ja som chcel naftaka ale turbo... kedze mi ho neponukli,tak je benzin...
opierku som kupil v meste Glivice v Polsku...
je tam obrovsky automobilovy trh s lacnymi autodoplnkami...
da sa kupit aj u nas,ale za 2 az 3 nasobnu cenu
Ja som kupil to na WWW.AUTODOPLNKY.CZ , je to od inej firmy, mam to 4 roky a som spokojny. Ladi to s farbou sedadiel, potah je kozenka a cuduj sa svate vobec sa nederie. Ak ti mozem poradit, tak to objednaj cez niekoho znameho v Cechach, ked to budes objednavat cez istu SK firmu, tak ti to dorazi najskor pri premiere 3. generacie Yarisa
PS: Je to firma Ratipur, paci sa mi na tom, ze je to v takej vyske, ze rychlosti mozes radit vzpriamene a nie si v tom aute zlomeny ako nagelovany, vymlety, vekslak v Octavii.
Teraz som si vsimol, ze podnikatelia tam pisu, ze je to koza. Je to kozenka, ale kvalitna
uz som to objednal na ebay, chcem to vyskusat ako to vlastne s tym ebay funguje a cenovo to vyjde len o cosi drahsie. radsej si to wbay chcem skusit na niecom lacnejsom a potom vediet ak by bolo nieco drahsie. ale moc dakujem za odpovede.
neviem,ja by som z netu neobjednaval...
su ludia,co to dovazaju z vonku... tiez v madarsku su tieto veci pre nas relativne lacne...
i ked je na yaris dostupnych velmi malo doplnkov (az ziadne) v madarsku a polsku,ale veci ako ziarovky,opierky,potahy,paky,volanty atd tam kupite lacno