Když zasvítí TRC, tak se aktivovalo ... což znamená, že to podklouzlo víc než je zdrávo ...
když jedeš do kopce, do kterého to je kluzké a aktivuje se to, tak s normálním autem by ti to začalo podkluzovat, takže buď by jsi začal ulítávat na stranu a chytil sem tam něco míň klouzavýho na čem by se to chytlo a nebo by jsi se zastavil v pohybu dopředném

Ještě k tomu dotazu: myslím, že definici "přepálit to" bych asi viděl takto:
Jedeš jako prase na relativním kraji možnosti auta tak nějak předtím, než by se to za normálních okolností utrhlo ... a pak zabere TRC, které už to navíc nemusí být schopné ukočírovat. sem bych zařadil třeba to, že jede kolona poslušně jedoucích aut v břečce a ve vyjetých kolejích, které jsou díky stažení pluhem před 10 minutama, teplotě kolem 0 a předchozímu dešti ledovaté a začne vas předjíždet auto, které se brodí ve vedlejším pruhu neprotaženou břečkou, stříká to bordel všude kolem a jen čekáš, kdy mu to uklouzne po nějaké ledové plotně pod tou břečkou a sundá tě nebo někoho před tebou ....
A co není přepálením ... jedeš v klidu, pohodě s tím, že si jseš vědom, že by to mohlo někde ustřelit díky skryté hrozbě, třeba že vjedeš do břečky, která by tě normálně rozhodila, ale protože s tím počítáš, jedeš tak, že by Tě to nerozhodilo a auto normálně jelo a TRC-čko nezaplo. A nejdnou prostě bude třeba zamrzlá louže, nebo cokoliv, co by tě normálně vyhodilo, roztočilo, nebo tak nějak, ale díky TRC to ani nezaregistruješ ...
Tak nějak to vidím já. To co jsem viděl v sobotu na Karlovarsku mne vede k tomu, že někteří lidé by prostě řidičáky dostávat neměli a neměli. Nebo by museli mít ssebou něco jako černou skříňku s kamerou, která by snímala jak obraz, tak hodnoty z auta ... a po vybourání by .... (co se budu rozčilovat!...

Všem hlavně šťastnou cestu a návrat

Jo a hlavně nezapomínejte na pořádný obutí. Bez toho je vám to TRC úplně k prdu, ale to je vám určitě jasný

Sorry, že mám pořád tak nějak pocit, že musím poučovat, ale to bude asi tím, jaký "materiál" se mi během života dostal pod ruku.