dlik píše:...jinak jsem dneska byl na promoci na VUT a stála tam taková škaredá modrá čelda....nevíte čí to bylo?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

dlik píše:...jinak jsem dneska byl na promoci na VUT a stála tam taková škaredá modrá čelda....nevíte čí to bylo?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Artie píše:dlik píše:...jinak jsem dneska byl na promoci na VUT a stála tam taková škaredá modrá čelda....nevíte čí to bylo?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No jo...na promoci... to bylo zase
to si byl rád, že jsi poznal Celicu, viď?!
Bůhví jestli to nebyla hnusná modrá Ochcávka, vedle toho naše krásná Celicka => tobě se to slilo dohromady
BTW příště ti tam ten pytlík hodim a nenechám se přemluvit, že nee...
upřímně? Byla bych asi v reakci na tu tvoji naprosto stupidní provokaci naprosto nehorázně sprostá...asi tak...ať si o tobě či tvém autu myslím cokoli, tak na to taky nedělám hloupé vtipy...dlik píše:teda artie....co ty by jsi bez těch smajlíků dělala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
takže reakce pouze na tu poslední poznámku, protože zbytek mi nestojí za námahu a tímto neurážíš pouze mě, ale dalších několik set lidí..... "střecha patří do kamen" je jedno z oficiálních hesel kabrioklubu, které vzniklo již před několika lety! Ironická poznámka, že "Jarmilka patří do kamen" (i když nechápu proč sem taháš debatu z jiného fora, ale asi vás na VUT neučili argumentovat, přestože by si to potřebovala jako sůl) je stará několik málo týdnů či měsíců......z toho naprosto jednoduše můžeš odvodit, že jsi totálně mimo...Artie píše:upřímně? Byla bych asi v reakci na tu tvoji naprosto stupidní provokaci naprosto nehorázně sprostá...asi tak...ať si o tobě či tvém autu myslím cokoli, tak na to taky nedělám hloupé vtipy...dlik píše:teda artie....co ty by jsi bez těch smajlíků dělala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hlavně bych ani o tvojí MR2ce nikdy nenapsala, že je škaredá, páč tyhle auta prostě ošklivý nejsou...ať už chci do majitele rejt jakkoli...a ten majitel je ještě tak "pitomej", že na to vůbec reaguje...![]()
BTW všimnul sis na inzerátech, že tam kdosi psal, že "jarmilka patří do kamen" ... a ty máš střecha patří do kamen => střecha = jarmilka... takže si s sebou vozíš stále jarmilku a natahuješ ji v nepříznivém počasí?! Mohl ses tam pochlubit =P
Ne, nemá smysl tuhle debatu rozvíjet, páč ty jenom do mne rádobyvtipně rejpeš a mě prostě ty tvoje pozámky nepřijdou vtipný...tak buď tak laskav a už nech mě i naši Celdu na pokoji, mysli si co chceš, já si taky myslim svoje, ale nemám potřebu to prezentovat...dlik píše:(i když nechápu proč sem taháš debatu z jiného fora, ale asi vás na VUT neučili argumentovat, přestože by si to potřebovala jako sůl)
omlouvám se účastníkům tohoto topicu za OT (, kterým jsem však pouze reagoval a doplnil jiné OT)!petiss2.0Gti píše:Radus a Lenulka mají pravdu, jestli se chcete hádat, tak si to řešte buď na icq nebo v jiné sekci.
2 Lenulka: jakto že to s tebou vypadá bledě?? kdo za náma dovede tu skupinku ze slovenska??
to mě dostává, omluvit se za offtopic a pak v něm pokračovat =Ddlik píše:né to jsem si vážně nevšinl! Asi netušíš co slovo joke znamená.....nebo si kup brejle a čočky dohromady --> žádný joke tu totiž není...
no mam nejaky plan a nevim jestli ho do cervna stihnu...snad ano...se budu snazit abych spojila nase slovenske bratrstvo s ceskympetiss2.0Gti píše:Radus a Lenulka mají pravdu, jestli se chcete hádat, tak si to řešte buď na icq nebo v jiné sekci.
2 Lenulka: jakto že to s tebou vypadá bledě?? kdo za náma dovede tu skupinku ze slovenska??