Organizace cesty na sraz Toyota Klubu 16.6.2007 z Brna

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu

Máte zájem o takovou akci a přidáte se??

Ano, zcela určitě se připojím
10
91%
Není to špatný nápad,ale raději pojedu samostatně
0
Žádná hlasování
Ne, tohle mě vůbec nezajímá
1
9%

Celkem hlasů: 11

Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

dlik píše:...jinak jsem dneska byl na promoci na VUT a stála tam taková škaredá modrá čelda....nevíte čí to bylo????? :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:
ObrázekNo jo...na promoci... to bylo zase Obrázek to si byl rád, že jsi poznal Celicu, viď?! :lol: Bůhví jestli to nebyla hnusná modrá Ochcávka, vedle toho naše krásná Celicka => tobě se to slilo dohromady Obrázek BTW příště ti tam ten pytlík hodim a nenechám se přemluvit, že nee... Obrázek
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
dlik
Řidič

Příspěvek od dlik »

Artie píše:
dlik píše:...jinak jsem dneska byl na promoci na VUT a stála tam taková škaredá modrá čelda....nevíte čí to bylo????? :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:
ObrázekNo jo...na promoci... to bylo zase Obrázek to si byl rád, že jsi poznal Celicu, viď?! :lol: Bůhví jestli to nebyla hnusná modrá Ochcávka, vedle toho naše krásná Celicka => tobě se to slilo dohromady Obrázek BTW příště ti tam ten pytlík hodim a nenechám se přemluvit, že nee... Obrázek

teda artie....co ty by jsi bez těch smajlíků dělala :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)

www.kabriolety.com?cc=680
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

dlik píše:teda artie....co ty by jsi bez těch smajlíků dělala :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
upřímně? Byla bych asi v reakci na tu tvoji naprosto stupidní provokaci naprosto nehorázně sprostá...asi tak...ať si o tobě či tvém autu myslím cokoli, tak na to taky nedělám hloupé vtipy...

hlavně bych ani o tvojí MR2ce nikdy nenapsala, že je škaredá, páč tyhle auta prostě ošklivý nejsou...ať už chci do majitele rejt jakkoli...a ten majitel je ještě tak "pitomej", že na to vůbec reaguje... :roll:

BTW všimnul sis na inzerátech, že tam kdosi psal, že "jarmilka patří do kamen" ... a ty máš střecha patří do kamen => střecha = jarmilka... takže si s sebou vozíš stále jarmilku a natahuješ ji v nepříznivém počasí?! Mohl ses tam pochlubit =P
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
dlik
Řidič

Příspěvek od dlik »

Artie píše:
dlik píše:teda artie....co ty by jsi bez těch smajlíků dělala :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
upřímně? Byla bych asi v reakci na tu tvoji naprosto stupidní provokaci naprosto nehorázně sprostá...asi tak...ať si o tobě či tvém autu myslím cokoli, tak na to taky nedělám hloupé vtipy...

hlavně bych ani o tvojí MR2ce nikdy nenapsala, že je škaredá, páč tyhle auta prostě ošklivý nejsou...ať už chci do majitele rejt jakkoli...a ten majitel je ještě tak "pitomej", že na to vůbec reaguje... :roll:

BTW všimnul sis na inzerátech, že tam kdosi psal, že "jarmilka patří do kamen" ... a ty máš střecha patří do kamen => střecha = jarmilka... takže si s sebou vozíš stále jarmilku a natahuješ ji v nepříznivém počasí?! Mohl ses tam pochlubit =P
takže reakce pouze na tu poslední poznámku, protože zbytek mi nestojí za námahu a tímto neurážíš pouze mě, ale dalších několik set lidí..... "střecha patří do kamen" je jedno z oficiálních hesel kabrioklubu, které vzniklo již před několika lety! Ironická poznámka, že "Jarmilka patří do kamen" (i když nechápu proč sem taháš debatu z jiného fora, ale asi vás na VUT neučili argumentovat, přestože by si to potřebovala jako sůl) je stará několik málo týdnů či měsíců......z toho naprosto jednoduše můžeš odvodit, že jsi totálně mimo...
myslím, že pokud střeše říkáš jarmilko, tak se asi neshodneme. Já svou střechu nazývám střechou a nevidím důvod proč bych jí měl dávat ženské jméno.....docela mi stačí název střecha! Stejně tak sému autu neříkám žádným lidským jménem...je to pro mě prostě auto nebo MR2, nebo emerko.....
Jinak nemám nic proti čelikám a je mi jedno jakou mají barvu (klidně i fialovou se zelenýma hvězdičkama)! Stejně tak mi nepřijde divný, když mi někdo známý řekne, jestli ještě pořád jezdím tím veteránem nebo zda už sem si koupil pořádné auto!!Rád se takovým poznámkám zasměju. Pokud ty jsi nepochopila můj vtip (posouzení či špatný nebo dobrý je konkrétní pohled každého jednotlivce), tak je mi líto.
Přiznám se že takováto komunikace mě nijak netěší a navíc je to OT, takže ji nadále nebudu rozvíjet....

Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

dlik píše:(i když nechápu proč sem taháš debatu z jiného fora, ale asi vás na VUT neučili argumentovat, přestože by si to potřebovala jako sůl)
Ne, nemá smysl tuhle debatu rozvíjet, páč ty jenom do mne rádobyvtipně rejpeš a mě prostě ty tvoje pozámky nepřijdou vtipný...tak buď tak laskav a už nech mě i naši Celdu na pokoji, mysli si co chceš, já si taky myslim svoje, ale nemám potřebu to prezentovat...

