Čip na Fobii 1.2 HTP :o))

cokoliv co Vás zaujalo v kategorii foto a video, jednotlivé vkládejte, více fotek linkujte...
Jiří Stejskal
Řidič

Příspěvek od Jiří Stejskal »

Teda kdybych sem nekouknul jen z dlouhé chvíle, přišel bych o spoustu legrace. Kdo by se nadál, že v kategorii fotky a videa bude i link na internetovou estrádu :))) Začetl jsem se jen zkraje, ale je to síla. Nebo jak se dneska říká, je to "hustý", "hlína", či "haluz" :)))
Toyota Corolla E11U, 1.6 VVT-i
Jiří Stejskal
Řidič

S vypětím sil jsem se prokousal 16ti stránkami prvního tématu o čipování Fábie a na to druhé, o tom, že Fabia 1.2 je nejlepším vozem, jsem po prvních třech stranách neměl žaludek :(
Je jasné, že SchadeManiak a Turbomotor rozumu asi moc nepobrali, soudě podle jejich argumentace, a každým dalším příspěvkem si opět nabíhali na vidle a opět žádali o další příval hnoje na svoje hlavy.
Ano, hnoje, jinak to nazvat nemůžu. Jsem asi fakt z Marsu, protože po prvních stránkách, kde jsem se skutečně nad hloupostí obou zastánců Škodovek a některými vtipnými komentáři jejich odpůrců od srdce smál, se "diskuse" počala zvrhávat nebezpečným směrem, totiž házení hnoje jeden na druhého a skončilo to obdobou soutěže "kdo dál dočůrá", kterou se baví malí kluci ve školce a některé jedince to nepustí ani v dospělosti. Představa, že většina z těch lidí má zřejmě oprávnění řídit vozidlo a zřejmě tak i činí, mi způsobuje nepříjemné mrazení v zádech.

Druhé téma, to už opravdu nešlo dočíst. Jasně, Jarmilka je patrně slečna (nebo dáma) poněkud naivní a o autech toho moc neví, jako ostatně většina žen. Snaží se o rozumnou argumentaci a moc jí to nejde, nicméně v mých očích v nerovném souboji s přesilou vede na body. Nedává rány pod pás jako její protivníci, kteří se na nic jiného nezmůžou.
Proč by nemohla být spokojená v Fábií 1.2 HTP z bazaru? Proč by to pro ni nemohlo být krásné, elegantní a spolehlivé auto? Proč ji za její názor taková spousta lidí odsuzuje a uráží (místy velice sprostě)? Proč taková řada lidí nemůže přenést přes srdce, že ona je velice spokojená se svým vlastním autem, které oni považují za nejhorší šmejd?

Přiznám se, že se mi z toho udělalo zle :(
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

A Ty si vážně myslíš, že to nebylo nahraný a ty lidi skutečně jsou? =) a promiň, ale když napíše, že je Fabie stylove a elegantní auto pro ženy, tak si připadám jako mužatka, páč teda Fabii ani zadarmo...leda hodně rychle střelit někomu podobnýmu jako Jarmilka =))

BTW ukaž mi, prosím, tu rozumnou argumentaci...protože vždycky, když tam někdo napsal něco proti ní, tak byl šovinistické sexistické prase =))) a za menší narážky, než tu někteří háží třeba tu =) by z vás musela bejt každá slečna hnedle na prášky =) ale ty "normální" to berou s nadhledem...ale zřejmě ne křesťanské svobodné matky =)))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Jiří Stejskal
Řidič

Artie, každý se na věci dívá svým pohledem. Papír snese všechno a net ještě víc a je klidně možné, že je to všechno jenom habaďůra, na kterou jsem trapně naletěl, zatímco autor se svíjí u monitoru smíchy. V naivitě jako takové si s Jarmilkou totiž příliš nezadám :))) Přestože anonymita internetu je velice lákavá a spousta lidí jí podléhá dnes a denně, nikdy jsem neměl chuť nikoho balamutit a vydávat se za někoho jiného. Co píšu na netu, to říkám i v běžném životě, jen tady jsem víc ukecaný, protože mám na psaní dost času :) A tak postrádám jakoukoliv obezřetnost ohledně pravé podstaty ostatních diskutujících. Každý nick prostě beru jako osobnost a podle toho, co píše na něj reaguju.

