Yaris NG 1.3
Re: spotřeba
Já jsem si všiml, že když jezdím na spotřebu,jedu jako důchodce tak to auto žere více, než když jezdím svižněji a sem tam to protočím.Chce to dát cca 5000otáček.Jinač základ úspory je zařazená rychlost a brzdění motorem!!!
Když jezdí manželka tak má spotřebu o cca 1l větší.Dává často neutrál a dobrzďuje.
Když jezdí manželka tak má spotřebu o cca 1l větší.Dává často neutrál a dobrzďuje.
Takže,bol som u dealera,mám predbežnú objednávku aj s klimou a zo všetkým,čo som chcel.bol som na jazde,super,akurát,že spotreba 8 litrov
a moc som netočil,max 5000asi.nezvyk na radenie,nemohol som ani 5 zaradiť
músím si potom zvyknúť.inak,dá sa ísť aj pod 6 litrov?raid a celkovo jazdné vlastnosti 100%...

treba si prečitat predchadzajuce prispevky ohladne zabehu auta. v tom ze treba menit rytmus jazd s autom aby auto nezlenivelo, aby bolo pruznejsie, sviznejjsie, a nakoniec aby malo co najlepsiu spotrebu
pytam sa preto ze ci v ziline, lebo som si vsimol si z Cadce, a ja som velmi spokojny s Toyotou AT v Ziline
pytam sa preto ze ci v ziline, lebo som si vsimol si z Cadce, a ja som velmi spokojny s Toyotou AT v Ziline
spotřeba
V sobotu jsem jel trasu Ostrava -Zlín a zpět cca 250km (koncert Helloween,Gamma Ray) a spotřeba 5,3l.
Na to, že byla tma (jedu opatrněji) a mám zimní gumy tak je to super.Jinač jsem jel normální jízdou, nejel jsem na spotřebu.Při odjezdu byla ještě ve Zlíně zácpa (dopravní)
, zůstal jsem viset na parkovišti cca15min (nastatovaný motor).
Na to, že byla tma (jedu opatrněji) a mám zimní gumy tak je to super.Jinač jsem jel normální jízdou, nejel jsem na spotřebu.Při odjezdu byla ještě ve Zlíně zácpa (dopravní)

-
- Navigátor
Automatické zamykanie
Spomínajú sa tu rôzne vychytávky Yarisa (spojka, štartovanie), ale čo mňa prekvapilo je, že keď odomknem diaľkovým ovládačom auto a neotvorím do cca 1 alebo 2 minút (nemeral som to- je to odhad) žiadne dvere, tak auto sa automaticky zamkne. Všimol si to niekto?