Co říct?
budu vypadat jak blb, ale zapoměl vytáhnout foťák... To se mi ještě nestalo

Pokusim se ze sebe něco dostat...
Prvně jsem jí na živo viděl někdy v květnu bez motoru a blok motoru na "koze"...
Dnes...
Na konci obce nesoucí název Bukovka jsem musel zastavit z důvodu vypuštění mého zásobníku na odpadní tekutinu... Když jsem byl u konce, slyším BVRRRUUUUU, tak se podívam v levo...
A ejhle co nevidím... Ta prdelka (znáte to) s drobnějším nápisem Celica GT... Bejt ženská, tak asi běžim do auta nahej, jak jsem měl na spěch
V momentě kdy jsem jí dojel (opravdu mi neujela

Camry prokázala svou kvalitu) jsem žhavil telefon přez sluchátko... Zásah... potvrzená totožnost... Prostě ten zvuk je jedinečnej a člověk Příšerku pozná i po tmě... To odfouknutí bylo slyšet až ke mě cca 3-4 délky od Příšerky...
Kluci mě v závěsu (když na to šláply, tak než jsem stihl zareagovat, tak byly pryč) dovedly až k Dokymu...
Poté následovala seznamka, bašta (děkuji Doky), kouknutí na další krásku (na tu se těšim jak malej kluk

) a cesta s Dokym v Příšerce
Nevim jak se chová na dálnici... Rychlos je krásná věc...
Ale okreska je jiná liga... To zrychlení... Brzdy, řazení, reakce, jak na volant, tak pedály... Záběr jedna krása... A hlavně Doky ví jak na ní... Nemohu říct, že bych se bál, ale jednoznačně jsem byl komplet spocenej a vysmátej... (na okresce nepotřebujete Vmax aby vám šiblo

)
Doky viděl jak jsem se tvářil při jízdě a po ní... A po ní né jen on... Nedá se to popsat, jde to je nastínit... HUKOT, MAZEC, BOMBA
Je to jedinečnej zážitek...Videa co tu jsou a budou, jsou jen slabounkatej odvárek... Tohlento se prostě musí prožít, jinak pochopení je složité, nély nemožné... Představte si že přirostete k sedačce a odtrhnout vás dokážou jen brzdy...
Prostě klobouk dolu... Co klobouk...
GRATULUJU!!! Za toto dílo by se nemusely stydět ani v tovární režii...
Trocha čísel z GPS a tankování...
Cesta tam:
Prům. V = 62,5km/h
čas cesty i s kolonama: 2:31
vzdálenost : 201km
spotřeba: 25,77L (1L á 28,4kč Chrudim)
Cesta z5:
Prům. V = 74,8km/h
čas cesty i s kolonama (žádná nebyla

): 2:36
vzdálenost : 195km Zvláštní... nikde jsem nebloudil ani tam, ani z5...
spotřeba: 17,39L (1L á 27,0kč Bílina)
Zážitky... NEVYČÍSLITELNÉ!!! Takže co dodat?

Kdy se uvidíme?
Děkuju
Omluvte mě za chaos v psaní... Budu chtít vidět vás...