Baterka

vše ohledně modelové řady Celica
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

Celica2.0GTI píše:
ALIEN píše:
Celica2.0GTI píše:
No až mi řekneš co jsi koupil můžem o tom mluvit já zatím nevím s čím radit víš. Co konkrétně máš
Staci kdyz ti napisu rozmery a vykony?Popripade kolikapasmovy co je,atd.....?BTW kolik repraku mas v aute ty?
Proč děláš ocapinky s tím co máš rozměry a výkon jsou mi víš k čemu řekni co jsi koupil at tedy vím jak kvalitně jso nakoupil. A to kolik repro je v autě není podstatý je podstatný co umí. Třeba já mám jen přední 8cm komponenntní repro a vzadu suby někdy jeden někdy dva 15"[/quote]

Nemam to ted pred sebou takze ti nereknu presny modely,kazdopadne zesik je 6tikanalovej RODEK,woofer 17" rockford foosgate,pak mam 2kickbass Infinity,4piezo vejsky,komponentni 3pasma kulaty Rockford,a ovaly 3pasma taky Rockford.
Takhle? Jo a ete se mi valy woofer Kenwood tak kdyby se nekam vesel tak by to bylo fajn,mam ete 4 kanalovej zesik PHILIPS,basovy vyhybky atd mam tak....
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

ALIEN píše:
Celica2.0GTI píše:
ALIEN píše: No až mi řekneš co jsi koupil můžem o tom mluvit já zatím nevím s čím radit víš. Co konkrétně máš
Staci kdyz ti napisu rozmery a vykony?Popripade kolikapasmovy co je,atd.....?BTW kolik repraku mas v aute ty?
Proč děláš ocapinky s tím co máš rozměry a výkon jsou mi víš k čemu řekni co jsi koupil at tedy vím jak kvalitně jso nakoupil. A to kolik repro je v autě není podstatý je podstatný co umí. Třeba já mám jen přední 8cm komponenntní repro a vzadu suby někdy jeden někdy dva 15"
Nemam to ted pred sebou takze ti nereknu presny modely,kazdopadne zesik je 6tikanalovej RODEK,woofer 17" rockford foosgate,pak mam 2kickbass Infinity,4piezo vejsky,komponentni 3pasma kulaty Rockford,a ovaly 3pasma taky Rockford.
Takhle? Jo a ete se mi valy woofer Kenwood tak kdyby se nekam vesel tak by to bylo fajn,mam ete 4 kanalovej zesik PHILIPS,basovy vyhybky atd mam tak....[/quote]
No a ty si myslíš že ti můstek toho rodeku nakrmí ten sub? Ten bude potřebovat sakra víc a jinak do celicy tohle narvat je na dvě slova ses zbláznil. Zbytečně moc a to hodně moc. Nevíám na co ty pieza to budeš dělat rokotéku někde věnku? ˇUplně by ti do předku stačili ty kompa do zadu ovýly a ten sub. A toho kenwooda radši prodej je pičovina pizdit muziku tím kenwoodem.
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

No ja myslel ze bych ten woofer krmil namustkovanym tim Philipsem,to je 4kanal tusim a vykon ale nevim....jen jsem ja kkt ztratil prirucku k wooferu,takze nevim jakou ozvucnici ,nebo jestli je free air..Ty piezo vejsky maj krasnej zvuk... a dobre doplnujou komponentni vejskace.No kamos mnozstvi resil tak tze vykicknul zadni sedacky :) a dal tam misto toho music.....Mozna si ho nekde videl,cerna celica 5th....decentni bodykit na prani,ted to prodava na netu,........kazdopadne bych to chtel asi nekomu dat at mi to tam nasklada,nak uz na to nemam nervy :)
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

ALIEN píše:No ja myslel ze bych ten woofer krmil namustkovanym tim Philipsem,to je 4kanal tusim a vykon ale nevim....jen jsem ja kkt ztratil prirucku k wooferu,takze nevim jakou ozvucnici ,nebo jestli je free air..Ty piezo vejsky maj krasnej zvuk... a dobre doplnujou komponentni vejskace.No kamos mnozstvi resil tak tze vykicknul zadni sedacky :) a dal tam misto toho music.....Mozna si ho nekde videl,cerna celica 5th....decentni bodykit na prani,ted to prodava na netu,........kazdopadne bych to chtel asi nekomu dat at mi to tam nasklada,nak uz na to nemam nervy :)
No neřekl bych že je doplnují. Já mám jen ty komponentály a ti co v tom seděli tak si stěžovali že jsou ty výšky moc silný takže bych to viděl spíš na kvalitní kompa než tqm rvát další pieza ale kdo chce kam pomožme mu tam. Nevím jakej má ten sub výkon ale ten rodek má určitě silnější můstek jak ten panasonictakže tudy cesta určitě nepovede
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

:roll:
a neces mi to pospojovat? :)
Celica2.0GTI
Manager Týmu