členové ToyotaCLUBU, vánoční bonus na nákup vozu Toyota

nová modelová řada - nástupce Corolly
ivantt
Člen Týmu

Re: členové ToyotaCLUBU, vánoční bonus na nákup vozu Toyota

Příspěvek od ivantt »

ok cize
trend+ za 18090
selection (co je vlastne trend+ s doplnkami) - 18340

to mi chces povedat ze za 250e (spolu s doplnkami selection podotykam) ti niekto da priplatkovu farbu v hodnote 580-720? v

trend+ si mozes objednat v bielej - nedoplacas nic
selection si mozes objednat LEN s vybranymi lakmi s DOPLATKOM ..

zavolaj si dealerovi, ten ti to potrvdi ...
Auris TS/17 Selection red
pepe1329
Řidič

Příspěvek od pepe1329 »

to ivantt: xmirekp je dealer resp. prodejce Toyot.
ivantt
Člen Týmu

Příspěvek od ivantt »

Ok tak potom mna obtiahli o 780€
Auris TS/17 Selection red
uray
Člen Týmu

Příspěvek od uray »

mrkni do konfigurátoru, tam to je úplně jasně dané. Na selection je teď "akce" takže to mohlo být předtím jinak ne? ale probral bych to s tím, kdo mi auto prodával :-)
Auris Sport Hybrid Trend+
Ford Focus Combi 1 (LPG)
Kocúr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kocúr »

A čo myslíš že by mu prípadne vrátili peniaze? Podpísal zmluvu, v ktorej súhlasil s cenou, či?
Jedine že tým "probral bych to s tím, kdo mi auto prodával" myslíš, že by ho napríklad trošku prefackal. Nieže by to niečo riešilo, že.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
uray
Člen Týmu

Příspěvek od uray »

Je rozdíl v tom co je v konfigurátoru, a v ceníku - tak třeba by zjistil, jestli ta jeho konkrétní barva byla v té době za příplatek a nemusí se to řešit na fóru. Já mám takovou zkušenost, že kdo se neozve nic nezíská - a nejednou se mi to vyplatilo. V mém okolí jsou lid, co si nechají s*át na hlavu jen aby neměli starosti a jen nadávají, často stačí se ozvat a je jasno.
No a pokud byl "oj*bán" tak se může aspoň na někoho vyřvat ono i to dost pomůže, zvlášť za ty peníze...
Ford Focus Combi 1 (LPG)
MartinHSD
Věčnej rejpal

Příspěvek od MartinHSD »

uray píše:
Morys12345 píše:Včera jsem si objednal nový Auris Hybrid, cena je stejná jako byla v listopadu,akce se jmenuje jinak, ale konečná cena zůstává. :)
Jo, a ten úvěr není úvěr, ale zamaskovaný leasing, v techničáku nejste vedeni jako majitel, ale provozovatel, takže pokud to chcete na firmu, nemůžete to odepisovat z daní, ale udáte do nákladů jen splátky, t.j. 1/2 ceny...
Ahoj, zdravím všechny jako nováček na fóru. Chci kupovat Aurise sport hybrid a pořád váhám mezi verzemi - jakou jsi pořídil (snad nevadí tykání? ) a proč?

Teď je "extra" cena na trend selection i executive... a komplet kola za 10 tis. Potřeboval bych nejraději kombinaci protože chceme:

Nestandardní barvu (+15000)
LED světla
16 kola (raději)

a hlavně manželka chce modré... Executive je pro nás tím pádem dražší (+15 tis za barvu) v selection je barva v ceně, ale zas ty 17ky kola nevím nevím... navigaci nepotřebuji a dvouzónová klima je stejně jen vpředu (je to tak?) kůže potěší.

Možnosti jsou díkybohu/ bohužel udělány tak, že za "malý" příplatek člověk získá lepší verzi ale zároveň nikdy nemá vše... a to jsem na 600 tisíc a mám chuť vzít "jen" aktiv trend za 530 +15 a oželet BiLED a jsem zas na začátku.

Aktuálně mi byla nabídnuta sleva z ceníku cca 10 tisíc + nějaké prkotiny k tomu, prodejci to mají +- stejné... u jiných značek (na 90% jsme rozhodnuti pro Toyotu) mám slevy přes 50 tisíc proti ceníkovým, kam jste se dostali vy?

A poslední věc - pojištění "zdarma" láká, ale chci být majitel vozu takže nic pro mě. Když mám dům na hypo taky jsem majitel já a můžu ho prodat atd...
Samozřejmě jestli chceš auto do výroby a skládáš to na konfigurátoru tak bude cena nejméně výhodná. Toyota takto prodává ale asi minimum vozů, většina kupuje skladovky na které mají kampaně a tedy dle mne stále dobré ceny a výběr barev také není špatný. Předpokládám, že asi manželka chce tmavě modrou metalízu, kterou většinou jako skladovku nemají :-). Moje manžekla také chtěla původně svého yarise v modré metalíze a nakonec vzala bílou perleť a je nakonec i já rád, údržba snažší, v létě se to méně ohřívá atd. Barvu člověk řeší chvíli.

