az se vsici naucite pravopis, tak ja zacnu psat taky korektneJouiCZ píše:A co takhle mish mash...jak už tady někdo říkal je to hnus...A to si češka? Fuj..A o co psal J.S. je good...slyším to prvně na netu jsem po tom taky pátral a našel jsem jen to co jsme vložil..he ale líbí se mě , že todle není jen takové tlachání ale má to i nějakou tu pointu...I dokonce e mě zdá psychologický podtext s pěknou závařkou nahoru...lets vote
roflJulinka píše:Diakritika se vymyslela kvůli tomu, aby se pak o ní mohlo donekonečna tlachat na diskuzních fórechJouiCZ píše:Není,však..anglicky, když se tak v tom vyznáš..mish mash.
Mě nešlo o to aby to bylo gramticky správně,mě jen šlo o to aby se využívala diakritika..Na co se asi vymyslela?
A coz takhle usporadat neco na zpusob destruction derby? Vitez bude jasny, ten kdo zbyde posledni pojizdny vyhralArtie píše:Mě by zase zajímalo, jak by dopadlo porovnání Celda vs Starlet, ale radši bych se do toho nepouštěla, aby tu ještě nevznikly nějaké "ozbrojené" konflikty =)))
jj beru tatíkova Hilluxe, jestli ho neprodáTheEagle píše:A coz takhle usporadat neco na zpusob destruction derby? Vitez bude jasny, ten kdo zbyde posledni pojizdny vyhralArtie píše:Mě by zase zajímalo, jak by dopadlo porovnání Celda vs Starlet, ale radši bych se do toho nepouštěla, aby tu ještě nevznikly nějaké "ozbrojené" konflikty =)))Rad se zucastnim taky, jako divak samozrejme
a já Vám to, děti, budu pískat =) A zajistím lékařskou službu a příp. mám kontakty i na pohřebáky =D (ale to už je asi moc černej humor, že? =/ )Idaho píše:jj beru tatíkova Hilluxe, jestli ho neprodáTheEagle píše:A coz takhle usporadat neco na zpusob destruction derby? Vitez bude jasny, ten kdo zbyde posledni pojizdny vyhralArtie píše:Mě by zase zajímalo, jak by dopadlo porovnání Celda vs Starlet, ale radši bych se do toho nepouštěla, aby tu ještě nevznikly nějaké "ozbrojené" konflikty =)))Rad se zucastnim taky, jako divak samozrejme
-joke-