Nápodobně tvoje volba.V tvém případě budu jen rád. Schrneme si to. Pokuď vím nikdy jsem tě neuražel a vždy se jen bránil tvejm urážkám a nesmyslným připomínkám UDĚNÍ, VELKÁ PÍSMENA (která zde na foru nepíšu sám). Osobně jsme se vyděli na spanilé jízdě, kde jsem tě pozdravil a zase bez nějakých připomínek. Na sraz jsem tě vždy zval bez připomínek i když ty si jich měl více než dost. S polu jsme jinak nekomunikovali. Obrázek si asi každy může udělat sám a kromě toho to incidentu s termínem srazu, který mě v tu chvíli dost vytočil jsem docela bezkonfliktní. Ale to nedokážeš pochopit, protože si tu nikdy nic nenaplánoval a neudělal umýš jen krytizovat. Tak najdi kule na to a udělej nějakou akci a uvydíš všechno jinak. Jesli mi něco chceš tak to napiš přimo mě a nezahlcuj forum blbostma typu udění atd.biscuit píše:fooste sorry, ale jsi trochu hysterka.
jen co jsem se zacal rozhodovat, jestli na sraz celic nakonec precejen nepojedu, jsi mi jasne ukazal, ze moje puvodni rozhodnuti bylo spravne. tvoje osoba je proste pro me neprekousnutelna. howgh
Sice mě dost našvalo to s tím termínem. Na takové věci mam horkou krev a jednám spontálně (někdo pochopí někdo ne) ale i tak dr.knedlo dělá něco pro lidi v klubu což mu chválím ale co si kdy udělal pro lidičky s klubu ty??
Už Vám sem nebudu vstupovat s těmito připomínkami ať toto forum slouží jen pro organizaci srazu Bečva. Když chcete tak vytvořte jinde téma, kde toto můžete probírat.