Doky přestavba 6G 3S-GE na 3S-GTE/300-350 hp/ předokolka

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

libor12 píše:Příšera je ode dneška zpět u svého pána a doufám že mu bude dělat jen a jen radost. Bylo to jako loučit se s dítětem :) Dorazil se podívat i Toro :) tak doufám že mu těch 200km stálo za to :twisted: 8) :D :)
Škoda, že jsem si na dnešek nemohl vzít dovču. Jinak bych se asi zkusil vetřít do příšery a nechal se v ní svézt do Chrudimy. Zpět do Práglu už bych ani nemusel, zůstal bych totiž rovnou u Dokyho v práci na oddělení se zástavou srdce :D
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Tequilla píše:
libor12 píše:Příšera je ode dneška zpět u svého pána a doufám že mu bude dělat jen a jen radost. Bylo to jako loučit se s dítětem :) Dorazil se podívat i Toro :) tak doufám že mu těch 200km stálo za to :twisted: 8) :D :)
Škoda, že jsem si na dnešek nemohl vzít dovču. Jinak bych se asi zkusil vetřít do příšery a nechal se v ní svézt do Chrudimy. Zpět do Práglu už bych ani nemusel, zůstal bych totiž rovnou u Dokyho v práci na oddělení se zástavou srdce :D
jj me taky, musel jsem byt ve skole, prubeh navstevy by byl asi stejny :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Co říct? :woot: :woot: :woot: :woot: :woot:
budu vypadat jak blb, ale zapoměl vytáhnout foťák... To se mi ještě nestalo :oops:
Pokusim se ze sebe něco dostat...

Prvně jsem jí na živo viděl někdy v květnu bez motoru a blok motoru na "koze"...

Dnes...
Na konci obce nesoucí název Bukovka jsem musel zastavit z důvodu vypuštění mého zásobníku na odpadní tekutinu... Když jsem byl u konce, slyším BVRRRUUUUU, tak se podívam v levo...
A ejhle co nevidím... Ta prdelka (znáte to) s drobnějším nápisem Celica GT... Bejt ženská, tak asi běžim do auta nahej, jak jsem měl na spěch :oops:
V momentě kdy jsem jí dojel (opravdu mi neujela :lol: Camry prokázala svou kvalitu) jsem žhavil telefon přez sluchátko... Zásah... potvrzená totožnost... Prostě ten zvuk je jedinečnej a člověk Příšerku pozná i po tmě... To odfouknutí bylo slyšet až ke mě cca 3-4 délky od Příšerky...
Kluci mě v závěsu (když na to šláply, tak než jsem stihl zareagovat, tak byly pryč) dovedly až k Dokymu...

Poté následovala seznamka, bašta (děkuji Doky), kouknutí na další krásku (na tu se těšim jak malej kluk :lol: ) a cesta s Dokym v Příšerce :biggrin:
Nevim jak se chová na dálnici... Rychlos je krásná věc...
Ale okreska je jiná liga... To zrychlení... Brzdy, řazení, reakce, jak na volant, tak pedály... Záběr jedna krása... A hlavně Doky ví jak na ní... Nemohu říct, že bych se bál, ale jednoznačně jsem byl komplet spocenej a vysmátej... (na okresce nepotřebujete Vmax aby vám šiblo :lol: )

Doky viděl jak jsem se tvářil při jízdě a po ní... A po ní né jen on... Nedá se to popsat, jde to je nastínit... HUKOT, MAZEC, BOMBA
Je to jedinečnej zážitek...Videa co tu jsou a budou, jsou jen slabounkatej odvárek... Tohlento se prostě musí prožít, jinak pochopení je složité, nély nemožné... Představte si že přirostete k sedačce a odtrhnout vás dokážou jen brzdy...

Prostě klobouk dolu... Co klobouk... :lol:
GRATULUJU!!! Za toto dílo by se nemusely stydět ani v tovární režii...
libor12 píše:Dorazil se podívat i Toro :) tak doufám že mu těch 200km stálo za to :twisted: 8) :D :)
Trocha čísel z GPS a tankování...
Cesta tam:
Prům. V = 62,5km/h
čas cesty i s kolonama: 2:31
vzdálenost : 201km
spotřeba: 25,77L (1L á 28,4kč Chrudim)

Cesta z5:
Prům. V = 74,8km/h
čas cesty i s kolonama (žádná nebyla :lol: ): 2:36
vzdálenost : 195km Zvláštní... nikde jsem nebloudil ani tam, ani z5...
spotřeba: 17,39L (1L á 27,0kč Bílina)

Zážitky... NEVYČÍSLITELNÉ!!! Takže co dodat? :rolleyes: Kdy se uvidíme? :lol:

Děkuju :wink:

Omluvte mě za chaos v psaní... Budu chtít vidět vás... :lol:
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Tak príšera udělala několik km a musím zhodnotit,, jede slušně".Motor nemá chybu!!!

