svetla

vše ohledně modelové řady Yaris
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Canabik píše:
TOm píše: Zdar. Tak hele, opravdu byly posledni a uz nemaji a nebudou mit :(
hmmmm....skoda :( ....co uz...aj tak dakujem za ochotu! a uzi si ich! PEACE!
Tak svetel sem si zatim moc neuzil...zatim jen trapeni v elektrice....

Hele Mika jak jsi to nakonec vyresil s tema svetlama??? Mas je na aute nebo jsi vratil svetla prodejci?
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Teraz mi napadlo...Máte niekto skúsenosti s novými žiarovkami(neviem,aké su to modely),ale myslím si,že su to ako halogenové,len majú lepšiu svietivosť,myslím si že aj na spotrebu to má malinký vplyv (ale ide mi skôr o tu svietivosť). Nie je to nič okolo "tuningu",len dá sa to kúpiť napr.v Toyote(náhodou som si čítal ponuku v sevise. ) Sú trochu v cene .Ale vraj aj viac vydržia...oplatilo by sa do toho vraziť peniaze-pokial by to naozaj svietilo viditelne lepšie 8) 8)
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

jaké máš na mysli konkrétně? co vím tak třeba night breaker http://www.osram.cz/osram_cz/DOMCNOSTI/ ... index.html si pochvalují, ale jsou poměrně drahé a málo vydrží..
jinak záleží hodně na parabole a ty snad mají yarisy docela dobré... některá auta jsou na tom mnohem hůř, zvláště starší auta s čočkou ve světle a nebo druhovýroba.. tam se musí dávat svítivější žárovky protože jinak je to opravdu hrůza.. :wink:
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

No,prisahám vačku-nepoviem ti aké sú to,lebo som ich zazrel pri kúpe lapačov nečistot ešte na jeseň,len či stoja za to. Sú dosť drahé-to som si zapamätal :oops: :oops: ,ale nič konkrétneho o nich neviem.mali ich vyložené v TOYOTE medzi "doplnkami" vo výklade. Nechcem trepnúť blbosť,ale tak sa mi zdá,že to bolo do 500Sk/ks.Je to dosť drahé na to,aby som ich tam dal a po pol roku menil :cry: :cry:
Toyota Auris 1.8 hybtid
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

xenony su xenony
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Ja som uz mal ziarovky Xenon look,vratil som lebo bolo sice svetlo biele ale figu bolo vidno vnoci.Potom som mal OSram +50%, no po roku sa jedna rozhodla nesvietit,ale bolo vidiet rozdiel oproti klasickej H4,tak som skusil Osram +90% Nightbreaker,a to bola pecka,skutocne este lepsia svietivost, ale ta nevydrzala ani rok tak som si povedal osram Osram ...a vratil sa k povodnym....
Jak pise Tomko, Xenon je Xenon ...
a ked uz Xenon, tak potom aj poriadne svetlomety ako su tu :a nestoja vela:
http://depoautolights.com/headlights-ya ... 0501d9584a
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

To je sice všetko pekné,no od februára máme "zmodernizované" pravidlá cest.premávky. Okrem iných su tam niekolko násobne vyššie pokuty. To zn. dám si xenon(ktoré samozrejme nie su-ak dobre viem-povolené-pokial to nie je od výrobcu) a prvý plolicaj mi drbne napr.200-500€ pokuty a keďže nenosím bežne so sebou také množstvo peňazí a tým samozrejme nemôžem zaplatiť na mieste pokutu,tak mi zoberie vodičák a vrátia mi ho po uhradení pokuty a až o dva týždne na to( to som zrovna dnes počul na rádiu VIVA o 7:45 ) :? :? :?
No,musíme byť dobrí na cestách ... :lol: :lol: :lol:
Toyota Auris 1.8 hybtid
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

to je snad lepsi nejezdit :D uprimnou soustrast
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

alebo nahodit do svetla nieco taketo a nikto nespozna,ze to nie je od vyroby... :lol:
http://www.el-diablo.sk/product_info.ph ... v02p780hq0
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Ičo píše:alebo nahodit do svetla nieco taketo a nikto nespozna,ze to nie je od vyroby... :lol:
http://www.el-diablo.sk/product_info.ph ... v02p780hq0
tak toto je uz dobre riesenie,nebude to oslepovat ostatnych.len nechapem ako sa to tam cudo vopcha do svetlometu....bez poskodenia...
A inac,policajti sa pozru len na jedno,v kabine auta ak mate funkcny ovladac vysky svetiel a mate xenony,tak budu robit problemy.lebo original auto s xenonom tento prvok nema,nakolko sa o to stara gyroskop automaticky....
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