Jen k tomu VUT - ještěže tam nechodim ;) To tahání z jiného fóra bylo proto, že tam nemám tucha jestli ještě chodíš a nevím, jaký je rozdíl, jestli ti něco řeknu tady, nebo vedle...to je jako kdybych ti to měla říct někde na srazu před autem třeba Tuřínka nebo před autem tvým...rozdíl v tom není žádný. Informace k tobě dojde a kde už mi přijde jako hodně velký detail.

a k tý střeše - to bylo taky jenom rejpnutí - joke - to sis nevšiml?! Fakt nonsense tahle debata :roll: O tom jestli mě těší není pochyb =/

BTW když si stěžuješ na offtopic, tak proč si s ním začínal..?! nebo máš pocit, že modrá Celica stojící před VUT má něco společného s cestou na sraz 16.6.?! (Čímž neříkám, že by naše debata se scruuupem byla zrovna ontopic =) ) Ale když nemám rád offtopic, tak o tom dál nepokračuju...?!
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

Možná to zní blbě, ale hádejte se přes ICQ, nebo přes mobil, tady je téma trošku jiné.
RAV4 D-CAT
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

naprosty souhlas...ja uz se dnes rozhadala na tuning foru kvuli offtopicum...tady a ted uz se vytacet nehodlam...takze prosim...sekce pokec je vam k dispozici...tady se resi sraz...diky :wink:

zacina to vypadat blede nevim jestli se dostavim...ale snad ano :?
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Radus a Lenulka mají pravdu, jestli se chcete hádat, tak si to řešte buď na icq nebo v jiné sekci.
2 Lenulka: jakto že to s tebou vypadá bledě?? kdo za náma dovede tu skupinku ze slovenska?? :shock:
dlik
Řidič

Příspěvek od dlik »

petiss2.0Gti píše:Radus a Lenulka mají pravdu, jestli se chcete hádat, tak si to řešte buď na icq nebo v jiné sekci.
2 Lenulka: jakto že to s tebou vypadá bledě?? kdo za náma dovede tu skupinku ze slovenska?? :shock:
omlouvám se účastníkům tohoto topicu za OT (, kterým jsem však pouze reagoval a doplnil jiné OT)!

dlik
Řidič

Příspěvek od dlik »

a k tý střeše - to bylo taky jenom rejpnutí - joke - to sis nevšiml?!

né to jsem si vážně nevšinl! Asi netušíš co slovo joke znamená.....nebo si kup brejle a čočky dohromady --> žádný joke tu totiž není...

Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

dlik píše:né to jsem si vážně nevšinl! Asi netušíš co slovo joke znamená.....nebo si kup brejle a čočky dohromady --> žádný joke tu totiž není...
to mě dostává, omluvit se za offtopic a pak v něm pokračovat =D

Mám o tom asi stejnýho tucha jako ty, když děláš vtipy... :roll: A už na mne nereaguj, já to taky dělat nebudu, nebo si na mne klidně zareaguj...

a nezlobte se na mne, ale když na mne chce bejt někdo vtipnej, tak kvůli tomu těžko budeme zakládat nový topic v pokecu stylu "Hádáme se s dlikem" =D

a abych byla ontopic - my uvidíme, kde budeme, podle toho se pojede =))) ale jesi budem v Brně, tak rádi pojedem s váma ;) už takhle stačí jak civěl ten typan, když jsme jeli tenkrát za RAWem =))) Jak teprv budou koukat až pojede taká kolona =)
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

petiss2.0Gti píše:Radus a Lenulka mají pravdu, jestli se chcete hádat, tak si to řešte buď na icq nebo v jiné sekci.
no mam nejaky plan a nevim jestli ho do cervna stihnu...snad ano...se budu snazit abych spojila nase slovenske bratrstvo s ceskym :D
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

mňo.... tak doufám že si tu už Artie s dlikem vyříkali a už tu bude klid, páč organizace je myslim důležitější než barva auta a střecha ;)

Artie: jasný, bylo to fajn jet jen tady pár kiláků s pěti auty, natož jet takovou štreku snad alespoň s dvaceti kousky (doufám že to bude mnohem víc ;)

Leňulka: tak snad to vyjde a podaří se aby se to spojilo a bylo to fajn :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

Jo také doufám, že nás pojede co nejvíce
RAV4 D-CAT
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

takže, když už zde tohle téma máme, tak sem začnětě psát, ať se nepleteme přímo do srazu...
kdo by tedy měl zájem jet už v pátek a cestou někde přenocovat??
cesta z Brna po "staré" na Náměšť, Třebíč, a dál na Jindřichův Hradec, Tábor... minulou sobotu jsme jeli z brna do Tábora (že petissu ;) ) a cesta byla hodně fajn, celkem žádný provoz, pěkné silnice, pěkné zatáčky, prostě pohoda cesta, a z brna v Táboře jsme byli za cca 2,5-3h... tak se začnětě hlásit a domlouvat, já jdu v pátek (15.6.) ráno k zubaři, tak si asi vezmu na celý den rovnou volno :)

tak pište, ať je nás aspoň hodně celic... ehm Toyot, pardon ;) a neukamenujte mě hned, jo? dikec..

btw, prvni poznatek - kdo máte možnost vzít si sebou PMR (ty malý ruční vysílačky), tak to udělejte, dá se přes to v poho domlouvat kdybychom se roztrhali v provozu.. :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“