Toro měl myslím menší zážitek při jízdě do kopce když príšera nabírala rychlost způsobem jak by z kopce jela a otravného pána ve Fordě který se rozhodl soutěžit/s tím je vždy problém Celica je magnet na blbce/ a předvedla systém sprintu ve formě Jamaica teamu.Tam musím uznat jsem položil na kotel a myslím že Toro se tý chvíli fakt opotil a stěžkl mu dech jak jsem na něj koukl.Pak jsem již jel jen standard. :lol:

Siláče sice supr ale popravdě mi nevyhovoujou charakterem toho že se přenesli vibrace výrazně na kastli připomělo mi to ,,N "Mitshu kteríé jsem řídil absolutně stejnej pocit.Pokuď to nezměkne půjdem o třídu níže tvrdostí nebo myslíme něco jak má GT4 tohle je jediná věc která je mimo moji představu, v pátek auto bylo měkoučké a ladné.Nyní je to fakt pocit jak bych seděl na hřbetě,,nasraného" býka chvějícího se vztekem.

Nárazník krásná práce ale barva žel netrefena jde k mému lakýrovi ať to rozštríjkne a ladí to do celku s přechodem nějakým rozuměnjším jak je nyní.je zakletej ten nárazník. Tahokovy v něm jsou krásně udělané.

Dávat se budou jiné mlhovky.Nějaké malinkaté důvodem je IC a jeho vývody - nevejdou se mi tam.

Jízda zážitek, auto ma síly tolik že je to až drzé vůči ostatním účastníkům provozu.O víkendu ho půjdu projet více po okolí a dám vědět a udělám i nějaké to foto i s novým logem mého auta na sklech.Doky Celica.

Jdu ještě jezdit.Hezký večer.
Naposledy upravil(a) Doky dne čtv 10.12.2009, 19:39, celkem upraveno 1 x.
Nějaké ty auta doma jsou.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Toro nemáš zač bylo to s dobrou rezervou vše a stihli jsme i oběd.Bylo to fajn si jen tak sednout a snad tě nenechám jen tak když jsi měřil takovou dálku bez toho ať si sedneš a zažiješ si to.No Tvůj výraz jsem zahlédl a nezávisle od Tebe jsem o něm napsal tak jsme se právě na něm trochu i pobavil.Chvilku jela prišera fakt rychle :lol: :bigups: .

Libore děkuju za krásného Mikuláše :lol: , vím že se ti s dítětem loučilo těžko.Jezdí nádherně, prostě nádherně.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

To mě těší že jsi spokojený. Nebylo to jednoduché ale ten strávený čas nad projektem skončil zaslouženou odměnou a tou je předouci motor šelmy pod skoro sériovým kabátem. :D
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Doky - jednoznačně to za to stojí... Jela rychle? to je pomalé slovo :lol: Bylo to parádní... Ještě teď jsem vytlemenej a nevim jak usnu :lol:

Příště bych zůstal déle pokud by to šlo (třeba přez noc) a nebo víkenďák srázek :wink:
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Pokuď bude čas tak klidně můžeš přijet.Spát budeš mít kde.

Kamarád má penzion a autobazar hned vedle tak snad by se tam našlo i pár míst na zaparkování aut a druhej má taky nějaký velký penzion pro více lidí.Byl to fajn den táta si poťukal ze mně na čelo , zasmál se, řekl že jinej nebudu a šel na Slovensko.