v tejto sade mas aj dva krat lepidlo na svetla,zial bohu musis svetlo rozlepit,vlozit tam sosovku,ktora presne sadne do otvoru na ziarovku a zalepit... potom to funguje...
a aj to s tym gombikom sa da vyriesit,prelozis ho pod palubku,kde ho nevidno a gombik uz nie je :lol: :lol:
popripade,ked sa chces hrat,da sa namontovat aj to,ale myslim,ze to je prebytocne mrhanie peniazmi aj casom.. niekedy su tie gyroskopy horsie,ako manualne nastavenie :)
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

No,predovšetkým pre ludí,ktorí majú v záruke auto,nie je boh vie aký nápad niečo niekde lepiť a upravovať také dôležité veci,ako su napr. svetlá.
A okrem toho-policajti velmi dobre vedia,ake svetlá su "pravé" a "nepravé". . Nehovorím už o tom,že v noci tie svetlá s modrým nádychom bije do očí ako sviňa..teda ak su to také,na čo myslím...
Toyota Auris 1.8 hybtid
rama
Člen Týmu

predne svetla

Příspěvek od rama »

zdravim priatelia,
chcem poziadat o Vas nazor na situaciu: yarisa mam 8 mesiacov, od novoty tam mam predne ziarovky blue opti, asi pred 2 tyzdnami prestala P predna svietit, rozobral som, skusam, poklepem svieti, nasadim spat nesvieti, nasadim nahradnu svieti, opat skusim blue-nesvieti, takto som skusal parkrat, nakoniec sa blue chytila a svietila. Rano nastartujem, zapnem svetla-svietili len parkovacky, poistky nie su oznacene, tak ficim do servisu, skontrolovali - ze vraj su obe vypalene, nasadili rezervne-svietia doteraz, blue mi vratili ako nefunkcne a dnes ich skusam a obe svietia. Technik tvrdil ze tieto blue mu vydrzali mesiac-napatie na nich je 12,xxV a prikon je 13,xxV-takze preto odchadzaju. Stretli ste sa s takymto problemom?
Nema nahodou niekto popis jednotlivych poistiek / lebo na krytoch su len skratky pismien a poistky su: vedla baterie, tavne vedla baterie a vlavo dolu pod volantom.

dakujem
YARIS 2008 - 1.0-bublifuk
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

poistky mas v manualy. su dve poistne skrinky tak sa kukni v ktorom je ta spravna. poistke to nebude, ked ti svietia nahradne.
rama
Člen Týmu

ziarovky

Příspěvek od rama »

rama píše:zdravim priatelia,
chcem poziadat o Vas nazor na situaciu: yarisa mam 8 mesiacov, od novoty tam mam predne ziarovky blue opti, asi pred 2 tyzdnami prestala P predna svietit, rozobral som, skusam, poklepem svieti, nasadim spat nesvieti, nasadim nahradnu svieti, opat skusim blue-nesvieti, takto som skusal parkrat, nakoniec sa blue chytila a svietila. Rano nastartujem, zapnem svetla-svietili len parkovacky, poistky nie su oznacene, tak ficim do servisu, skontrolovali - ze vraj su obe vypalene, nasadili rezervne-svietia doteraz, blue mi vratili ako nefunkcne a dnes ich skusam a obe svietia. Technik tvrdil ze tieto blue mu vydrzali mesiac-napatie na nich je 12,xxV a prikon je 13,xxV-takze preto odchadzaju. Stretli ste sa s takymto problemom?
Nema nahodou niekto popis jednotlivych poistiek / lebo na krytoch su len skratky pismien a poistky su: vedla baterie, tavne vedla baterie a vlavo dolu pod volantom.

dakujem

mate niekto skusenosti s vymenou prednych ziaroviek formou vybratia svetla?
YARIS 2008 - 1.0-bublifuk
Odpovědět

Zpět na „Yaris“