Toyotaklub a Komanche
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Mazat myslis kvuli toho, jestli funguje update? Jo updatovat muzu v pohode...tedy vlastni profil samozrejme,.
EDIT: kdyz kliknes na moje tlacitko profil, zobrazi se Ti? A kdyz kliknes na svoje, hned pod Tvojim prispevkem, tak taky?
EDIT: kdyz kliknes na moje tlacitko profil, zobrazi se Ti? A kdyz kliknes na svoje, hned pod Tvojim prispevkem, tak taky?
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Nono Rampo
)
Jop, tlacitko nahore funguje, ale zobrazi se mi editace profilu, ne profil, jak ho muzes videt u ostatnich a tam jsou jine tlacitka.
Nicmene ten avatar by to mohl byt, mam ho vlozeny externe. Ale na tom v podstate nezalezi, na foru je chyba v parsovani toho img, jestli to je tim...pokud je umozneno externi nahrani obrazku, tak by to melo fungovat vsude, kde se zobrazuje
)

Jop, tlacitko nahore funguje, ale zobrazi se mi editace profilu, ne profil, jak ho muzes videt u ostatnich a tam jsou jine tlacitka.
Nicmene ten avatar by to mohl byt, mam ho vlozeny externe. Ale na tom v podstate nezalezi, na foru je chyba v parsovani toho img, jestli to je tim...pokud je umozneno externi nahrani obrazku, tak by to melo fungovat vsude, kde se zobrazuje

Tak to smaž a vyzkoušej znova, ty vývrheli
Já jednou psal esemesku a zmáčknul jsem omylem několik tlačítek najednou. Opustil se editor zpráv a ta sekvence znaků se uložila do adresáře Koncepty. Od té doby byly Koncepty nedostupné a vždycky mi spadnul mobil. Pak mě napadlo koncepty kompletně vymazat a od té doby to zase chodí.
Tady to může být něco podobného, prostě vystoupit a nastoupit, postup už určitě znáš

Já jednou psal esemesku a zmáčknul jsem omylem několik tlačítek najednou. Opustil se editor zpráv a ta sekvence znaků se uložila do adresáře Koncepty. Od té doby byly Koncepty nedostupné a vždycky mi spadnul mobil. Pak mě napadlo koncepty kompletně vymazat a od té doby to zase chodí.
Tady to může být něco podobného, prostě vystoupit a nastoupit, postup už určitě znáš

- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Vytoupit a nastoupit nepomohlo...je to tim img tagem pri vzdalenem odkazu na obrazek...kdyz ho smazu, je to ok, kdyz ho nalinkuju na jiny server, ma s tim problem...
Vyresil jsem to tak, ze jsem ho nahral tady a nalinkoval primo z galerky...ale stejne by to mohl nekdo opravit...coz se tady asi nedockam, co?
Vyresil jsem to tak, ze jsem ho nahral tady a nalinkoval primo z galerky...ale stejne by to mohl nekdo opravit...coz se tady asi nedockam, co?

Já jednou (když jsem byl bez not) VYSTOUPIL z busu abych pomohl paní s kočárkem a NASTOUPIT zpět už mi bylo bez opětovného zaplacení cestovních výloh zapovězeno
Bylo pod mojí úroveň se s bus driverem dohadovat a dál jsem pokračoval po svých

TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
Timto koncim s administrovanim toyotaklub fora. Pan Dusek, majitel domeny, se mnou odmita rozumne komunikovat. Na forum uz nejspis nebudu chodit, pokud by na mne nekdo chtel kontakt, najde ho na www.offroadforum.cz, kde nastesti takoveto komunikacni $^&##$$%@@@!! nemusim resit.
Komanche
Komanche
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
https://www.regzone.cz/cznic/domain/who ... taklub.cz/
Martin Dusek
Organizace:
Ulice: Na Skuhrovci 899
Město: Mnichovice
PSČ: 25164
Stát: CZ