Kdo má zkušenosti s Yarisem
- ToyotaMan
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
zavařené kliky a dveře
Rád bych se zeptal jaký má význam zavařovat kliky u dveří a prolisy na SPZ? Nějak to nechápu.
- yarisek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: zavařené kliky a dveře
No bez klik je ta karoserie taková vyhlazená a čistá. Navíc je to taková zastrašující věc pro zloděje.Když jsem jednou stál na andělu v garážích tak vedle mě začal nějakej černoch vykrádat oktávku(neviděl mě).A jak jsem tak na to koukal tak něco strčil do zámku a pak už si jen vzal za kliku...ToyotaMan píše:Rád bych se zeptal jaký má význam zavařovat kliky u dveří a prolisy na SPZ? Nějak to nechápu.
- yarisek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Mám u řidiče a spolujezdce funkční a v zadních dveřích mám jen magnety ale nemám je zapojený( ještě jsem nenašel hezky čudlíky..TOm píše:A mas to funkcni na vsech dverich, myslim tim to odskakovani nebo to mas jen u ridice<??yarisek píše:Já si nemůžu stěžovat zatím jsem neměl jedinej problémTOm píše: Vypada to mazlove! Akorat ja bych to nechtel...

Koukam na vás jak z jara. Já měl pučenýho jarise dyš mi prasili u Duby rozvoďák na kokotkce. Byl to úplně novej jaris s litrovym motorem. Bylo to příšerně líný auto, řikal sem, že nechápu jaxtim něgdo může jezdit. Navíc na dálnici při 120 km/h řiditelný stejně jako stará škodofka. A to to němělo servo. Prostě vůbec sem nechápal, že tenle hnus může vyrábět Toyota
Tak nevim co na tom sakra vidíte. Nejsem přes sporťáky, ale chápu takový věci jako je Supra třeba. Ta má něco do sebe. Ale jaris ? To je tak pro ženckou na malej nákup...

- yarisek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
To bych sem nepsal je to jak zapálit bombuChorche píše:Koukam na vás jak z jara. Já měl pučenýho jarise dyš mi prasili u Duby rozvoďák na kokotkce. Byl to úplně novej jaris s litrovym motorem. Bylo to příšerně líný auto, řikal sem, že nechápu jaxtim něgdo může jezdit. Navíc na dálnici při 120 km/h řiditelný stejně jako stará škodofka. A to to němělo servo. Prostě vůbec sem nechápal, že tenle hnus může vyrábět ToyotaTak nevim co na tom sakra vidíte. Nejsem přes sporťáky, ale chápu takový věci jako je Supra třeba. Ta má něco do sebe. Ale jaris ? To je tak pro ženckou na malej nákup...