Ale, jak se tak dívám z okna - jestli bude za týden takové počasí, jako tento víkend, tak ....

... tak v sobotu bude svítit slunko, navečer zaprší (stejnak budeme už asi někde schovaní) a v neděli bude příjemně jak je teďCharlieCh píše:No, jestli se zadaří a knedlík bude pro, tak určo uspořádá podzimní sraz, stejně jako v loni, nebo se mýlím, doktore?
Ale, jak se tak dívám z okna - jestli bude za týden takové počasí, jako tento víkend, tak ....
no este se domluvime zkusim byt ready na tu ctvrtouCelerak2.0Gti píše:spookey: tak to si rozmysli, já bych rád vypadl z Brna tak kolem 16h nejpozdějc, bo jsem tu viděl sraz v bystřici kolem páté??? nebo to bylo jinak? do bystřice je to tak hodinka a čtvrt odhadem...
Tak takové počásko bych si přál, leč zde víc prší, než neprší, mluvím o Frenštátu, konkrétně.Celerak2.0Gti píše:... tak v sobotu bude svítit slunko, navečer zaprší (stejnak budeme už asi někde schovaní) a v neděli bude příjemně jak je teďCharlieCh píše:No, jestli se zadaří a knedlík bude pro, tak určo uspořádá podzimní sraz, stejně jako v loni, nebo se mýlím, doktore?
Ale, jak se tak dívám z okna - jestli bude za týden takové počasí, jako tento víkend, tak ....tak si nestěžuj jako
:D
neboj, neměj strach... ty bys nás stejnak dohnal, však vímeSpookey píše: no este se domluvime zkusim byt ready na tu ctvrtoune ze mi ujedete
aha, no u mě - přesně v Brně - pršelo jen včera navečer, ale to byla bouřka, celkem fajnová a tak do hodinky přešla a od té doby už ani kapka, teď je polojasno, trošku fouká vítr,jen zlehkaCharlieCh píše: Tak takové počásko bych si přál, leč zde víc prší, než neprší, mluvím o Frenštátu, konkrétně.
Tak do pátku je ještě daleko, tak klidSpookey píše:no este se domluvime zkusim byt ready na tu ctvrtouCelerak2.0Gti píše:spookey: tak to si rozmysli, já bych rád vypadl z Brna tak kolem 16h nejpozdějc, bo jsem tu viděl sraz v bystřici kolem páté??? nebo to bylo jinak? do bystřice je to tak hodinka a čtvrt odhadem...ne ze mi ujedete
Tak u nás tady teda odpoledne byla zas přeháňka jak prase a chcalo tak dvě hodinky, ale festovně. Rýna to sotva stačila odvádět pryč. Po silnici tekl po obou stranách krásnej potůček, ať žijí projektanti a stavbaři, kteří neumí správně umístit kanály a tak voda teče těsně kolem nichCelerak2.0Gti píše:aha, no u mě - přesně v Brně - pršelo jen včera navečer, ale to byla bouřka, celkem fajnová a tak do hodinky přešla a od té doby už ani kapka, teď je polojasno, trošku fouká vítr,jen zlehkaCharlieCh píše: Tak takové počásko bych si přál, leč zde víc prší, než neprší, mluvím o Frenštátu, konkrétně.
Opet to zalezi jen na Vas. Pokud se bude libit udalm i na podzim.A to pocasi.. nooo mam trsooku obavy:!((CharlieCh píše:No, jestli se zadaří a knedlík bude pro, tak určo uspořádá podzimní sraz, stejně jako v loni, nebo se mýlím, doktore?
Tak co? Jak to vidite?dr.knedlo píše:Brno???? 15:30 ???
17:30-17:40 Bystrice pod Hostýnem Čerpací stanice Hunsgas, s.r.o.Benzínka na konci směrem Valmez
18:15-18:25 Valašské Meziříčí na čerpací stanice SHELL?(nebo parkač naproti ní)
19:00 Horní Bečva
VLAJKY SEBOU A HLAVNE VYSÍLAČKY PMR
Co jak to vidíte?? Kdyby sis ty knedlo přečetl posledních několik příspěvků, tak by ses dočetl, že možná budem muset posunout odjezd z Brna na 16 -17h, upřesnění tak čtvrtek či v průběhu pátku.dr.knedlo píše:Tak co? Jak to vidite?dr.knedlo píše:Brno???? 15:30 ???
17:30-17:40 Bystrice pod Hostýnem Čerpací stanice Hunsgas, s.r.o.Benzínka na konci směrem Valmez
18:15-18:25 Valašské Meziříčí na čerpací stanice SHELL?(nebo parkač naproti ní)
19:00 Horní Bečva
VLAJKY SEBOU A HLAVNE VYSÍLAČKY PMR
Ja to vidim tak ze pokud bude hezky jedu driv a chytam prekvapeni. Pokud bude prset jedu svama
Napis Celerakovipaskiller píše:O tom ochlazeni sem uz taky neco zaslech ... ale verim ze to zas tak strasne nebude .)
Pokusim se sehnat si vysilacku ...na jakem kanale budete ???
Chtel sem se jeste poptat zda tu nekdo nemate vlajku na prodej, ve Vrbatkach sem to tusim s nekym resil a rikal ze by byl schopnej nejakou dovest, tak pokud to jeste plati jednu beru ! Diky![]()