Taky co to dalo prace sehnat ty predni
A na jare do nich dam jeste xenonadu...
Pokud si to dobre pamatuji a ted jsem to dokonce nasel, tak ja mam blinkry dlouhe pres 30cm a ty co me ten dotycny poslal byly jen 25cm, to jsou oni co potrebujes??? Za 1200,-Kc vcetne postovneho ti je mohu sehnatfildis píše:Badger: Jj, zrovna ta tvoje mne inspirovala, odhalil si mneS těma blikačema to vím, jenže oni mají bohužel jenom do toho starýho nárazníku, co máš ty, tyhle blikače, já už mám faceliftovej nárazník a tam jsou jinačí blikače a právě ty sem tady u nás nikde neviděl
Jinak pěkná Corollka a ty světla, nádhera:)
Jaký xenony tam budeš dávat? Má smysl dávat xenony bez čirý optiky a za kolik se daji sehnat?Badger píše:Takze ty mas takove ty o neco mensi nez ja??? Ty jsem si od nekoho objednaval s domenim, ze budou na tu moji a oni nepasovali, tak jsem je vracel, ale ted nevim kde jsem to sehnal...musim zapremyslet![]()
Taky co to dalo prace sehnat ty predniDekuji!
Neni problem to sehnat kdykoliv, takze dej vedetfildis píše:Škoda, že sem to nevěděl dřív, ale teď bohužel nejsou peníze, jelikož budu kupovat repro, tohle starý, co tam je, začíná odcházet a navíc přes ten kravál, co děla výfuk už toho taky moc neslyším, ale pokud by byly peníze a budeš jš moct kdykoliv sehnat dám vědět jo???:)
Kdepak kolem ni chodis???wmousew píše:Badger: Každej den na tu tvoji rolku koukám když chodím okolo.. moc povedenáNěkdy bychom se mohli domluvit a sejít se my z okolí Pardubic
Jenze ja cirou optiku mam a to dokonce s cockou, takze je to na xenony idealne pripravene a budu tam davat 6000K a cenu presne nevim, ale snad kolem 3-4tis.medved.design píše:Jaký xenony tam budeš dávat? Má smysl dávat xenony bez čirý optiky a za kolik se daji sehnat?Badger píše:Takze ty mas takove ty o neco mensi nez ja??? Ty jsem si od nekoho objednaval s domenim, ze budou na tu moji a oni nepasovali, tak jsem je vracel, ale ted nevim kde jsem to sehnal...musim zapremyslet![]()
Já vím že tam máš čirou, myslel jsem pro sebe, když nemůžu sehnat na mojí rollku světla tak jestli by tam šli xenony a jestli by to svítilo líp než normálněBadger píše:Jenze ja cirou optiku mam a to dokonce s cockou, takze je to na xenony idealne pripravene a budu tam davat 6000K a cenu presne nevim, ale snad kolem 3-4tis.medved.design píše:Jaký xenony tam budeš dávat? Má smysl dávat xenony bez čirý optiky a za kolik se daji sehnat?Badger píše:Takze ty mas takove ty o neco mensi nez ja??? Ty jsem si od nekoho objednaval s domenim, ze budou na tu moji a oni nepasovali, tak jsem je vracel, ale ted nevim kde jsem to sehnal...musim zapremyslet![]()
No bydlím v podnájmu na dubině hned u zastávky trolejbusu takže kousínek od místa kde tě vídám parkovat a když jedu do školy ráno nebo večer ze školy tak se kochámBadger píše:Kdepak kolem ni chodis???wmousew píše:Badger: Každej den na tu tvoji rolku koukám když chodím okolo.. moc povedenáNěkdy bychom se mohli domluvit a sejít se my z okolí Pardubic
![]()
Neni problem a muzu to domluvit i s MiTMaNem, jsme totiz v jednom klubu
Aha, tak to potom jo! Bydlim v tom esicku v tom dlouhem barakuwmousew píše:No bydlím v podnájmu na dubině hned u zastávky trolejbusu takže kousínek od místa kde tě vídám parkovat a když jedu do školy ráno nebo večer ze školy tak se kochámBadger píše:Kdepak kolem ni chodis???wmousew píše:Badger: Každej den na tu tvoji rolku koukám když chodím okolo.. moc povedenáNěkdy bychom se mohli domluvit a sejít se my z okolí Pardubic
![]()
Neni problem a muzu to domluvit i s MiTMaNem, jsme totiz v jednom klubu
jj to by bylo fajnBadger píše:Aha, tak to potom jo! Bydlim v tom esicku v tom dlouhem barakuwmousew píše:No bydlím v podnájmu na dubině hned u zastávky trolejbusu takže kousínek od místa kde tě vídám parkovat a když jedu do školy ráno nebo večer ze školy tak se kochámBadger píše: Kdepak kolem ni chodis???![]()
Neni problem a muzu to domluvit i s MiTMaNem, jsme totiz v jednom klubuSe muzeme nekdy domluvit a udelat nejaky sraz nebo zajit na pivko