Sem ukazoval fogimu nejdřív to video interieru... pak teprv video z venčí... nejdřív : "No zase to má tu roztáhlou hubu, jako všechny auta"... řikám " no jo, taky nevim proč, ale nevadí to zas tak, to překreje- zklidní značka"... po pár minutách: " Počkat, ono to má jen 2je dveře?"

"Jo, proč ti asi vysvětluju že je to jak celica". Z interieru co viděl nejdřív měl pocit že to má 4 dveře

"Proč chceš zase stejně divný auto co už máš?" "Seš normální?" "No protože tohle se tady neprodává, nevim proč, a já sem spokojenej s celicou, chci mít podobnou radost z jízdy a z novýho auta, nebude stejně velká ale bude podobná, a nic podobnýho se tady neprodává". Jo "A kde se to vyrábí? No je to striktně Japan, jako Grand Vitara, to je právě to geniální." A co díly? něco se ti posere a seš v prdeli." " Díly jistí Frey, to sem se ptal... ok. A co záruka? " No oba moc dobře víme, že Mitsubishi Galant 92, Mitsubishi Space Wagon, Toyota LC 120 nikdy nepotřebovaly servis v záruce a ani po záruce teď LC 120... jediný auto co zlobilo byl Nissan Terrano, kterej byl ovšem made in Spain... což si neřešil kdysi že, tupoune

... Takže záruka je to, že je made in japan... - souhlas? souhlas
"Podivej technicky a ekonomicky vzato jde vlastně o stejnej případ jako Suzuki Grand Vitara, obě auta se vyráběj pár let, dost let, a jen jsou upravovaný jemně k dokonalosti... to maj obě auta společný a tudíž nemaj chybu." Nooo jo, něco na tom je...
"No zase budeš mít auto co všude prudí, že tě to baví

" "Ne prudí, já to beru tak, že vůz zkrášluje nudu, tu strašnou nudu na parkovišti, zkrášluje Prahu, zkrášluje tu nudu, šeď, tu tragedii, zkrášluje jakýkoliv místo... a má dělat radost nejen mně ale všem očím, asi jako ty tvý motorky... a že by prudila víc než celi? i když má tlamu jak... tak to si nemyslim, to je zase o dost "konzervativnější" než celi a lidi si zvyknou... co jinýho jim zbejvá
ps: jestlipak někdo zná tohle logo