Neri píše:No jo jenže já zase nebudu vytahovat ňákýho chudáka, kterej to předemnou rozhodí, protože si myslí, že na to má. Potom, když vytahuješ kluka z převrácený káry od krve a v šoku a seš u toho sám to je potom ta pravá zábava.Když to takle předemnou jeden týpek rozhodil připadal sem si jak v Kobře 11 jak se autíčko pěkně točilo ve vzduchu přímo přede mnou.Toho už krouťák nevytah.
Hele to se mi taky stalo ale nedopadlo to tak tragicky. Vracel jsem se ku Praze od Mělníka po dálnici. Začal mě pronásledovat týpek ve fáčku, tak jsem ho zařadil do kategorie debilů, kterým s klidem ujedu. I ujel jsem, celou ulici V Holešovičkách až na most - tam už jsem ho neviděl.
ALE - z půlky mostu byla kolona, tak jsem začal ostřeji ale opatrně brzdit - on mě dojel, ale kolony si všiml pozdě. Bylo po letním dešti, takže povrch dost nepříjemný

on na to hamtnul a bez ABS šel do smyku. Naštěstí kolem něj nikdo nejel, ale dal tam dva-tři drifty přes tři pruhy a odrazil se od svodidla. Ale ustál to, srovnal a zajel ke kraji... ale blondýnka, co vedle něj seděla, už asi závodit chtít nebude
Jinak jsem ho asi vyprovokoval sériovou Corollou E11 liftback.