Možnost, že ta diskuse je jen nastrčená tu vždycky je, jenže potíž v tom, jak ji rozeznat spočívá v tom, že přestože z příspěvků těch tří (SchadeManiak, Turbomotor, Jarmilka) přímo čiší do nebe volající tupost a naivita, takoví lidé mezi námi jsou, lze je potkat běžně na ulici a jejich hledání nedá ani velkou práci, stačí se projet hromadnou dopravou a dřív nebo později na někoho takového člověk spolehlivě narazí.
Jarmilčin názor na Fabii Ti může připadad zvláštní, ba přímo zvrácený, ale je to její názor a má právo ho hájit. Je třeba si taky uvědomit, že při hodnocení vozu jde spíše o subjektivní pocity každého zúčastněného, kde kromě technických věcí nelze logicky argumentovat.
Můžeš Jarmilce dokázat, že motor 1.2HTP ve srovnání v motorem vyššího objemu skutečně JE horší, ale už jí nevyvrátíš tvrzení, že JÍ ten "vysavač" prostě stačí. Takové tvrzení vyvrátit nelze, protože ona má pravdu, stejně jako Ty, když říkáš, že bys Fabii nechtěla ani zadarmo.
Nakonec jsi žena a předpokládám, že aspoň trochu dbáš na svůj vzhled, není Ti jedno co máš na sobě a v duchu hodnotíš oblečení jiných žen, které potkáváš. Jistě občas potkáš nějakou, kde si řekneš "jak si takovou hrůzu na sebe mohla vzít?" Ona si na oplátku o Tobě myslí to samé. Je to ale důvod začít se urážet? Jenom proto, že se každé líbí něco jiného?

Prohledal jsem pár stran toho druhého vlákna (Fabia je nejlepší auto) a hledal pouze Jarmilčiny texty (hledal jsem ty pokusy o rozumnou argumentaci :)). Teď musím zahanbeně přiznat, že o pravosti textů začínám pochybovat :) Když se to čte všechno po sobě, odfiltrováno od ostatních přispívajících, vyskytují se tam drobnosti snad až příliš nahrávající na smeč. Asi jsem fakt naletěl :)

Nicméně jako správný demagog odvedu hnedle pozornost stranou od své vlastní chyby :))) Všichni ti lidi tam asi falešní nebudou, na to je jich tam příliš mnoho. Některé reakce jsou skutečně nechutné a bohužel se tak neděje jen těchto dvou (asi zmanipulovaných) diskusích. Dá se to najít ve většině internetových diskusích. Proto se mi líbí tady, že se tu lidi moc nehádají :)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

no, se obavám, že ten Turbotrupka nebo jaxe jmenuje, ten bude asi fakt normální =D což je docela smutný =)))

ale jinak já jí to neberu, ale když generalizuje, tak s tiím budu hrubě nesouhlasit, páč teda když si vemu jakoukoli slečnu/ženu/paní kolem sebe, tak by si o Fabii neopřeli ani zablácený kolo =) (a že jsme jednu měli asi měsíc doma... =))) ale s kampku epčím motorem ;) )
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Jiří Stejskal
Řidič