Bude nutno doladit věci které jsem napsal a bude to ukončené.Nyní mám zapisovat věci které objevím které mi nesedí a Libor je pak doladí takhle jsem si nějak představoval spolupráci a servis dál.
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

Doufám že autíčko bude dělat radost!Asi vím co libor prožívá taky sem rád za auto které nedělá ostudu a sem na něj náležitě hrdej.Sice v mém podání nejde o japonce ale itala ale ten pocit je stejnej :-)
kudl
Manager Týmu

Příspěvek od kudl »

Toro vitej v klubu ucarovany a onemelych lidi po svezeni v prisere :lol: :lol:
Corolla E9 1,6( 77Kw :-(( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

kudl píše:Toro vitej v klubu ucarovany a onemelych lidi po svezeni v prisere :lol: :lol:
Taky chci zazit ten pocit znova jako kdyz jsem se vezl v Supre a Impreze STi , ale holt si pockam do jara :x
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

I můj táta ocenil to že na autě se neobjevil pruh nálepek na dveřích nebo plasty a auto ze nezměnilo zvenčí.Kromě ,,díry" v nárazníku- čistě nutnost funkční je v podobě sériové a jakmile bude odstín všude stejný tak budu absolutně spokojenej se vzhledem.

Motoru nemám co vytknout je nastaven přesně tak jak jsem to požadoval.K němu nemám zatím žádnej požadavek.

PLX budík se přestěhuje a je na něj místo vlevo jak jsem plánoval u větráčku a je možného tam dát.Budu volat Liborovi jak tam mám prostrčit ty dráty.:-) protože ho tam nyní provizorně přilepím.

Zvuk je hezkej a neobtěžuje jak ten lauf předtím kterej sice byl hezkej ale ne na dlouhou jízdu tohle mně neobtěžovalo když jsme jel vyrovnanou jízdou včera.

Brzdy jsme nevyzkoušel pořádně ale jakmile bude sucho tak je vyzkouším ať vím jejich novou hranici, jinak to brzdilo slušně.Uvidím co koutouče.

SS náprava se chová líp jak McPearson mám určitou trasu na podvozek a hodnotím jí jako lepší,vede předek s větší jistotou a reaguje líp na odskok na,,nakopávácích".

P.S. Krosmen doufám taky že mi bude dělat radost, děkuju.
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

S těma silentblokama jsem to čekal, že se to bude chovat takhle nějak. Chce to holt vykoumat ten správný kompromis životnost / komfort :)

Doufám, že příšerku taky někdy uvidím nastartovanou, zatím si ji pořád pamatuju jen se sundanou kapotou a s koukajícíma hadičkama a kabelama :D

Ať Ti Doky hezky slouží a do servisu budeš jezdit jen na výměny oleje :) (zajeď si s tím někdy třeba do Toyoty, chtěl bych vidět výraz toho technika kterej otevře kapotu :twisted: )
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Děkuju Marty.Dnes tady nasněžilo tak vyjíždku balím nejsem samovrah ten kdo se mnou v Celice seděl asi pochopí o čem mluvím že není ropzumné na letních kolech jezdit s autem které se chová úplně jinak jak před přestavbou.Podle všeho se nyní budu chodit na ní koukat a něco možná na ní dělat do garáže.Jen tam je zima a vytopit to nejde, což mně je líto proto Váj závidím že si můžete doma někdy dělat auta.Ach jo.

Asi si budu hledat na půjčení palubku ať udělám tu kapličku na PLX nebo budu mrznout v garáži a přizpůsůbovat vše tak jak to má být podle mé představy.

Fotky nějaké dám zítra jak to vypadá s nárazníkem a komplet.
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

Doky píše:Děkuju Marty.Dnes tady nasněžilo tak vyjíždku balím nejsem samovrah ten kdo se mnou v Celice seděl asi pochopí o čem mluvím že není ropzumné na letních kolech jezdit s autem které se chová úplně jinak jak před přestavbou.Podle všeho se nyní budu chodit na ní koukat a něco možná na ní dělat do garáže.Jen tam je zima a vytopit to nejde, což mně je líto proto Váj závidím že si můžete doma někdy dělat auta.Ach jo.

Asi si budu hledat na půjčení palubku ať udělám tu kapličku na PLX nebo budu mrznout v garáži a přizpůsůbovat vše tak jak to má být podle mé představy.

Fotky nějaké dám zítra jak to vypadá s nárazníkem a komplet.
palubku mám doma jednu vyndanou z 6tky zrovna :) jen je naprasklá v dolní části jak byly pojistky ale to tě asi nespasí že ? :) jinak gratuluji k oživení bestie rázu šíleného a taky jsem rád za ten krásný sériový design, a těším se až ji uvidím :) Gratuluji !!!
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Odpovědět

Zpět na „Celica“