Pavel Liška píše:Denso gratuluju ke koupi a přeju moc km bez problémů.Vážně jsem přemýšlel,že vyměním svého yardu za T-sport 1.8 a nekupoval TS cecilku,pokud by měl zrychlení jaké udáváš,teda pokud nemáš namontovaný kompressor.I tak to musí být parádní svezení,dobře si pamatuju co jse dalo dělat za psí kusy s 1.3,kde nestačil motor,tak vynahradil podvozek.
Díky. Zatím jsem udělal servis 30000km vyměnil svíčky, které byly dosti opotřebované a TSko jede od té doby o poznání lépe. Nevím na co minulý majitel jezdil :-/ Zatím jsem to jen tak přibližně zkoušel měřit diagnostikou a dostal jsem se nekde okolo 8,6s 0-100. 1,3 mám taky - není to špatné autko, ale s TSkem se to nedá srovnat. TSku prakticky nechybí krouťák - v kopci když člověk přidá plyn, tak se opravdu něco děje
O Celice TS (o všech modelech TS) jsem taky přemýšlel, ale nakonec vyhrál Yarisek

Je to už můj 3. v pořadí. Znám tahle auta jako své boty, takže nákup jetého kusu nebyl překážkou. Jedna z radostí byla hned ta, že to je 100% čistokrevná Toyota Made in JAPAN

Tedy žádný France. Na autě je to hodně znát. I po 30000km jde všechno ztuha a nikde nic neklepe a nevrže.
Mimochodem jak jsi spokojený s Celicou?
Toyota Yaris 998 r.v. 2001
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007