Artie píše:no, se obavám, že ten Turbotrupka nebo jaxe jmenuje, ten bude asi fakt normální =D což je docela smutný =)))
S tím už se musíme holt smířit, stejně jako on :)
ale jinak já jí to neberu, ale když generalizuje, tak s tiím budu hrubě nesouhlasit, páč teda když si vemu jakoukoli slečnu/ženu/paní kolem sebe, tak by si o Fabii neopřeli ani zablácený kolo =) (a že jsme jednu měli asi měsíc doma... =))) ale s kampku epčím motorem ;) )
No a kvůli tomuhle pak vznikají na světě války ;)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Jiří Stejskal píše:
Artie píše:ale jinak já jí to neberu, ale když generalizuje, tak s tiím budu hrubě nesouhlasit, páč teda když si vemu jakoukoli slečnu/ženu/paní kolem sebe, tak by si o Fabii neopřeli ani zablácený kolo =) (a že jsme jednu měli asi měsíc doma... =))) ale s kampku epčím motorem ;) )
kvůli zablácenejm kolům a šílenejm fábiím? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: dobře...už jsem hodná ;)
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Artie píše:
Jiří Stejskal píše:
Artie píše:ale jinak já jí to neberu, ale když generalizuje, tak s tiím budu hrubě nesouhlasit, páč teda když si vemu jakoukoli slečnu/ženu/paní kolem sebe, tak by si o Fabii neopřeli ani zablácený kolo =) (a že jsme jednu měli asi měsíc doma... =))) ale s kampku epčím motorem ;) )
kvůli zablácenejm kolům a šílenejm fábiím? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: dobře...už jsem hodná ;)
Ale kdepak..........kvůli dalece menším blbostem....špatně nanesená rtěnka, migréma, a tak... :D :D :D
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

CharlieCh píše:Ale kdepak..........kvůli dalece menším blbostem....špatně nanesená rtěnka, migréma, a tak... :D :D :D
uff...etě že nepoužívám rtěnku ;)
Jiří Stejskal
Řidič

Náhodou, taková vhodně nanesená rtěnka má mnohdy účinek jako vhodně vybraný přední spoiler :)
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Jiří Stejskal píše:Náhodou, taková vhodně nanesená rtěnka má mnohdy účinek jako vhodně vybraný přední spoiler :)
Teda, kdybych nevěděl, že jsi tak filozoficky založený člověk a hledal dvojsmysly/narážky, tak bych si mohl myslet bůhvíco, žeeeee? :D
Jiří Stejskal
Řidič

CharlieCh píše: Teda, kdybych nevěděl, že jsi tak filozoficky založený člověk a hledal dvojsmysly/narážky, tak bych si mohl myslet bůhvíco, žeeeee? :D
Nechápu, jaký možný dvojsmysl máš na mysli? Jsem tak bezelstná a důvěřivá duše, že jakýkoliv nemravný dvojsmysl (alespoň tak jsem Tvůj náznak pochopil :)) je u mě vyloučen :)

Jsem si jen při té zmínce o špatně nanesené rtěnce vzpomněl na svoji kamarádku..., páni, ta když se namalovala (jak ona říkala, "zkulturnila"), to byla kost, labuť, číča a vůbec nóbl ženská (když se i vhodně oblíkla) :) Malovat uměla moc pěkně, jistě měla z výtvarné výchovy ve škole jedničku.

Abys mě nepochopil zle, ona nebyla nijak ošklivá, naopak. Ale když se namalovala, to bylo teda něco. Mám fotku, jako mi pózuje u Corollky a to kdybych sem mohl dát, to by všichni chlapi čučeli :)
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

ja chci čučať 8)
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
Jiří Stejskal
Řidič

To nejde, to bych se jí nejdřív musel zeptat, jestli to můžu uveřejnit, jenže to nejde, když spolu nemluvíme :)
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Jiří Stejskal píše:
CharlieCh píše: Teda, kdybych nevěděl, že jsi tak filozoficky založený člověk a hledal dvojsmysly/narážky, tak bych si mohl myslet bůhvíco, žeeeee? :D
Nechápu, jaký možný dvojsmysl máš na mysli? Jsem tak bezelstná a důvěřivá duše, že jakýkoliv nemravný dvojsmysl (alespoň tak jsem Tvůj náznak pochopil :)) je u mě vyloučen :)
No právě, no právě..... :D
Odpovědět

Zpět na „Fotky + videa ostatní“