Uvažujete o koupi nového Aurise nebo jakékoliv Toyoty?
Re: Uvažujete o koupi nového Aurise nebo jakékoliv Toyoty?
Řešil jsem to stejně, nafotit a nechat se vyjádřit dovozce. Nenechat se odbít, pokud víš že sis to nezpůsobil sám.
Naposledy upravil(a) indet dne čtv 16.02.2017, 21:11, celkem upraveno 1 x.
AUR 10, OCT II, VER 13

jasně, pán se k tomu chová jako ..... tak udeříme na toyotu
Auris Touring Sport Hybrid, Style
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex
Pán to běžně používá a slušne se ptá. Nic víc, nic míň. Ale chápu, když má člověk potřebu se ke všemu vyjádřitmaxwell píše:jasně, pán se k tomu chová jako ..... tak udeříme na toyotu

Mal som Aurisa v tej istej vybave a rovnakymi sedackami. Za rok a 5 mesiacov som na tom najazdil takmer 60 tis. km a sedacky boli ako nove. Podla mna to taktiez sedackou nebude a tiez si myslim, ze na toto sa reklamacia nevztahuje. Ono sa mohlo stat, ze si iba raz zavadil niecim ostrejsim, narusila sa struktura a nasledne si viem predstavit, ze nastupovanim a vystupovanim sa to zosuchalo az do takehoto stavu.
Ved niekde v dokumentacii o zaruke mas presne podmienky co je zo zaruky vylucene, tak sa tam pozri. Ak to tam nenajdes, tak im to tam mozes ist obuchat o hlavu a musia Ti to zreklamovat
Ved niekde v dokumentacii o zaruke mas presne podmienky co je zo zaruky vylucene, tak sa tam pozri. Ak to tam nenajdes, tak im to tam mozes ist obuchat o hlavu a musia Ti to zreklamovat

dle fotky to na běžné používání nevypadá, stačí se jen dobře podívatTorro píše:Pán to běžně používá a slušne se ptá. Nic víc, nic míň. Ale chápu, když má člověk potřebu se ke všemu vyjádřitmaxwell píše:jasně, pán se k tomu chová jako ..... tak udeříme na toyotu
Ta alcantra je popraskaná a loupe se, dle mně nekvalitní materiál na tak exponovaném místě. V minulosti se něco podobného vyskytlo na volantech (olupování).
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
hele ty alcantro, tohle je normální kůže(v této výbavě se tato kombinace používá) a já tvrdím, že za to ošoupání může pan majitel-roztržení, prach...neznáme detaily a pán nám je tu asi veřejně neřekne ... mám tyhle sedačky taky, jezdím denně a po 70 tis a třech letech jsou naprosto v pořádku... hlavně že víš jak postupovat a ani netušíš z čeho je to vyrobené
Dle tebe tedy Normální kůže = koženka (imitace kůže)?maxwell píše:hele ty alcantro, tohle je normální kůže(v této výbavě se tato kombinace používá) a já tvrdím, že za to ošoupání může pan majitel-roztržení, prach...neznáme detaily a pán nám je tu asi veřejně neřekne ... mám tyhle sedačky taky, jezdím denně a po 70 tis a třech letech jsou naprosto v pořádku... hlavně že víš jak postupovat a ani netušíš z čeho je to vyrobené
Nevím zda má smysl na tebe reagovat když mě podezíráš, že si vymýšlím. Věř mi že ne. Auto normálně používám a starám se o něj. Ale evidentně víš víc. Zkrátka když se to nestane tobě, tak se to nestane nikomu a basta a jestli jo, tak je to ničitel.
Hele kdybych to zničil že bych z auta vylézal plazením a měl na sobě cvočky, tak neřeknu ani popel. Ta sedačka je natržená/prasklá v místech, kam se při sezení ani zadkem nemohu dostat. Ale nechci se tu přít. Šlo mi fakt jen o to jestli jsem jedinej komu se to stalo, nebo jestli je to nejaka "běžná" závada. Ale nikdy bych si nedovolil někoho soudit jako ty. K tomu bych se fakt nesnížil.
kůže=přírodní kůže, nikoliv koženka....podívej, při sezení tohle neuděláš a je to evidentně jen záležitost vystupování a nastupování... roztrhnout kůži už dá nějakou práci a rovněž při běžném používání, není možné kůži takhle poškodit.... dle zašpinění a opotřebení, si dovolím tvrdit, že s autem nejednáš zrovna v rukavičkách .-) máš auto na práci? v jakém oboru děláš? co v něm vozíš? v jakém oblečení jezdíš? může tě někdo natočit, ať se podíváš, jakým způsobem vystupuješ?
Jako že je předepsáno jak z auta vystupovat?maxwell píše:kůže=přírodní kůže, nikoliv koženka....podívej, při sezení tohle neuděláš a je to evidentně jen záležitost vystupování a nastupování... roztrhnout kůži už dá nějakou práci a rovněž při běžném používání, není možné kůži takhle poškodit.... dle zašpinění a opotřebení, si dovolím tvrdit, že s autem nejednáš zrovna v rukavičkách .-) máš auto na práci? v jakém oboru děláš? co v něm vozíš? v jakém oblečení jezdíš? může tě někdo natočit, ať se podíváš, jakým způsobem vystupuješ?
Bavíš mě, ale více už reagovat nebudu. Bylo by to dohadovaní o tom kdo má pravdu.
Tak to ukončuju a dík za názor.
no vypadá to, že jsem uhodil hřebíček přímo 

Ach bože ako hovoria bratia Slováci aj kokoti su ľudia. Každý sme nejaký. 

Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Husteee ...
Maxwellu, cista prirodna koza sa v tejto cenovej hladine nepouziva ! To je normalny oser.
Moze tam byt urcity podiel prirodneho materialu. Koza sa melie a spracuva dalej so syntetikou.
Ja mam tiez KOZENY PAKET a volant som menil, pretoze po 20tkm flakaty ako stara krava. Teraz co mam, tak je uz zasa vylesteny ako rit.
Hadam si nemyslis, ze jazdim s rukami od vazeliny ...
Prdlaj a nie kozeny paket. Cistu kozu mam v inom aute a je to teda sakramensky rozdiel !

Maxwellu, cista prirodna koza sa v tejto cenovej hladine nepouziva ! To je normalny oser.
Moze tam byt urcity podiel prirodneho materialu. Koza sa melie a spracuva dalej so syntetikou.
Ja mam tiez KOZENY PAKET a volant som menil, pretoze po 20tkm flakaty ako stara krava. Teraz co mam, tak je uz zasa vylesteny ako rit.
Hadam si nemyslis, ze jazdim s rukami od vazeliny ...
Prdlaj a nie kozeny paket. Cistu kozu mam v inom aute a je to teda sakramensky rozdiel !
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
aky mate nazor na dodatocnu kremikovu ochranu auta? oplati sa ? dakujem
ale prdlajs..na volantu, boky sedaček, palubka..tam všude je přírodní kůže a ano je nějakým způsobem zpracovaná, jinak to nevypadá takhle černě
ale ne semletá a ani se syntetikou .-) v rámci úspor pak předek a zadek sedaček je kůže umělá....