Osobně bych vzal skladovku v součané kampani extra, výbavu executive, předpokládám že modrá denim, která je hodně prodávaná bude skladem a více to neřešil.
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
uray
Člen Týmu

Příspěvek od uray »

A kde mají Auris sport hybrid skladem? to by mě moc zajímalo... každý prodejce mi tvrdí, že jedině výroba a skladem nic. maximálně mají předváděcí, který není na prodej...
díky
Ford Focus Combi 1 (LPG)
dolo
Člen Týmu

Příspěvek od dolo »

ivantt píše:Ok tak potom mna obtiahli o 780€
Aj ja som doplacal v selection vybave farbu. Je to vždy o tom istom. Buď ti dajú gratis poistku alebo zlavu z ceny pripadne zimne gumy a tiez farbu. Za cennikove ceny kupuje auto málokto a takto to spestruju aby to bolo (akcia) niecim vynimocna.
MartinHSD
Věčnej rejpal

Příspěvek od MartinHSD »

uray píše:A kde mají Auris sport hybrid skladem? to by mě moc zajímalo... každý prodejce mi tvrdí, že jedině výroba a skladem nic. maximálně mají předváděcí, který není na prodej...
díky
Pokud je tomu jak píšeš,tak pak tedy koukám, před rokem ve stejnou dobu když jsem kupoval stejné auto já, tak měli v hybridu a výbavě executive skladem desítky vozů min. 5 barev k dodání do 2 týdnů ze skladu v Kolíně. Měl jsem za to, že když mají stále akční nabídky, které jsou na skladovky tak bude situace obdobná.

Kde to rešíš ? Praha ?, na prodejny brával auta v executivu hodně Dolák.
uray
Člen Týmu

Příspěvek od uray »

No řeším to "na dálku" z Olomouce, objednám tam kde mi dají nejlepší podmínky... skladem nikdo nemá ani Dolák.
Ford Focus Combi 1 (LPG)
Srpenec
Člen Týmu

Příspěvek od Srpenec »

Taky jsem to řešil "na dálku". Zkoušel jsem Toyotu ve Varech, Doláka a Louwmana.
Vary nenabídli nic jiného než ceník.

Dolák nabídl dokonce o 25 tis vyšší cenu než v ceníku a ještě si účtovali různé vícepráce před předáním vozu a jednání mi prostě přišlo divné.

Louwman mě překvapil nejvíce. Hned s prvním mailem přišla bezkonkurenční nabídka, vystupování profesionální, spoustu doplňků zdarma. Takže jsme se domluvili na setkání. Dali jsme si zkušební jízdu a bylo rozhodnuto. Při sepsání smlouvy jsem dostal ještě další výbavu do auta zdarma. Čekám od půlky prosince a nejpozději na konci února by mělo auto být (Auris TS HSD, Executive, tmavě modrá metla). Čekání jsme si zkrátil přečtením manuálu 8)
Toyota Auris Touring Sport Hybrid Executive
Hyudai Elantra 1.6
MartinHSD
Věčnej rejpal

Příspěvek od MartinHSD »

Nejlepší podmínky Ti dají až při osobním jednání, osobně znám prodejce co na dálku nechtějí ani poslat nabídku, pokud to není již jejich stálý zákazník a osobně je chápu. Hodně lidí objíždí prodejce a vyjednávají, Ti "línější" posílají e-maily :-) a na to někteří prodejci neslyší. Dobré ceny když chce dokáže Tshusho Průhonice. Já kupoval auta pro sebe i do firmy jak u Tshusho tak i u Doláka, vždy podle toho jak bude pro to konkrétní auto dostupný servis. Dobrou nabídku Ti snad dá i Mirek z Louwmana, nicméně hodně je to o osobním jednání a také jestli je člověk již zákazníkem nebo ne. Osobně si na vstřícnost s cenou nemohu stěžovat, cenu jsem měl vždy více než dobrou, nemalou slevu jsem měl vždy i na již akční nabídku, k tomu 1 servis + doplňky zdarma. V Praze je největší konkurence a tedy šance na nejlepší cenu. Freye bych neřešil tam jsem historicky nikdy dobrou cenu nedostal vč. lidí co znám.
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Koukam, ze Vas na Slovensku berou pekne u huby. V ceskym ceniku je u barev Selection normalne puntik (jako sntandard pro danou vybavu) a pod barvama je to dokonce i napsany, "Standardni pro Selection".

Jinak Tsuscho (pan Novak) dava slusny ceny i po mailu, tak bych mu zkusil napsat. Aspon bude pekna projizdka z Prahy do Olomouce s novym autem :).

Martin HSD: No vidis, a u me s cenou vyhral Frey (p. Soucek), o 10tis levnejsi nez Tsuscho.
RAV4 HSD FWD
tomikm
Řidič

Příspěvek od tomikm »

Taky jsem kupoval u Freye s nejlepší cenou a i s bonusem za vykoupení mého starého auta, povinná výbava, gumové koberečky zdarma. Naopak u Doláka dal buď bonus za výkup nebo sleva od prodejce, ale ta byla oproti Freyovi mizivá, i povinnou výbavu nedali v ceně. Mirek od Louwmana taky dal dobrou cenu, ale bohužel, nechtěli moje staré auto.
Auris TS Selection Hybrid Bílá Perla 20.7.2017
https://www.spritmonitor.de/de/detailan ... 55736.html
Odpovědět

Zpět na „Auris“