Možnost seznámení se s GT86

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

super akcička, díky za uspořádání, na to že jsem tam defakto nikoho neznal, tak super lidi ;) k autu se bohužel moc říct nedá, opravdu se tam vyzkoušet prakticky nedalo a ESP jsme vypnout nemohli.. :( paradoxně Honzovo Miaty byly za těchhle podmínek zábavnější, ale s těma se driftovat taky nesmělo.. :D
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

garfielld píše:super akcička, díky za uspořádání, na to že jsem tam defakto nikoho neznal, tak super lidi ;) k autu se bohužel moc říct nedá, opravdu se tam vyzkoušet prakticky nedalo a ESP jsme vypnout nemohli.. :( paradoxně Honzovo Miaty byly za těchhle podmínek zábavnější, ale s těma se driftovat taky nesmělo.. :D
to viš jsou to auta na prodej, ne na kravení. pokud bych už byl rozhodnutej že si nechám Zelenku bylo by to o něčem jiném ale zatím musím šetřit každou kačku co sem do nich vrazil aby se to vrátilo..
Jinak bude pokracování na okruhu,jen nevím kolik bude volných míst takže řeším maximum co pujde..
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

garfielld píše:... a ESP jsme vypnout nemohli...
no jak kdo... Prostě jsou lidi, kterým se nemůže vypnout :tongue:
Pavo.B. píše:do otacek jo, ale max na dvojku a konec "drahy" , jo nekde na okresce , to bude vetsi vzruso,
na okresce jsem jí neměl, ale když jsem jí jel tankovat, tak mi to nedalo a tu trojku jsem tam podržel :wink: Výkonově jsou lepší kousky, ale podvozkově mě mile překvapila... Samodřejmě okruh bude o něčem jiném...

Kluci, omlouvám se, bohužel mi nebylo nejlépe, takže semnou nebyla moc řeč...
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

biscuit> Vg celi je nej... hezčí než mazdy... ale šroubkova cabrio by byl total knock-out... chvílema přemejšlim že bych se o ní rád staral, ale šroubek se stará 100% ale dalo by se... i když nemam rád zimu, resp. aby na mě táhlo, tak ale prostě je to nejhezčí cabrio všech dob. 8) Hustý je i to, že tam máš permanentně vychlazený pivko... stačí ho nechat na zadních sedačkách... :lol: tam fučí hurikán, takhle si nápoje v mazdě chladit nemůžeš :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Idaho píše:
Obrázek
Kdo na tehle fotce najde Libora má u mne flašku :D ( učastníci akce jsou ze souteže vyřazeni :D )
to bude asi ten opilec v telefonu,že? :lol: 8) :lol:
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Ja vůbec nevím,že jsem mu volal :oops: :oops: :lol: :lol:
caruser
Navigátor

Příspěvek od caruser »

Zdar Toyoťáci,

dnes som sa bol previesť v GT-86 a musím povedať, že som čakal viac. Posed v aute je OK, interiér ešte ujde, aj keď kvalita spracovania, hmm no neviem, ale najväčšie sklamanie motor. Do otáčok ide pekne, ale záťah, neviem, taký nemastný, neslaný. Skúšali sme aj drift, ale ani s vypnutým stabilizačným a protipreklzom sa žiadne pálenie gumy nekonalo. Skôr sa mi to zdá ako auto pre 50tnikov na víkendové jazdenie. Chýba mi tam výkon a to nie som šofér, ktorý jazdí športovo :(
caruser
Navigátor

Příspěvek od caruser »

biscuit

Nie som náročný šofér, na presun z bodu A do bodu B som používal Yarisku 1,0, teraz mám iný malý plecháč :) Myslel som to tak, že bežne jazdím skôr ekonomicky, veď inak sa s takýmito autami jazdiť ani nedá, ale ak už si sadnem do auta, od ktorého sa očakáva, že bude športové tak by ten rozdiel mal byť výrazný. Netvrdím, že GT-86 je zlé auto, ale naozaj čakal som, že ma prekvapí, ale po jazde som mal rovnaký pocit akoby som sa zviezol vo VW Golf V GTI. Jednoducho tomu autu chýba výkon, možno keby vyrábali výkonnejšiu preplňovanú verziu :)
caruser
Navigátor

Příspěvek od caruser »

biscuit

Tak dnes sme si dali druhý pokus, konečne bez protipreklzu, drift sa podaril, ale bolo cítiť, že tam chýba výkon. Možno ak by sa k nám dovážala RC verzia za dobrú cenu tak do 20.000 EURO ako základ by to nemuselo byť zlé, inak je to len víkendová kára pre 50nikov :)
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

Strasne, jak su dnes ludia zblbnuty z turbomotorov a zatahu odspodu... :(
caruser
Navigátor

Příspěvek od caruser »

Srandista

Ak by tam bol aspoň 2,5 boxer 6-valec, tak nič nepoviem, ale takto je to naozaj len taká víkendovka.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Už jsem to tu psal,motor je pro mne take zklamaním,osobne bzch raději něco s 9000rpm,nicmeně výkonu na drift je tam dost. Bokem jsem jel kdykoli jsem si vzpomenul,jen musíš otáčky držet mezi 6-7K a trochu tomu pomoct ručkou. Samozřejmě kdo to neumí potřebuje na jízdu dveřmi napřed výkon,který mu ten zadek utrhne. To se ovšem nenaučíš během hodiny.
caruser
Navigátor

Příspěvek od caruser »

V otáčkach sme to držali, možno to bolo aj povrchom, nebol to asfalt, ale dlažba. Plynový pedál bol však na podlahe :(
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Já mám tady takový testovací úsek https://maps.google.cz/maps?saddr=Mn%C3 ... um=10&z=16 bod A-B 7.7KM 85% trasy je do kopce,je tam nový asfaltový povrch. S mojí corolou gti opravdu naprosto na hraně se to dá zajet mezi 5.25-5.35. Hned při první jízdě s gt86 jsem to zajel bez problémů 5:50 a při 4 jízdě už jsem to měl za rovných 5:20 a kdyby to auto bylo moje a každá rana by nestala sto tisic a neměl ho jen na pár hodin tak věřím,že bych to dostal pod 5 minut.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

myslim ze to staci aby clovek kupoval gumy parkrat do mesice

http://www.youtube.com/watch?v=H07u8gPrfu0

jinak tohle je lepsi srovnani

http://www.youtube.com/watch?v=L8mF9vRsv7s

jak to muze nekdo srovnat s Golfem :roll:

komu chybi vykon , tuhle mate rychlejsi dvoutunovou mrchu http://www.sauto.cz/osobni/detail/lexus ... oFrom=list

:D
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“