Ake stierace\Stěrače?
Objednal som si nano čistič na sklo a na karoseriu...
Viem,že na sklo je to fasacke vraj.
Kolega si to s tým pred zimou vyčistil sklo a doteraz mu to drží na skle.Nevie si to vynachvaliť.Tak som to riskol a a objednal.Ked som už ale bol v tom nanoobchode,dal som si poslať aj polituru na kasňu,bo už ma tie drobné vyje..škrabance serú...Neviem čo to urobí ,tak vyskušam a dám vedieť
Dúfam,že nevyhodím zbytočne prachy za to...
http://www.nanoshop.sk/produkt/26/nano- ... o-sada.php
http://www.nanoshop.sk/produkt/36/nano- ... -100ml.php
Viem,že na sklo je to fasacke vraj.
Kolega si to s tým pred zimou vyčistil sklo a doteraz mu to drží na skle.Nevie si to vynachvaliť.Tak som to riskol a a objednal.Ked som už ale bol v tom nanoobchode,dal som si poslať aj polituru na kasňu,bo už ma tie drobné vyje..škrabance serú...Neviem čo to urobí ,tak vyskušam a dám vedieť

Dúfam,že nevyhodím zbytočne prachy za to...
http://www.nanoshop.sk/produkt/26/nano- ... o-sada.php
http://www.nanoshop.sk/produkt/36/nano- ... -100ml.php
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
stěrače
Tak je před zimou a jak to tak vypadá tak "velkému" stěrači už se nějak nechce, gumka už taky nestírá jak by měla. Takže po 32.000 km nastal moment, kdy je třeba vyměnit stěrače
...asi tomu dopomohl i ten prach na Ostravsku
Rozhodl jsem se vyzkoušet flat stěrače ...všimnul jsem si, když jsem přezouval na jaře pneu u ContiTrade, že tam měli i nabídku stěračů X-TRA RAIN-TOP. Změřil origoše (60 cm u řidiče a 35 cm u spolujezdce) a naštěstí i tyto rozměry měli. Na velkém stěrači Yaris>06 byl napsaný, ale na malém ne, tak jsem měl bobky zda to sedne. Sedlo to přesně, ani redukce pro uchycení nebylo třeba. Zatím po páru ujetých km spokojenost, no uvidíme po zimě
Jeden vyšel na 199,- Kč.

Rozhodl jsem se vyzkoušet flat stěrače ...všimnul jsem si, když jsem přezouval na jaře pneu u ContiTrade, že tam měli i nabídku stěračů X-TRA RAIN-TOP. Změřil origoše (60 cm u řidiče a 35 cm u spolujezdce) a naštěstí i tyto rozměry měli. Na velkém stěrači Yaris>06 byl napsaný, ale na malém ne, tak jsem měl bobky zda to sedne. Sedlo to přesně, ani redukce pro uchycení nebylo třeba. Zatím po páru ujetých km spokojenost, no uvidíme po zimě

Yaris Selection Sapphire Smart 1,5 VVT-iE (111 k) 6 M/T
Yaris 1,3 Terra Cool (2008) GREEN M.M.
Nissan Almera 1.4
Škoda 110,105L,120LS
Yaris 1,3 Terra Cool (2008) GREEN M.M.
Nissan Almera 1.4
Škoda 110,105L,120LS
Ja som ľavý stierač prerobil a teraz mám obidva rovnaké.Kúpim v Tesku za 2,5eura obidva mám pokoj.Ten ľavý stierač som odbrusil nity a posunul na ramienku až po ohyb a tam som navrtal nové dierky na nity použil som 3mm skrutky.Pružinu som prispôsobil tak aby mala prítlak zhruba ako pred úpravou.Už to mám druhý rok a funguje super.
Re: stěrače
Tak to si moooooc dobre na tom ! Ja som kupoval stierače pri asi 13tis. km oroginal Toyota(na rýchlo som to musel kúpiť-nemal som čas behať po obchodoch a zisťovať kde čo stojí )gEs píše: stěrači už se nějak nechce, gumka už taky nestírá jak by měla. Takže po 32.000 km nastal moment, kdy je třeba vyměnit stěrače...asi tomu dopomohl i ten prach na Ostravsku
![]()
.
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Ja si zas neviem vynachvalit FLAT stierace. Su rovnake, cize ten jeden je dlchsi ako ten povodny (az po tesnenie celneho skla) ale to vobec nevadi, aspon maju vacsi zaber.
Keby niekto chcel mozem zistit kolkatky tam mam +-
Este zadny keby sa tak podaril vymenit. Ten moj uz len rozmazava spinu, nezotiera
Keby niekto chcel mozem zistit kolkatky tam mam +-
Este zadny keby sa tak podaril vymenit. Ten moj uz len rozmazava spinu, nezotiera

Ak ak vás to "poteší"..tomko píše:ja mam stale original stierac a to mam viac ako 67tis.km

Tie nové mám asi pol roka a už dávnejšie som zistil,že to nie je boh vie aká kvalita.Dobre zotiera,ked vkuse prší

Ja už originaly nekúpim.(keby som vtedy nebol nútený,tak ani vtedy by som nekupoval original.)

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid