Jasné frantíky nebrat

a co udělat v kapotě odtah?micron píše:teda u celicy 90-94 (exterier bez chyby, interier po seříznutí tý páky taky bez chyby, kapacita kufru vynikající)
jediný co chybí pod haubnou je nějaký specialní chlazení alternátoru- v oblasti altíku je totiž hodně vysoká teplota resp. možná nejvyšší a ty pak odcházej. u 4X4 verze chlazení existuje (gumová hadice s přívodem fresh vzduchu, ale verze bez 4X4 to z nějakýho chybnýho důvodu nemaj, jako kdyby se přehřejvaly jenom u 4X4.
ps: výměna a záměna altíku s chlazením z 4x4 je nemožná. bohužel to zase Japonci vymysleli no compatible...
Takže 1 chyba. Altík je prostě umístěnej nevhodně. Já už tam mam 3.tíza 4 roky, ten už doufám vydrží.... samo used... ale míň než ty předešlý.
možná že existuje někde nějaká chladící externí hračka, větráček... co by byla schopná ten altík odvětrávat... resp. hnát ten horkej vzduch pryč od něj to by bylo moc fain. Sichr je Sichr že by 3 větráky? 2 na chladiči a jeden před altík... joj nějakej mini nebo microže by z PC tuningu?
ad: a nebo že by byla nějaká matrix látka, která by byla schopná po komplet obalení altíku k němu nepropustit žár??? hasičskej oblek... bombanemáte někdo náhodou známýho hasiče... hasiči asi nemaj Toyoty
))
také chybí podpora MP3Jake píše:u Yarise ("starýho") rozhodně výměna žárovky v levým světle ...
u Yarise NG chybějící podpora MP3 ...
az dnes mi to doslomicron píše:2.0 GTI> coze jakej odtah nerozumimspecifikuj
přesně tak odtah teplého vzduchuKomanche píše:az dnes mi to doslomicron píše:2.0 GTI> coze jakej odtah nerozumimspecifikuj
odtah tepleho vzduchu...
Ono to asi záleží od modelu a výbavy já třeba mám dělená jak opěradla tak i sedadla no ale dělit opěradla a sedadla ne to mi připadá nějaké divné to už nemuseli dělit vůbec.Jiří Stejskal píše: S tím se váže i vyložená nedomyšlenost, snad nějaká chyba v desetinné čárceDělená opěradla, ale nikoliv sedadla, takže nelze sklopit jedno sedadlo a vézt rozměrnější náklad a současně jednoho pasažéra vzadu.