Suprista píše:No je treba dotoho vnest svetlo,to co tady mele pan Idaho sou naproste nesmysli.Moc se divim jak tu dokonale popisuje technicke detajli me Supry a to ji vydel asi ctyrikrat,moc se divim tomu ze clovek ktery sam na svem aute pouziva misto brzdovych desticek brzdovy trmen rika ze namam na brzdy sahnuto.Jedina vec kterou si o mim aute napsal neni pravda ani to ze je to mrtvy,vsecko sou keci.O moje auto sem se staral tak spatne ze mi vzdrzelo pres 4 roky a to s vykony kterym se nedokazal vyrovnat ani tvuj slavny 2jz hybryd kteremu mymochodem k nastartovani staci zapojit jediny pin ECU na sve misto ale pri tvy schopnostech a vedomostech je to pro tebe nedosazitelny vykon.A co se tyce pavla/street racera,tak jeho si neber vubec do huby,nesahas mu ani po kotniky,pises tu ze nema schopnosti,vedomosti,za jeho zady o nem rikas ze to neni obchodnik.Tak se pochlub ze sis od nej vzal turba ktere si pak nechtel zaplatit a on s tebou mel tolik trpelivosti ze ti je nechal mesic a kdyz si je zadal zpet nebyl si dost frajer na to abys je privez sam ale musel si poslat nekoho jinyho.
koukám že vždy píšeš to co se ti hodí. moc dobře víš že jsem je chtel zaplatit a snad i fajfka potvrdí že jsme je chtel zapaltit hned při převzetí jen jsme chtel od nej záruku že peníze vrátej pokud budou špatná - on navrhnul že je nemám platit dokud nevyzkouším a ty víš dobře proč jsem je ani nevyzkoušel. Ten jeden pin kterej jsem nebyl schopen zapojit protože jsem tam měl elektromechanika kterej "všemu rozumí a jiste to pro nej nebude problém", tak ten pin luštil tři dny a ostatní zapojení jsem mu musel z angličtiny přeložit a sám diktovat protože se nevyznal v anglické tabulce od arnauta ( supras.nl ) a ten pin o kterém jsem ti dva dny říkal tak ho zapoj - a tys trval na tom že se vše musí dukladne proveřit zda je to skutečně on a nakonec, po zapojení peti drátu ses prohlásil naveřejnosti konstruktérem vozu na kterém sji udelel s prominutím hovno.
proč bych hledal kterej pin to je , já elektrikář nejsem ( a stejně bys měl velké problémy to bez mé asistence zapojit ) a pokud tam mám elektrikáře kterýho si ješte paltím aby to udělal tak rpoč bych to řešil?
Jinak co se týče pavla, - Streeta a dalších byl sji to právě ty kdo je u mne pomlouval a říkal jak celá Kageki nenní shcopná zapojit komponentu, jketrá odpojí ne přeuší omezovač rychlosti na skyovi co dovezli a jaký jsou to blbci atd.. ted , když se te Pavel zastává tak tvrdíš něco jiného. Přeju Pavlovi a dalším at te poznaj včas mě to trvalo dva roky.
Co se týče mých destiček - všechnz desyk se jednou sjedou a pokdu týden po koupi vozu měním destičkly protože jsou sjeté, co je na tom špatého? BTW ty desky pořád mám a mohu je tu klidne ukázat proste sjeté desky ale ne brzdení třmenem -což by "tuner" jako ty mel vědět že nejde
Čtyřikrát? zapomínáš kdo u mne nekolikrát bdelší dobu ( týden a více )bydlel a jeho supru jsem měl možnost si nesčetněkrát prohlédnout, dokonce být i svědkem toho jak zustal stát protže za jízdy proste vypadla ucpávka ( tužková baterie ) z jedné z trubek palivového čerpadla?
jinak docela by mne zajímalo jak mužeš něcí názor označit lží - mohu mít názor jaký chci a ty ho neovlivníš,nebo chceš říici že muj názor je ve skutečnosti jinej ( že mi vidíš do hlavy ) jen tady píšu neco jiného??
že je auto mrtvý? no to jsem považoval za pravdu , byls to ty kdo mi řekl že ta bouračka byla totálka. ale věřím že si uděláš další GO za 4tis a budeš moct opět ob víkend najezdit 5-6 tis km