezdil,a spotřeba +-8,5litru,oproti 40l předtím-lahoda...
Celica All-trac
teda ja neviem ako u ST165, ale ST185 musis pred nastavovanim predzapalu prepojit TE1 a E1 na diag. konektore, aby to prestala ECU ovladat. lebo oni meni prezpal ako chce a nemas sancu to nastavit. Tak isto sa najstavuje aj volnobeh. Proste sa to hodi do nejakych zakladnich hodnot. potom ked som nastavil 10 stupnov a vytiahol tu prepojku tak to lietalo od 15-20 stupnov. to je normalne. uz si to ECU riadila sama. Skusim pozriet do manualu ako by to malo byt na tvojom aute, ale zaujimalo by ma aky tam mas realny predzapal. typujem ze 12-13 ked mas taku dobru spotrebu.
Celica All-trac
asi mas na mysli volnobezny ventil. zasa mozem hovorit len o svojom aute, ale tam ked sa odpojil konektor z volnobezneho ventilu tak mali stupnut otacky motora na cca 1000-1100rpm. a ked s apripoji mal sa vratit na 750-850rpm. samotne otacky volnobehu sa nastavili pri teplom motore s prepojenym diag. konektorom podla manualu pomocou toho srobu na klapke.
Celica All-trac
od jaké firmy máš máš blow off?mison píše:http://www.printflow.sk/mison/video/boost.mpg
pozrite a povedzte ci to vam zrychluje lepsie..lebo mne sa to zda byt biedne
'88 4WD turbo ST165