Artie, každý se na věci dívá svým pohledem. Papír snese všechno a net ještě víc a je klidně možné, že je to všechno jenom habaďůra, na kterou jsem trapně naletěl, zatímco autor se svíjí u monitoru smíchy. V naivitě jako takové si s Jarmilkou totiž příliš nezadám

)) Přestože anonymita internetu je velice lákavá a spousta lidí jí podléhá dnes a denně, nikdy jsem neměl chuť nikoho balamutit a vydávat se za někoho jiného. Co píšu na netu, to říkám i v běžném životě, jen tady jsem víc ukecaný, protože mám na psaní dost času

A tak postrádám jakoukoliv obezřetnost ohledně pravé podstaty ostatních diskutujících. Každý nick prostě beru jako osobnost a podle toho, co píše na něj reaguju.
Možnost, že ta diskuse je jen nastrčená tu vždycky je, jenže potíž v tom, jak ji rozeznat spočívá v tom, že přestože z příspěvků těch tří (SchadeManiak, Turbomotor, Jarmilka) přímo čiší do nebe volající tupost a naivita, takoví lidé mezi námi jsou, lze je potkat běžně na ulici a jejich hledání nedá ani velkou práci, stačí se projet hromadnou dopravou a dřív nebo později na někoho takového člověk spolehlivě narazí.
Jarmilčin názor na Fabii Ti může připadad zvláštní, ba přímo zvrácený, ale je to její názor a má právo ho hájit. Je třeba si taky uvědomit, že při hodnocení vozu jde spíše o subjektivní pocity každého zúčastněného, kde kromě technických věcí nelze logicky argumentovat.
Můžeš Jarmilce dokázat, že motor 1.2HTP ve srovnání v motorem vyššího objemu skutečně JE horší, ale už jí nevyvrátíš tvrzení, že JÍ ten "vysavač" prostě stačí. Takové tvrzení vyvrátit nelze, protože ona má pravdu, stejně jako Ty, když říkáš, že bys Fabii nechtěla ani zadarmo.
Nakonec jsi žena a předpokládám, že aspoň trochu dbáš na svůj vzhled, není Ti jedno co máš na sobě a v duchu hodnotíš oblečení jiných žen, které potkáváš. Jistě občas potkáš nějakou, kde si řekneš "jak si takovou hrůzu na sebe mohla vzít?" Ona si na oplátku o Tobě myslí to samé. Je to ale důvod začít se urážet? Jenom proto, že se každé líbí něco jiného?
Prohledal jsem pár stran toho druhého vlákna (Fabia je nejlepší auto) a hledal pouze Jarmilčiny texty (hledal jsem ty pokusy o rozumnou argumentaci

). Teď musím zahanbeně přiznat, že o pravosti textů začínám pochybovat

Když se to čte všechno po sobě, odfiltrováno od ostatních přispívajících, vyskytují se tam drobnosti snad až příliš nahrávající na smeč. Asi jsem fakt naletěl
Nicméně jako správný demagog odvedu hnedle pozornost stranou od své vlastní chyby

)) Všichni ti lidi tam asi falešní nebudou, na to je jich tam příliš mnoho. Některé reakce jsou skutečně nechutné a bohužel se tak neděje jen těchto dvou (asi zmanipulovaných) diskusích. Dá se to najít ve většině internetových diskusích. Proto se mi líbí tady, že se tu lidi moc nehádají