Yaris HSD

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
descent
Řidič

Příspěvek od descent »

To já taky, je to jednoduché autíčko :D
tlumex
Navigátor

Příspěvek od tlumex »

Zdar chlapi,

chtěl bych se zeptat jak vam ty Vase elektriky topi ted v zime? Neni v ty kare zima?

Diky za odpovědi
Skoda 125L rv. 1989
Opel Omega 2,0 16V LPG rv. 1995
Toyota Auris 1,6 Luna rv.2011
huli
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huli »

zima nieje vobec. hlavne ked mas vyhrievane sedadla. sadnes, vonku -30°C, zapnes vyhrievanie sedadiel a za 3 minuty ti pekne kuri :)
Peugeot 206 1,4E
Toyota Yaris HSD Style, Senso 2012
Obrázek
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Treba jesť viac strukovín :lol: :lol:
descent
Řidič

Příspěvek od descent »

Jak chceš zatopíš rychle, ale k nám velký mráz nedorazil. A škoda, že nejde vypnout ESP, nedá se na sněhu zablbnout. Točil jsem volantem jak magor, plynu plno a furt to jelo rovně.
huli
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huli »

ja som uz skusal :) jj vypnut nejde :D ale tak pretocit mozes :) siel som na maly kruhovy objazd a pekne rychlo :) uz som len pocul piskat pneu a ma pretacalo :)

k tomu stresnemu nosicu co som sa pytal mi niekto poradi?
Peugeot 206 1,4E
Obrázek
descent
Řidič

Příspěvek od descent »

Tak jasné, jak rychle pojedeš přetočíš i na střechu :-) Já už zkoušel i na sněhu :-) dal jsem zpátečku a zatočil úplně a plný plyn, chce to stát na zadních :-) Na suchu taky, jsem zastavil, dal plný plyn a plně doleva jsem točil.
Milan SE
Řidič

Příspěvek od Milan SE »

Velmi pekné rady si tu píšete.Len škoda že tie homokinetické klby na poloosiach nevedia rozprávať, vytočiť kolesá teda aj klb a uvaliť plný plyn...no neviem ale k životnosti to určite nepridá
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

vypnutie esp niekedy pomoze pri snehu do kopca. teda skoda ze sa neda vypnut. ale vyput sa to pravdepodobne neda kvoli tomu , lebo pri vypnutom esp je auto nebezpecne, tak ako to bolo napr. nissane juke-v ktorom sa neda uz vypnut esp-to zistili pri teste ncap
Obrázek
rotkaf
Člen Týmu

Příspěvek od rotkaf »

huli píše: k tomu stresnemu nosicu co som sa pytal mi niekto poradi?
Ak to ma byt zakladny na auto ja som za Thule, kludne s ocelovymi prieckami ktore precahuju az za tie uchyty na kasni este asi cca 10cm. V pohode mi vojdu 4 bajky vedla seba alebo siroka truhla a 2 bicykle k nej. Ak to ma byt len drziak na lyze kludne z teska vo vo vypredaji(ja som kupil za 3 eura na 4 lyze). Na zimu ho nahodim na zakladny a potom uz davam na strechu(hore,dole) tento. Vo dvojici je ten thule max. minutova zalezitost. Len pozor na priecky s drazkou ktore su sirsie a musis pouzit prislusenstvo na drazku. Su krajsie ale ta drazka casto piska tak som kupil tie ocelove a som max.spokojny. Inak na lyzovacku tak 2ja-3ja davam lyze medzi predne a zadne sedadla na stojato, sacok pod ne. Tak isto aj bicykle 3 vojdu do jarisky s akou takou batozinou na preteky(jazdim tak soro kazdy vikend) som proste lenivy...... :wink:
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

tomko píše:vypnutie esp niekedy pomoze pri snehu do kopca. teda skoda ze sa neda vypnut. ale vyput sa to pravdepodobne neda kvoli tomu , lebo pri vypnutom esp je auto nebezpecne, tak ako to bolo napr. nissane juke-v ktorom sa neda uz vypnut esp-to zistili pri teste ncap
Nebezpecne ? Takze vsechna auta, ktere nemaji esp jsou nebezpecne ? Nebezpecne je pro nezkusene ridice, vetsina by si ale mela bez esp poradit a ne na nej spolehat. Auto neni nebezpecne, to je jeho ridic, pokud s tim autem neumi.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

mrazik , nevkladaj mi do ust to co som nepovedal.povedal som v takom mysle ze to moze by kvoli tomu ako to bolo u nissanu juke
Obrázek
descent
Řidič

Příspěvek od descent »

Nevíte jak zjistit teplotu motoru? A otáčky motoru?
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

Jedna moznost je pres diagnostiku.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
huli
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huli »

k tomu stresnemu nosicu, lyzi...az teraz som vlastne zistil ze v podstate potrebujem kupit dve veci.
1. stresny nosic (priecniky)
2. nosic lyzi

mam pravdu? neda sa to nejako jednoduchsie? vobec sa do toho teda nevyznam, kde najdem presne pre novy yaris? lebo vsade na nete su len pre starsie rocniky (pre hsd uz vobec)
Peugeot 206 1,4E
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Yaris“