Prodleva při rozjíždění 1,6 Valvematic
Prave... A kdyz vezmu prumernou odezvu adapteru a zpozdeni realneho pohybu a reportovani a zobrazeni na torque... Tak pulsekunda muze byt jen BT - Torque.. nebo dokonce jen Torque...
)))))))))) Takze takto ne ne ne..
Ches-li neco merit, musis si pripustit, ze musis malinko rozumet tomu, co se kde deje a co vlastne meris....
Jestli meris primarni data, nebo jiz zpracovana nebo dokonce zpracovana ze zpetne vazby a jeste zobrazena a dotecena pres dalsi dva HOPy... 

Ches-li neco merit, musis si pripustit, ze musis malinko rozumet tomu, co se kde deje a co vlastne meris....

Naposledy upravil(a) aczasa dne pát 07.06.2013, 14:49, celkem upraveno 1 x.
Back in Czech.
No jo no…
Ale to co ten Torque ukazuje, odpovídá reálnému chování auta.
Pro mě z téhle diskuze teda zatím vyplynulo, že (aspoň některé) Aurisy mají tenhle problém taky, ale řešení nikdo nezmínil.
A ještě bych se zeptal aczasa, který se hned na začátku diskuze zmínil o chiptuningu přímo od Toyoty, jestli by mi o tom mohl napsat trochu víc.
Kdysi jsem někde četl o podobných problémech s Fábií, kde to úspěšně vyřešily chiptuningem – chyba (vlastnost) byla v mapách řídící jednotky.
Ale to co ten Torque ukazuje, odpovídá reálnému chování auta.
Pro mě z téhle diskuze teda zatím vyplynulo, že (aspoň některé) Aurisy mají tenhle problém taky, ale řešení nikdo nezmínil.
A ještě bych se zeptal aczasa, který se hned na začátku diskuze zmínil o chiptuningu přímo od Toyoty, jestli by mi o tom mohl napsat trochu víc.
Kdysi jsem někde četl o podobných problémech s Fábií, kde to úspěšně vyřešily chiptuningem – chyba (vlastnost) byla v mapách řídící jednotky.
Corolla 1.6 Valcematic CVT Active Trend+ 2017
Auris 1.6 Valvematic Luna 2011
Škoda 125 L 1989
Auris 1.6 Valvematic Luna 2011
Škoda 125 L 1989
LukeLuke: Jo on jezdí docela šíleně, 200+ na okreskách žádnej problém, ale je fakt, že to má v ruce.
aczasa: mezi náma bude asi ten rozdíl, že já nemám auto jen pro přepravu z bodu A do bodu B, ale i pro radost a snažím se neustále učit a zlepšovat se, protože zlepšovat je vždycky co. Dokonalýho řidiče jsem ještě neviděl
aczasa: mezi náma bude asi ten rozdíl, že já nemám auto jen pro přepravu z bodu A do bodu B, ale i pro radost a snažím se neustále učit a zlepšovat se, protože zlepšovat je vždycky co. Dokonalýho řidiče jsem ještě neviděl

Toyota Auris 1.6 Valvematic, 6M/T, white, Terra Cool + tempomat
Jo Rymarov je moje rodne mesteckoaczasa píše:Heh, aby ses nedivil, vikend jsem v Sumperku, takze si cestu muzu naladit tim, ze si dam dvakrat Skritek po 11ce...)))) Nebo Sraz na pulcesty v Rymarove? Valsovsky zleb a skritek jsou pekne trate..

Toyota Yaris Dream(2010) 1,33 Dual VVTi 74KW
http://minkara.carview.co.jp/en/userid/ ... parts.aspx
Mělo by to býti řešením, jen si nejsem jist z hlediska montáže. Většina lidí i v AU chválí, občas někdo koupí jiné než Blitz a nadává... každopádně dá se to tímto z určité části jistě řešit.
Jezdit v ne-eko modu a je to
.
http://www.youtube.com/watch?v=y6WtO5JL2m8
Mělo by to býti řešením, jen si nejsem jist z hlediska montáže. Většina lidí i v AU chválí, občas někdo koupí jiné než Blitz a nadává... každopádně dá se to tímto z určité části jistě řešit.
Jezdit v ne-eko modu a je to

http://www.youtube.com/watch?v=y6WtO5JL2m8