OSTRAVA A OKOLÍ

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět
Cvok
Řidič

Příspěvek od Cvok »

No Honďácké fórum napíšu, ale odkážu je sem, tak kdyžtak rozhodni nějaké podrobnosti, ať se máme všichni od čeho odpíchnout.

Já pokud bych mohl, tak jedině víkend okolo 23. nebo tak nějak, pojedu měnit na zimní gumy asi z Brna, takže bych teoreticky měl tam dojet, ale jistě to nevím ;) Rozhodnou i finance...
Celica AT200 + LPG
Cvok
Řidič

Příspěvek od Cvok »

No Honďácké fórum napíšu, ale odkážu je sem, tak kdyžtak rozhodni nějaké podrobnosti, ať se máme všichni od čeho odpíchnout.

Já pokud bych mohl, tak jedině víkend okolo 23. nebo tak nějak, pojedu měnit na zimní gumy asi z Brna, takže bych teoreticky měl tam dojet, ale jistě to nevím, takže nezávazně ;) Rozhodnou i finance...
Celica AT200 + LPG
Krtas
Člen Týmu

Příspěvek od Krtas »

Jay Jay : Chlapi sorry,nechci Vám do toho kecat..ale já jsem z HKM (Honda Klub) a když jsem Váš příspěvek viděl na našem klubu,tak jsem tam Cvokovi psal,že 22.10 máme ukončení sezony na Mošnově na Letišti....Takže pokud by Vám to nevadilo,udělejte to toho 15-ctého a já dorazím a zároveň Vás pozvu na naše ukončení sezony.....Dejte prosím vědět,ať se nám to nekryje...byla by škoda kdyby jsme se nepodpořili vzájemnou návštěvou..:) ..Semnou na Vašem srazu počítejte,pokud Vám nebude vadit,že mezi Toyotama budu oxidovat s Hondou..:D Mějte se Krtek
kandry
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kandry »

Krtas píše:Jay Jay : Chlapi sorry,nechci Vám do toho kecat..ale já jsem z HKM (Honda Klub) a když jsem Váš příspěvek viděl na našem klubu,tak jsem tam Cvokovi psal,že 22.10 máme ukončení sezony na Mošnově na Letišti....Takže pokud by Vám to nevadilo,udělejte to toho 15-ctého a já dorazím a zároveň Vás pozvu na naše ukončení sezony.....Dejte prosím vědět,ať se nám to nekryje...byla by škoda kdyby jsme se nepodpořili vzájemnou návštěvou..:) ..Semnou na Vašem srazu počítejte,pokud Vám nebude vadit,že mezi Toyotama budu oxidovat s Hondou..:D Mějte se Krtek
krtasův návrh se mi celkem zamlouvá
Mitsubishi Galant 1.8 GLSi 85 Kw SOLD
Mitsubishi Galant 2.5 4WS 4WD 125Kw SOLD
Toyota Celica GT4 ST165 136 Kw NOW:-)
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.
Krtas
Člen Týmu

Příspěvek od Krtas »

Pokud by Vám to nevadilo...a měl bych pro Vás malé překvapení na Jaro,ale více až v sobotu..:) ..jen mi prosím napište,ať vím,kdy,kde a v kolik to je,ať tam můžu být...Dík ....
jay-jay
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jay-jay »

taky se mi to docela zalmouvá. Tak jak to uděláme teda?
TOYOTA CELICA GT
Krtas
Člen Týmu

Příspěvek od Krtas »

Jay Jay : ..já bych to osobně viděl tak,že 15-ctého by jste to udělali Vy,teď jen záleží v kolik a kde..?..Shodněte se prosím.:) A my to s HK uděláme toho 22.10. a to Vám detaily žeknu toho 15-ctého,ať to nerozepisuju tady..ok?..
jay-jay
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jay-jay »

dobře. Tak 15.10 to uděláme. Teďkom ještě v kolik hodin? a kde? Já osoběn bych to viděl na 11:00 třeba v podzemkách u Shoppinu. Zašli na oběd, pokecali. A nějakou menší spanilou jízdu? Co vy na to? Kdo přijede? Doufám že nás bude dosti :D
TOYOTA CELICA GT
Krtas
Člen Týmu

Příspěvek od Krtas »

..tak já jsem pro,v těch 11 se to dá..:) ..a kde?...no,klidně i v Shoppinu,ale taky se dá třeba v Intersparu v Porubě..v podzemkách..:) ..ale to nechám na Vás...Spanilka by byla fajn..:) ..jen kde chceš jet?.:) ..
kandry
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kandry »

udělal bych to takhle, sobota, 11 hodin v podzemce u shoppinu,a spanilá jízda do futura jako minule a je klid ne ?? :-D
Krtas
Člen Týmu

Příspěvek od Krtas »

Klidně..:) ...rád Vás osobně všechny poznám..:) ..ale každopádně,aby jsme tam neskončili jen my tři.:D ...Tyy,já a Jay Jay..:D ...Jinak přijedu tímhle,ať mě poznáte..:D
kandry
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kandry »

no já dotáhnu někoho od nás z F-M no a vy taky zkuste postahovat nějaké lidi :-)
jay-jay
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jay-jay »

já se pokusím taky někoho sehnat. Ať je nás více. Jinak bych to dal na 11:00 v Shoppinu u IKEI. A potom všichni společne do podzemek? Jeslti souhlasíte?
TOYOTA CELICA GT
kandry
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kandry »

jay-jay píše:já se pokusím taky někoho sehnat. Ať je nás více. Jinak bych to dal na 11:00 v Shoppinu u IKEI. A potom všichni společne do podzemek? Jeslti souhlasíte?
zní rozumně :-)
jay-jay
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jay-jay »

oukej. Tak par lidi jsem zaspamoval na FB a napsal na JDM forum. Tak doufam ze nekdo dorazi.. Zkus fakt kdyztak taky hodit spamy na ostatni. Honda club apod..
TOYOTA CELICA GT
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“